Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.217
Cevap
15
Favori
1.506.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ugurkamil

Bu arada bircok yere gittim(2-3 kez aynı yere gittigim bile oldu) ama Sümela Manastırı'na henüz gitme fırsatım olmadı(gitmeyi çok istedigm halde) babama cok kez gidelim dedim, aracı park ettikten sonra baya bi yol yürümek gerektigi için ben cıkamam oraları diyerek götrmüyordu artık ehliyeti aldım bu yaz gitme niyetim var arkadaşlarla toplanıp bi aksilik cıkmazsa.

Bu arada mehmet abi ben daha gezmeye başlamadımki ablamın sözü nışanı iş güç derken fırsat olmadı yakında gezi maceralarını anlatmaya başlarım resimli ve yazılı olarak inş.

Sümela manastırı deyince, hala hatırlayınca güldüğüm bir şeyi paylaşayım sizlerle. Televizyonda, ünlü birinden dinlemiştim, ama kim olduğunu unuttum.

Olay şöyle: Aynen senin de dediğin gibi, bu kişi Sümela manastırına gitmek ister, e tabii oraya sadece yürüyerek gidiliyor ve merdiven çıkmak icap ediyor. Bu kişi de oflaya puflaya herhalde yarım saat kadar bir süre sonra manastıra ulaşır. Oradaki görevli, manastıra girmek için bilet karşılığı para istemektedir. Bizimki, "buraya kadar zorla geldik zaten, yorulduk, pestilimiz çıktı, bir de üstüne para mı vereceğiz" der, görevlinin cevabı karadeniz zekasının tam karşılığıdır, adam öfkeli öfkeli cevap verir "gelirken bana mı sordun kardeşim, gelmeyeydin"

Uğur kardeşim, fotoğraf paylaşmak için illa özel bir yere geziye gitmek gerekmiyor, zaten sizin oraların her bir tarafı "gezi" lik. Dolayısıyla, durduğun yerden bile fotoğraf çeksen bizim için o "güzel bir fotoğraf" olur zannımca.

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurkamil

...

Bu arada benım 1-2 resim ekleyip bunlarla idare edin dedigimi ne zaman sahit oldun mehmet abi?
    Resimlerde eksik olmazda yazıcagım bilgilerde eksik olabilir veya kısa tutmuş olabilir

Zaten lafım sana değildi, sen de olmasan kim bize karadeniz'in güzelliklerinden haberdar edecekti, sen alınma, varol.

Benimki "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" hesabı. Sen merak etme, az sonra cevap verir ilgilileri zaten...

edit: Ya da hiç üzerlerine alınmazlar, kulaklarının üstüne yatarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 3 Temmuz 2009; 17:35:56 >

• Bende haftaya kadar, 6 ay önce ordan burdan sıkıp binbir güçlükle aldığım krom aksesuarları ininden çıkarıp takmayı düşünüyorum artık Hep söledim babam silikon almamız lazım, deyip uzattı.Artık takmalayım

Nasıl silikon gerekio bilen avrmı alıp yapıcam ama babam her zamanki gibi güvenmediğinden sen o b..u yiyemezsin dio.Aslında kendisi yapamaz inatlaştık kaldı aradan çıkarmalıyım...Aytozu griye hafif makyaj yapmalıyım yani

Orjinalden alıntı: shelby_88

Bende haftaya kadar, 6 ay önce ordan burdan sıkıp binbir güçlükle aldığım krom aksesuarları ininden çıkarıp takmayı düşünüyorum artık Hep söledim babam silikon almamız lazım, deyip uzattı.Artık takmalayım

Nasıl silikon gerekio bilen avrmı alıp yapıcam ama babam her zamanki gibi güvenmediğinden sen o b..u yiyemezsin dio.Aslında kendisi yapamaz inatlaştık kaldı aradan çıkarmalıyım...Aytozu griye hafif makyaj yapmalıyım yani

/>
    />

Yapmaaaa, kıyma ona, bırak o kendi halinden memnun, öyle janjan'layınca bir yerlere gelin mi gidecek sanki, hadi gitti diyelim, alıcısı o janjanlarını tutacak mı? Ben kıyamıyorum sen nasıl kıyıyorsun, yepyeni, pırıl pırıl Connect'e...

/>

/>
    Hayır, hayır kabul edemem, o günü düşünemiyorum bile, gel işin başındayken vazgeç, elindekileri de birine hediye et, sevinsin garibim.
    />

/>

• Pekii yazış tarzıma dikkat ederim.alışkanlık diyelim mehmet bey bundan sonra daha özenli olacağım

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

• buyrun size köprüden resimler ayazma dan

buda ikincisi

Orjinalden alıntı: jönavrupalı

buyrun size köprüden resimler ayazma dan

daha daha...

• sayın @akmenx çanakkale den izmir istikametine giderken ezine içinde yanlış hatırlamıyorsam 2.trafik ışıklarından ezine devlet hastanesi yoluna yani bayramiç istikametine dönüyorsunuz .ezine -bayramiç arası 25 km bayramiç in içine girince de meydana varmadan sola dönüyorsunuz zaten tabela lar var .buradan isimlerini çavuşlu ve üzümlü köylerinden geçerek evciler e geliyorsunuz. evciler i geçtikten sonra yolun etrafında elma ağaçlarından tutunda benim tanımadığım bir sürü agaçların arasından ayazma ya ulaşıyorsunuz .burada evciler köyü muhtarlığı adına 4.50 tl otopark ücreti alınmaktadır

Orjinalden alıntı: jönavrupalı

sayın @akmenx çanakkale den izmir istikametine giderken ezine içinde yanlış hatırlamıyorsam 2.trafik ışıklarından ezine devlet hastanesi yoluna yani bayramiç istikametine dönüyorsunuz .ezine -bayramiç arası 25 km bayramiç in içine girince de meydana varmadan sola dönüyorsunuz zaten tabela lar var .buradan isimlerini çavuşlu ve üzümlü köylerinden geçerek evciler e geliyorsunuz. evciler i geçtikten sonra yolun etrafında elma ağaçlarından tutunda benim tanımadığım bir sürü agaçların arasından ayazma ya ulaşıyorsunuz .burada evciler köyü muhtarlığı adına 4.50 tl otopark ücreti alınmaktadır

Ezine'den de kaç defa geçtik ama, kimse anlatmadı bize buraları...

• bu resimlerde mağaralar kış mevsiminde bu mağaraların içinden barajlardaki tahliye boruları gibi debisi yüksek su çıkarmış

sonra bu dereyatağından aşağılara doğru ve bayramiç barajına ulaşıyor

• Yılmaz bey, çok güzel yerler. Emeğinize ve paylaşımınıza sağlık...
  • mehmet bey yazılardan alıntı yapamıyorum nedense ama yazayım bende ilk defa gittim.ve oradaki bekçiye bu anlattığım zaman adam bana imalı imalı nasıl çanakkale lisin hemşehrim dedi.bende klasik yalan ile işlerden dolayı dedim.

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Bende haftaya kadar, 6 ay önce ordan burdan sıkıp binbir güçlükle aldığım krom aksesuarları ininden çıkarıp takmayı düşünüyorum artık Hep söledim babam silikon almamız lazım, deyip uzattı.Artık takmalayım

/>
    />

Yapmaaaa, kıyma ona, bırak o kendi halinden memnun, öyle janjan'layınca bir yerlere gelin mi gidecek sanki, hadi gitti diyelim, alıcısı o janjanlarını tutacak mı? Ben kıyamıyorum sen nasıl kıyıyorsun, yepyeni, pırıl pırıl Connect'e...

/>

/>
    Hayır, hayır kabul edemem, o günü düşünemiyorum bile, gel işin başındayken vazgeç, elindekileri de birine hediye et, sevinsin garibim.
    />

/>

Bu nasıl bi acıklı mesaj böyle mehmet abi bian sökesim geldi bütün aksesuarları

@shelby_88 Krom aksesuarlar normal seffaf silikon ve siyah bi silikon var(ismini bilmiyorum) o sikisini kullanarak yapıştırıyorlar(benımkisini öyle yaptılar) sadece seffaf silikonla olurmu bi bilgim yok ama olmaması içinde bi neden yok...

• vaay resimler çok güzel her neresiyse yeşile bayılırım birde su varsa o yeşilin içinde

Orjinalden alıntı: tuningmaster52

vaay resimler çok güzel her neresiyse yeşile bayılırım birde su varsa o yeşilin içinde

Şu linklerdeki fotoğrafları inceler misiniz, belki size bazı yerler tanıdık gelebilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_388/tm.htm#28077466

http://forum.donanimhaber.com/m_31018126/mpage_31/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_31018126/mpage_6/tm.htm

•  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.