Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.482.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: tokbey

Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Günler

Arkadaşlar bizde 2009 connet glx le geçen hafta sonundan itibaren aranıza katılmış bulunuyoruz.

sormak istediğim birşey var
    kısmetse arabayla Artvine gitmek istediğimiz için köy yollarında taş kaya vs çarpmasın diye sağ ve sola birde arkaya takılan koruyucu barları istanbul içi en ucuz nerde alıp taktırabilirim ? yardımcı olsursanız sevinirim.

Hayırlı uğurlu olsun @tokbey;

O kadar sordun, biz de anlattık ettik. Ne yaptınız, nasıl aldınız, hangi hediyeleri aldınız, aracın rengi nedir, ne kadara mal oldu, fotoğrafları vs vs vs ve yine vesaire....

Sormaya geldi mi 50 tane sor, cevabını al ama bilgi vermeye geldi mi

Sağolasın Mehmet Abi çok teşekkür
    abi babam hediye isteme olayını pazarlıktan sonra yaptığı için paspas dışında birşey alamadık.bende telefon açtım ama satıcı çocuk pazarlık aşamasında söyleseydiniz servis müdürüyle konuşur aldırırıdık ama bu aşamadan sonra zor dedi ve alamadık :)
    30.900 e mal oldu.babam birde boya koruyucu yaptırmış 150 tl ye.rengi aytozu gri.

araba hakkındaki izlenimlerimi inşallah daha sonra yazacağım....

yanlız bu arabanın alınmasında sizlerin çok büyük faktörü oldu bilginiz olsun,yazdıklarınızı netten açıp babama okutturyordum.

• quote:

E güzel, bunlar da güzel, bunlara da hayır demeyiz, de...

Sanki bir de
    quote:

Klasik gezi fotoğraflarımın aynılarını Avşa'da da çektim..

gibi bir yazı gördüm, ben onları aslında kastetmiştim.

Açıklayıcı mesajdan sonra jeton düştü.
    Maalesef çektiğim bütün kareler bunlar.. Hava çok sıcaktı. Dolaşamadık bile fazla..
    Bir dahaki gidişimde, oradaki ilginçlikleride kareleyeceğim size söz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 17 Haziran 2009; 12:21:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Arkadaşlar bizde 2009 connet glx le geçen hafta sonundan itibaren aranıza katılmış bulunuyoruz.

kısmetse arabayla Artvine gitmek istediğimiz için köy yollarında taş kaya vs çarpmasın diye sağ ve sola birde arkaya takılan koruyucu barları istanbul içi en ucuz nerde alıp taktırabilirim ? yardımcı olsursanız sevinirim.

o takılan basamaklar (korucular) park ederken yada başka aracın sizin araca carpmasında baya işe yarıyor
    Benım aracın arka basamagını abim bi soldan bide saglan kaldırıma carpmıştı 2 sindede hiç birşey olmadı sadece basamak azcık içeri girdi onuda baglantı vıdalarını sökerek yerine cektik kolayca...
    ikisindede carptıgını söylememişti kendi bakınca hiç bi fark görmüyordu(kimse anlamaz diyordu) ama 1 cm iceri girmişti ben bakınca hemen fark ediyordum

Bana göre aracın aynaları her noktayı gösteriyor zaten elektirikli ayarlama sistemi oldugu için taş, kaldırım vs gibi yerlere yanaşırken oraya ayarladınmı carpma olasılıgı %1

Servis dışında butur aksesuar satan yerlerde uygun fiyatlarda taktırabilirsin, en fazla 10-15 tl fark olur farklı aksesuarcılarda... Ama servisle aksesuarcılar arasında büyük fark oluyor

Uğur Kamil Kardeş

İstanbul 4.Levent sanayi mahallesinde bir aksesuarcıdan fiyat aldım senle ve diğer arkadaşlarla paylaşıyım dedim nasıl iyimidir diye !

siyah ön - 286
    Krom Yan aksesuarlar 2 si - 253
    krom arka - 156
    Rüzgarlık - 120
    Port bagaj - 87 (pls) 135 (alm.)

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Forumdan sevdiğim meklektaşım ile dün Avşa Adası'na gittik..
    Mehmet Bey'in isteği üzerine Avşa gezisi fotoğraflarımı, buraya da koyayım..

Yola daha yeni çıktık.. Karşıda görünen dağlık kısım Kapıdağ Yarımadası

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Erdek..

Erdek iskeleye ulaştık. Sabah erken saatte geldiğimiz için bilet gişeleri açılmamıştı.. Bizde gişelerin açılmasını bekliyoruz..

Biletlerimizi aldık ve çay bahçesinde poğaça+çay+sigara keyfi yapalım..

Gemiye biniyoruz..

Araçta 1100 küsür tane damacana var.. Dün istemediğim kadar damacana su görmüş oldum..

Erdek'den hareket..

Balıklı adası.. Çok sıkıcı bir yerdir.. Haftada 3 sefer gemi uğrar. Diğer günlerde uğramaz.. Orada bir yaz günü gemiyi kaçırmıştım ve 3 gün beklemiştim.. Bakkaldan aldığım küflü bisk
    üvileri yiyerek yaşamımı sürdürmüştüm..

İsmini hatırlayamadığım bir ada.. Denizi güzel ama buraya uğrayan olmaz..

2 saatlik gemi yolcuğundan sonra Avşa..
    29

Aracımız gemiden inmeye uğraşıyor ve arkadaşım gemi görevlileriyle tartışıyor.. Neymiş efendim ? Gemiden biz inersek geminin arkası denize otururmuş.. Ee madem sizde adam gibi yükleme yapın..

İDO'nun Avşa ve Marmara adasına tahsis ettiği gezi gemisi..

İşimiz bitti.. Avşa'da bir gezintiyi hakettik.. Gündüz pek hayat yok Avşa'da.. Hem daha sezon pek açılmadı.. Artık bundan sonra yavaş yavaş millet gelmeye başlar. Bu fotoğrafı çektiğim yerde adım atacak yer olmuyordu.. Neyse ki, şöför arkadaşım seni gece bir kez daha buraya getireceğim dedi..

Dönüş gemimiz göründü.. Eğer gemi dolu olup, binemeseydik yarın sabah 09.00'ı beklememiz gerekiyordu.. Çünkü günde 2 sefer gemi uğruyor.

Elveda Avşa..

Umarım fotoğraflarla sıkmamışımdır..

Ya deniz gözüme hiç bu kadar güzel görünmemişti valla çok hoşuma gitti Erdek e bende gitmiştim o zmanda çok hoşuma gitmişti paylaşımar çok güzel elinize sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Way_ Bmc827 güzel fotolar, çok güzel bir gezinti.O mavi marmara geçen yaz sanırım gelibolu yada uğramıştı

Bi kere burdada 3-5 full açık kasalı yüklü tır binmişti gemiye, inerken gemi çökmüş sanırım kapaklar tam açılmamıştı.Beklemiştik bi süre.Dolduruken dibine kadar sokuolar 'gel gel gel' birisi hafif geri kaydırsa ya da el freni çekmese geri kayıyo araçlar.Sonra olay....

Mavi Marmara'dan bir tane daha var sanırım.. Belki o gelmiştir, belki de bizimki..

İşini iyi yapamayan, acemi gemi görevlileri olduktan sonra uğraşan yine biz "şöförler" oluyoruz.. Avşa'ya giderken gemideki araçların çoğunda mıcır vardı ve hepsinin yükü 45 ton üstündeydi.. O araçları geminin kıç tarafında bıraktılar. Biz ise ortada kaldık.. Ve bizim yükümüz 20 ton idi.. Ee haliyle gemi dengesiz yüklenmiş oldu..
    Bandırma'da batan "İstanbullines" gemisi de bu sebebten dolayı batmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 17 Haziran 2009; 12:31:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: massiw
    Ya deniz gözüme hiç bu kadar güzel görünmemişti valla çok hoşuma gitti Erdek e bende gitmiştim o zmanda çok hoşuma gitmişti paylaşımar çok güzel elinize sağlık

Erdek eski prestijini kaybetse de, yine yaz aylarının vazgeçilmez tatil kentlerinden birisi..
    Fotoğrafları beğendirebildiysek ne mutlu..
  • Ya Allah iyiliğimi versin biraz önce yanlışlıkla ses sistemi ile ilgili mesaja deniz yorumu yapmışım sonradan farkettimde sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiw -- 16 Haziran 2009; 12:31:34 >
  • quote:

quote:

Erdek eski prestijini kaybetse de, yine yaz aylarının vazgeçilmez tatil kentlerinden birisi..
    Fotoğrafları beğendirebildiysek ne mutlu..

Evet evet gerçekten çok güzel resimler emeğinize sağlık

• @massiw ve diğer arkadaşlar, alıntı yaptığımız mesajlarda aradaki fotoğrafları silersek, ya da mesaj yazmak istediğimiz özel fotoğrafı alıntılarsak sayfada fazlaca kalabalık etmemiş oluruz. Zira aynı fotoğrafları tekrar tekrar görmek, hem gözü yoruyor, hem de klavye veya mouse'u kullanan parmakları yoruyor.

Yanlış mı düşünüyorum?
  • quote:

quote:

Bunlarda köydeyken...

Bu arada resimlerde connect kirliydi Birazdan üzerindeki kirlerin detaylı ve yıkama aşamasındakı resimleride paylaşırım

Ugurkamil çok güzel paylaşımlar bunlar inan bakmaya doyamıyor insan çok güzel hele o ikinci resimi insan gördükçe sürekli seyahat etmek istiyor. Emeğine sağlık.

Begendiginize sevindim... 3 Gündur devam eden yagmur bugün durdu güneşli karadeniz resimleri daha güzel oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Boru tesisatçısı olduğumu ilk defa duydum, Türkçe dersi de vermiyorum fevri davranmaya gerek yok.
    Ayrıca 1.3 CDTI olan doğrusu.

Mehmet abi içinde bulunduğum ortam farklı, patron arkamda ve o an paylaşmak istedim aklıma ne gelirse bu kadar oldu, yine de yorum yaptığın ve anlayışın için çok teşekkür ederim.Zaten izlenim yazmam bidaha.

....

Uğur kardeşim, olayları doğru değerlendirmek lazım. @Redmilk abimiz, her ne kadar şu anda yazdığımız başlığın en büyüğü olsa da senin de benim de babamız değil, dediklerini illa ki yapmak zorunda değiliz, ama yaşı büyük olan kişinin mutlaka bizden daha fazla tecrübesi vardır, mutlaka yaşı kadar bizden daha fazla bilgisi vardır, görgüsü, deneyimi de mutlaka istifade edilmesi gereken bir "değer"dir. Bu değerleri kolay yıkmak, en başta bize kaybettirir. Öğretmenlerimiz bize, "biz ineğiz, bizi son sütümüze kadar sömürmeden bırakmayınız" derlerdi. Kaba bir tabir gibi gelebilir, ama olayın özünü ihtiva etmesi bakımından bence önemli. @Redmilk gibi birisi buraya yazıyorsa, mutlaka ondan öğreneceğimiz, gerçekten önemli şeyler var, sizler de bilirsiniz ki, internet aleminde 35 yaştan büyük birisi ile yazışmak çok nadir görülen durumlar iken, hele Mehmet Tali abimiz gibi birisini böyle bir ortamda görmek daha da nadir olsa gerek. Kendisini, arama motorlarından aratın da kimliği ile ilgili daha net bilgilere ulaşın.

Haddim olmasa da ben bile burada herkese, arada bir de olsa neyi nasıl yapabiliriz'i farklı tonlarda anlatmaya çalışıyorum. Yazdıklarımızın muhataplarımız tarafından daha net anlaşılabilmesi için, yazdıklarımıza özen gösterilmesi konusunda, içinizde en hassaslarınızdan birisi de herhalde benim. Uğur kamil kardeşime hemen hemen her gün, yazdıklarının daha iyi anlaşılabilmesi adına, yazdıklarını mutlaka kontrol etmeden göndermemesini hep söylüyorum. Kendisi de hakikaten sağolsun, "sana ne kardeşim benim Türkçe'mden, anam mısın, babam mısın, dilediğim gibi yazarım, hem burası sana mı ait, halka açık bir yer, dilediğim gibi yazma serbestisine sahibim" diye bir kere bile söylemedi, ben her ikaz ettiğimde (ki belki bazen ben de ölçüyü kaçırmış olabilirim) "tamam abi, bir dahaki sefere daha dikkatli olurum" diye yapıcı olmaya çalıştı, işi iyice çıkılmaz duruma hiç getirmedi. Bu anlayışlı yaklaşımı için, kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Zira kendisi bir itirafta bulundu, "ben bugüne kadar hiç okumazdım, ömrümde bir defa bile kitap okumadım, sayenizde okumayı öğrendim, okuduklarımı anlamaya çalıştım" dedi. İşte biz burada Connect monnect diyoruz ya, hepsi hikaye. Böyle bir arkadaşa, böyle güzel bir meleke kazandırdık ya, işte bu forum o zaman görevini yapmış demektir, biz de yararlı bir amaca hizmet etmişiz demektir.

Fevri çıkış olduğunu söylediğin yazıya fevri cevap vermek, insan olarak bize yakışmaz. Biz aksine, olayları daha yumuşak değerlendirip, "bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım" desek, kazanan daha çok biz oluruz, muhatabımıza karşı daha sempatik hale geliriz. Diğer türlü, dost kazanmanın oldukça zor olduğu bu devirde kazanılmış bir dostluğu yıkmak da bu kadar kolay olmamalı, bu yıkmama işi sana düşse de sen görevini yapmalısın. Kestirip atmakla kazanan olmazsın, kimbilir belki bir şey de kaybetmezsin, ama işe itidalle yaklaşırsan emin ol ilk kazanan sen olursun.

Ayrıca forumda yazıyoruz, yazdıklarımız anlık olarak karşı taraftan da cevaplandırılabiliyor. Eğer mono olarak sadece kendimiz yazıp kimse cevap vermeyecek olsa, o zaman burada ne işimiz var, gider kitap yazarız, milletin de hepsini okuduktan sonra dilerse cevaplandırmasını bekleriz. Ama forumda yazıyorsak anında cevaplar da geliyor, bunları da sindirebilmemiz kaldırabilmemiz gerekiyor. Hiç birimiz, her şeyi en iyi bilmiyoruz, her birimiz yeni bir şeyler öğrenebilmek için buradayız. Ben kaç kere cehaletimin olduğu konuları yazdım, bundan da hiç bir zaman erinmedim, zira ben de öğrenmek için buradayım. Bunu öğreten kişiler, her zaman halim selim insanlar olmayabiliyor, biz öğretmenlerimizden ne dayaklar yedik, onları kaldırdık da burada yazılanları mı kaldıramayacağız? Hepimiz iş güç sahibi insanlarız, birimizin müsait olma durumu, diğerine göre uygun olmayabilir, empati yaparak daha mutedil yaklaşabiliriz.

İyi niyetle, hakarete varmayan boyutlarda yazılan yazılara her zaman kapımız açık. Uğur kardeşim, sana düşen de "daha da izlenim yazmam" demek yerine "o gün epey yorgundum, bulunduğum ortam da müsait değildi, bir dahaki sefere daha dikkatli ve özenli yazacağım" demektir bana göre. Ama sen de yetişkin insansın, çocuk değilsin, sen de görmüş geçirmişsin, dolayısıyla dilediğin gibi hareket etmekte de özgürsün. Benim şu yukardaki yazdıklarımı, kardeşin kardeşe yaptığı, hem de kendisini sevdiği için yüzüne söylediği bir yazı olarak değerlendir lütfen. En azından arkandan konuşmuyorum. Buraya yazmamın sebebi de, herkesin olayları doğru değerlendirmesi ve olaylardan kendilerinin de istifade etmesini sağlamaktır.

Umarım yanlış anlaşılmam...

• quote:

quote:

quote:

o takılan basamaklar (korucular) park ederken yada başka aracın sizin araca carpmasında baya işe yarıyor
    Benım aracın arka basamagını abim bi soldan bide saglan kaldırıma carpmıştı 2 sindede hiç birşey olmadı sadece basamak azcık içeri girdi onuda baglantı vıdalarını sökerek yerine cektik kolayca...
    ikisindede carptıgını söylememişti kendi bakınca hiç bi fark görmüyordu(kimse anlamaz diyordu) ama 1 cm iceri girmişti ben bakınca hemen fark ediyordum

Bana göre aracın aynaları her noktayı gösteriyor zaten elektirikli ayarlama sistemi oldugu için taş, kaldırım vs gibi yerlere yanaşırken oraya ayarladınmı carpma olasılıgı %1

Servis dışında butur aksesuar satan yerlerde uygun fiyatlarda taktırabilirsin, en fazla 10-15 tl fark olur farklı aksesuarcılarda... Ama servisle aksesuarcılar arasında büyük fark oluyor

Uğur Kamil Kardeş

İstanbul 4.Levent sanayi mahallesinde bir aksesuarcıdan fiyat aldım senle ve diğer arkadaşlarla paylaşıyım dedim nasıl iyimidir diye !

siyah ön - 286
    Krom Yan aksesuarlar 2 si - 253
    krom arka - 156
    Rüzgarlık - 120
    Port bagaj - 87 (pls) 135 (alm.)

Siyah ön derken? kaputa takılan siyah deri şeydenmi bahsediyorsunuz?

Spoyler (rüzgarlık) 90 tl taktırdım ben serviste 150 tl ordan kendinize göre karşılaştırın
    Diger aksesuarlar hakkında fiyat bilgim yok o nedenle birşey söyliyemiycem malesef:(

plastık port bagaj tavsiye etmem hoşdurmuyor

• quote:

@massiw ve diğer arkadaşlar, alıntı yaptığımız mesajlarda aradaki fotoğrafları silersek, ya da mesaj yazmak istediğimiz özel fotoğrafı alıntılarsak sayfada fazlaca kalabalık etmemiş oluruz. Zira aynı fotoğrafları tekrar tekrar görmek, hem gözü yoruyor, hem de klavye veya mouse'u kullanan parmakları yoruyor.

Yanlış mı düşünüyorum?

Haklısın mehmet abi... ben birde yüksek cözünürlü resim koyma taraftarı degilim sayfa karışıyor ve yenileyince beklemek gerekiyor biraz...

Ben resimleri 750x557 koyuyorum... Yüksek cözünürlüklü halini isteyenler pm atarak isterlerse özelden gönderirim
    Yada yüksek cözünürlüklü olanları küçük resim + link olarak koysak daha hoş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 16 Haziran 2009; 12:53:44 >

• Geçen gün 2010 Ford Taurus'la ilgili bir mesaj yazmıştım ve fotoğraflarını koymuştum. Kimsenin ilgisini çekmedi herhalde...

"Ford; Mondeo yerine neden bu arabayı da Türkiye'ye hem de uygun fiyatla getirmez de biz de melul melul böyle fotoğraflara bakmayız" diyorum.

Nefis bir araba ve fotoğraflar da Ford tarafından resmi olarak yayınlanıyor; en yenisi...

• quote:

quote:

O kadar sordun, biz de anlattık ettik. Ne yaptınız, nasıl aldınız, hangi hediyeleri aldınız, aracın rengi nedir, ne kadara mal oldu, fotoğrafları vs vs vs ve yine vesaire....

abi babam hediye isteme olayını pazarlıktan sonra yaptığı için paspas dışında birşey alamadık.bende telefon açtım ama satıcı çocuk pazarlık aşamasında söyleseydiniz servis müdürüyle konuşur aldırırıdık ama bu aşamadan sonra zor dedi ve alamadık :)
    30.900 e mal oldu.babam birde boya koruyucu yaptırmış 150 tl ye.rengi aytozu gri.

yanlız bu arabanın alınmasında sizlerin çok büyük faktörü oldu bilginiz olsun,yazdıklarınızı netten açıp babama okutturyordum.

• quote:

quote:

Tekrar yazmışsınız...

Ama sizin de yazdığınız gibi, mesajı daha önceden yazsaydınız, bizlerden daha öncelikli bilgi almış olacaktınız.

Aynı şekilde, aldıktan sonra da "aldık, kullanıyoruz" diyorsunuz, umarım rodaj kurallarına da riayet ediyorsunuzdur, sormadığınıza göre... E bundan sonra sorsanız da söylemeyiz artık, nasıl ols biliyorsunuz...

Aksesuarlarla ilgili görüş ve düşüncelerimizi daha önce belirtmiştik, bu durumda bile fiyatları bana biraz yüksek geldi...

• quote:

İşini iyi yapamayan, acemi gemi görevlileri olduktan sonra uğraşan yine biz "şöförler" oluyoruz.. Avşa'ya giderken gemideki araçların çoğunda mıcır vardı ve hepsinin yükü 45 ton üstündeydi.. O araçları geminin kıç tarafında bıraktılar. Biz ise ortada kaldık.. Ve bizim yükümüz 20 ton idi.. Ee haliyle gemi dengesiz yüklenmiş oldu..

Çok üzücü bir durumdu o ya...

Hala gelişme yok mu, o kamyonlardan; çıkarılmıyor mu daha? Geçen sizin topicte de bir arkadaş, kamyon sahiplerinin her gün gidip orada, olanları izledikleri bir fotoğraf koymuştu.

Kaskosu olmayanlar da vardır tabii, çok acı bir durum. Bir de kaskosu olsa ne yazar; sanki kasko kazanın ertesi günü parayı ödüyor mu? Aylarca süründürüyor, bu süre içerisinde iş kaybı, para kaybı, ya o zararı kim ödeyecek o esnafa???

• quote:

Geçen gün 2010 Ford Taurus'la ilgili bir mesaj yazmıştım ve fotoğraflarını koymuştum. Kimsenin ilgisini çekmedi herhalde...

"Ford; Mondeo yerine neden bu arabayı da Türkiye'ye hem de uygun fiyatla getirmez de biz de melul melul böyle fotoğraflara bakmayız" diyorum.

Nefis bir araba ve fotoğraflar da Ford tarafından resmi olarak yayınlanıyor; en yenisi...

Arka kısmı olmasada ön kısmı gercekten çok hoş

Arka camın üst kısmı biraz garip geldi bana

• quote:

quote:

Geçen gün 2010 Ford Taurus'la ilgili bir mesaj yazmıştım ve fotoğraflarını koymuştum. Kimsenin ilgisini çekmedi herhalde...

Arka kısmı olmasada ön kısmı gercekten çok hoş

Arka camın üst kısmı biraz garip geldi bana

Ben arkasını da beğenmiştim. 1998 - 2003 Passat'ın arka cam yapısına benziyor biraz. benim de ciğer sızımdır o araç.

Zevkler herkesin farklı farklı demek ki...

-------------------

@ugurkamil; @shelby_88'e yazdığım mesajı "uzun" diye okumamazlık yapmamışsındır umarım.

• quote:

quote:

Çok üzücü bir durumdu o ya...
    Hala gelişme yok mu, o kamyonlardan; çıkarılmıyor mu daha? Geçen sizin topicte de bir arkadaş, kamyon sahiplerinin her gün gidip orada, olanları izledikleri bir fotoğraf koymuştu.
    Kaskosu olmayanlar da vardır tabii, çok acı bir durum. Bir de kaskosu olsa ne yazar; sanki kasko kazanın ertesi günü parayı ödüyor mu? Aylarca süründürüyor, bu süre içerisinde iş kaybı, para kaybı, ya o zararı kim ödeyecek o esnafa???

Kamyonların %75'i çıkartıldı sayılır.. Daha bir hafta önce saat akşam 8 gibi, gemide kamyonu batan bir arkadaşımın, kamyonunu görmüştüm. Tıra yüklenmiş, Ankara'ya, parçalanmak için gidiyordu.. Araç komple küf tutmuş, yatağın perdeleri camlardan dışarı çıkmış, kasa darmadağın.. Çok üzüldüm, o an yol kenarında geleni geçeni izliyordum, o arabayı gördükten sonra kamyonu taşıyan tırın arkasından öylece baka kaldım..

Araçları geminin kaskosu ödedi.. Kamyonların kaskosu sadece karada geçerli, denizde değil.. Geminin kaskosu, gemi battıktan 1 ay sonra zararı karşıladı.. Ama karşılasa ne olacak ? Orada olan 5 cana oldu.. Bir tanesi de bana kamyonculuğu öğreten, yetiştiren, sevdiğim, saydığım bir abimdi..

Gemi yüzdürülerek, Kapıdağ Yarımadası eteklerinde, bir tershaneye çıkartılması söz konusuydu.. Teknik bir nedenden dolayı bu plan iptal edildi.. Gemi, büyük ihtimal denizin altında, parçalara ayırılarak çıkartılacak..

1,5 ay önce, geminin çıkartılma çalışmalarından çektiğim bir fotoğraf..

Gemiden, kamyonların çıkartılma anından fotoğraflar..

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.