Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.482.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akmenx

Rica ederim sayın Lukunku neden küçümseyeyimki,reçetesi olmayan ilaçlar halk dilinde kocakarı ilacı diye nitelendirilmiyormu.Ben zımba gibi gencim daha,ihtiyacım yok iksire.

Biz "aktardan alınan nebatat" diyoruz bunlara. Lokman hekim reçetesi.

Hoş, sadece aktardan değil, manavdan da alabilirsiniz bunları da, bakma işte, olayın sihri bozulmasın..

Vallahi doktorlar hastalık zamanında, senin kendini kaç yaşında hissettiğini değil, kafa kağıdındaki tevellüdünü soruyorlar. Ona göre reçete yazıyorlar. Eeee bu durumda;

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Çanakkale-İzmir yolu üzerindeki "Arslanlar Ford Bayisi"..(Fotoğrafın kalitesizliğinden dolayı özür diliyorum, direksiyon başında, elimde telefon ile ancak bu kadar oldu.)

Eray bey, hoşgeldiniz. Umarım Çanakkale yolculuğunuz iyi geçmiştir. Gerçi Bandırma-Çanakkale yakın sayılır, 170 km civarında ama, siz herhalde Çanakkale'den devam edip İzmir tarafına devam etmişsiniz. Zira bu Ford bayisi 2-3 km Çanakkale'nin dışında...
  •  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • Taze taze, günlük, fırından bugün çıktı daha...

•  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku
    Eray bey, hoşgeldiniz. Umarım Çanakkale yolculuğunuz iyi geçmiştir. Gerçi Bandırma-Çanakkale yakın sayılır, 170 km civarında ama, siz herhalde Çanakkale'den devam edip İzmir tarafına devam etmişsiniz. Zira bu Ford bayisi 2-3 km Çanakkale'nin dışında...

Hoşbulduk efendim..

Yolculuk iyi geçti.. Çanakkale'de bir gece kalıp, oradan Çan'a geçtim ve döndüm.. Bizim başlıkta ayrıntılı fotoğraflar var.

Çanakkale'den, İntepe'ye gittik.. Çanakkale'den yaklaşık 10 km uzakta. Fotoğrafı da o yolda çektim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaozen14

Arkadaşlar günaydın özellikle bu sorum Mehmet Beye benim glx bazen rölantide çalışırken devir saati 1-2 devir yükselip hemen eski haline dönüyor bu duum sizin araçlardada oluyormu yoksa benim araca has bir arızamı bu.Bana sanki motor fanı devreye girdiği anda devir saatinde küçük bir sıçrama oluyor gibi geldi. Herhalde Mehmet beyin engin tecrübeleri bu minik soruyu cevaplamaya yeterli gelebilir

Estağfirullah Mustafa bey; sizin gibi tecrübelilerin yanında bizim gibi tıfıllarınkine tecrübe mi denir? Hani söylemiştiniz ya, "bu araba, bilmem kaçıncı sıfır arabam" diye, işte o saat size karşı kılıcımı kınına sokmuştum. Hala da duruyor yerinde

Ama gene de bir kaç şey çiziktireyim, doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz. Hangi durumlarda olduğunu tam olarak yazmamışsınız, sabahları ilk çalıştırdığınızda mı, kırmızı ışıkta beklediğiniz 10-15 sn içerisinde mi, yoksa 2 dakikalık beklemelerde mi, ayrıca bekleme esnasında klima açık mı, değil mi, onun da bilgisini vermemişsiniz?

Şu kadarını söyleyeyim; bütün klimalı araçlarda klima açık ve faal iken ve rölanti durumunda beklerken, 3-4 dakikadan sonra aracın hararetine ve içerinin ısı durumuna göre klima otomatik olarak devreden çıkar ve sonra tekrar girer, işte yeniden klimanın aktif olduğu durumda motordan da güç aldığı için rölanti önce düşer, sonra motorun beyni bunu güç kaybı olarak, stop etme durumu olarak anlar, motora gaz verme olarak iletir, devir hafif yükselir, sonra normal hale yeniden gelir, yani hafifçe bir gaz verilerek bu küçük etkiye karşı tepki verilmiş olur. Motor hacmi yüksek olan araçlarda dahi çok hafif bir şekilde bu hissedilir. Hatta kendiniz şöyle de anlayabilirsiniz; klima çalıştığı halde içerde ısı yükselmeye başlamıştır, sonra birden tık diye otomatik bir ses gelir, klima kendiliğinden yeniden aktif hale gelir, tekrar ortam soğumaya başlar, işte o tık dediği anda devir ibresi hafifçe aşağı yukarı oynar ve sonra yeniden eski durumuna gelir.

Acaba sizin sorduğunuz böyle bir durumda olan ibre oynaması mıydı?

Yarın bir daha klimalı olarak deneyeyim herhalde klima açıkken oldu. Dedimya büyük ihtimalle klima yada soğutma fanının devreye girmesinden kaynaklanıyor. Benim aracın aküsüde daha kendini tam olarak toplayamadı daha arabanın kkm.sayacı 395 km. yol yaptığını gösteriyor.:)

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaozen14

Yarın bir daha klimalı olarak deneyeyim herhalde klima açıkken oldu. Dedimya büyük ihtimalle klima yada soğutma fanının devreye girmesinden kaynaklanıyor. Benim aracın aküsüde daha kendini tam olarak toplayamadı daha arabanın kkm.sayacı 395 km. yol yaptığını gösteriyor.:)

Akünün kendisini toplaması nasıl oluyor ki?

Gerçekte kaç da, şu anda 395 km gösteriyor?

Benim arabadaki saat, haftada 1 dakika geri kalıyor, @dragotreis'in tarihi sorunlu gidiyor da; sizinki de km'mi sorunlu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jönavrupalı

mehmet bey fotoğraflar için teşekkür ederim ton balığının karınaltı fotolarını söz foruma ekleyeceğim.hemde ben yerken ayrıca tüm arkadaşlara iyi geceler Allah'a emanet olunuz

Peeeee...

Onca zahmete fotoğrafla mı yetineceğiz, millet bize taaa nerelerden fıstık gönderiyor, kimisi dvd gönderiyor, kimisi de ekrana ağzımızın suyunu akıtarak bakmamız için fotoğraf koyuyor.

Bense ne hayal etmiştim.

mesaj anlaşıldı mehmet bey

• quote:

Eylül gelmeden bizi nasıl istim üstüne oturttuysan ben de şimdiden ağzını suyunu akıtmazsam bana da Lukunku demesinler...

bak küscem ama..

yazmayınca yazmadı diyorsun.. yazınca da yine 1 le sınıfta kaldık...

ha gelişim şerefine düzenlemeyi düşündüğünüz tören falan varsa da hazırlıkar yetişmiyorsa çok önemli değil, olduğu kadar, elinizden gelene razıyım ben..

tamam, sen her mesajı dikkatle okuduğundan bir kaç tekrar olmuş olabilir, ama ilk defa görenlere de havada kalmasın diye açıkça yazayım dedim bu sefer tarihlerde biraz netleşince.. e arkadaşlar soruyor, ya da dolaylı olarak bahsetmek gerekiyor, forum mantığıyla ve baskısıyla yazıyorum ben de.. yok küstüm ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 10 Haziran 2009; 18:53:55 >

• quote:

quote:

quote:

mehmet bey fotoğraflar için teşekkür ederim ton balığının karınaltı fotolarını söz foruma ekleyeceğim.hemde ben yerken ayrıca tüm arkadaşlara iyi geceler Allah'a emanet olunuz

Peeeee...

Onca zahmete fotoğrafla mı yetineceğiz, millet bize taaa nerelerden fıstık gönderiyor, kimisi dvd gönderiyor, kimisi de ekrana ağzımızın suyunu akıtarak bakmamız için fotoğraf koyuyor.

Bense ne hayal etmiştim.

mesaj anlaşıldı mehmet bey

Eeeee , şey, kem küm, hık mık, ben şey dedim aslında...
    />

• Geçen akşam Dardanel Ton muhabbeti yapılıyordu.. Benimde aklıma, fabrikanın önünden geçerken o muhabbet geldi..Buyrun Dardanel Balık Fabrikasını ayağınıza(ekranlarınıza) getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 11 Haziran 2009; 19:02:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Eylül gelmeden bizi nasıl istim üstüne oturttuysan ben de şimdiden ağzını suyunu akıtmazsam bana da Lukunku demesinler...

bak küscem ama..

yazmayınca yazmadı diyorsun.. yazınca da yine 1 le sınıfta kaldık...

ha gelişim şerefine düzenlemeyi düşündüğünüz tören falan varsa da hazırlıkar yetişmiyorsa çok önemli değil, olduğu kadar, elinizden gelene razıyım ben..

tamam, sen her mesajı dikkatle okuduğundan bir kaç tekrar olmuş olabilir, ama ilk defa görenlere de havada kalmasın diye açıkça yazayım dedim bu sefer tarihlerde biraz netleşince.. e arkadaşlar soruyor, ya da dolaylı olarak bahsetmek gerekiyor, forum mantığıyla ve baskısıyla yazıyorum ben de.. yok küstüm ben

/>
    Küsme küsme. Bak ben nerelere gittim geldim de kimse telli çelenkle karşılamadı beni. Ben küsüyor muyum hiç
    />

/>
    Ağlama bak, beni ağlatacaksın şimdi...

• quote:

Geçen akşam Dardanel Ton muhabbeti yapılıyordu.. Benimde aklıma, fabrikanın önünden geçerken o muhabbet geldi..Buyrun Dardanel Balık Fabrikasını ayağınıza(ekranlarınıza) getirdim.

evet eray kardeş madem oraya kadar geldin orada fotoğrafta görülen adamların hepsi beni tanır burada kimde connect var desen beni hemen bulurlardı.işin ilginç yanı ne biliyormusun arkadaşlar orada çalışırken bende oraya geldim 5-10 dk durdum gittim

• @dragotreis; 5008'i beğenmedin mi?
  • arkadaşlar ben müzik sisteminde değişikler yapmak istiyorum .bizim araçlardaki ön ve arka hoparlör çapları kaç cm birde orijinal teyplerde amfi çıkışı varmı
  • quote:

evet eray kardeş madem oraya kadar geldin orada fotoğrafta görülen adamların hepsi beni tanır burada kimde connect var desen beni hemen bulurlardı.işin ilginç yanı ne biliyormusun arkadaşlar orada çalışırken bende oraya geldim 5-10 dk durdum gittim

Şansın da bu kadarı yani.. Gerçi kamyonla geçerken görseydiniz bile, kamyonu tanımadığınız için öyle bakışır geçerdik..
    Fotoğrafın çekildiği saate baktım da, 11:37'de çekmişim..
  • quote:

arkadaşlar ben müzik sisteminde değişikler yapmak istiyorum .bizim araçlardaki ön ve arka hoparlör çapları kaç cm birde orijinal teyplerde amfi çıkışı varmı

mehmet bey merhaba bu konuda sizin blginiz var mı
  • quote:

quote:

Şansın da bu kadarı yani.. Gerçi kamyonla geçerken görseydiniz bile, kamyonu tanımadığınız için öyle bakışır geçerdik..
    Fotoğrafın çekildiği saate baktım da, 11:37'de çekmişim..

evet tanımazdım tabi ama benim hakkımda fazla bilgi sahibi değilsiniz haklısınız şu olabilirdi o fotoğraf karesinde kendimi görebilirdim ismim yılmaz dardanel fabrikasında elektrikçi olarak çalışıyorum. aracım tonik mavi renkte 75 delux modeli plaka ise 17 AH 919 aracın arkasında basamak var üzerinde 2 adet kırmızı reflektif bant var boydan boya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonavrupali17 -- 10 Haziran 2009; 19:23:36 >

• bu amfiyi 250 ytl ye alıyorum bir dükkanda kalmış tanıdık bir yer ayrıca bana 250 ytl ye verebileceğini söyledi herhalde iyi bir alışveriş olacak .internet sitelerinde 600 ytl civarında

http://www.hepsiburada.com/jbl-gto601.1-580-w-bas-amfisi-255612/productDetails.aspx?categoryid=26050&productid=otm255612#tablnk
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.