Şimdi Ara

Ford C-MAX araştırmaya başladım. Kullanıcı yorumlarını ve önerilerinizi yazabilir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
20.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aile aracı alacak olsam C-max yerine C4 Picasso'ya da bakardım. C-max'de genelde kronik olan direksiyon kutusu arızaları bıktırıyor..

  • Dizel otomatiği mevcut: 1.5TDCI 120hp + Powershift.

  • Bende 2013 1.6 Dizel motor var, sıfır aldım. Şu an 79000' de, tek şoför kullandım. 5.7 lt karma tüketimi mevcut. İniş ve binişi çok rahat bir araç. Altı focusa göre biraz alçak. Görüş açısı mükemmel, çok geniş bir ön camı var. Klimayı uzun yolda yokuşta falan hiç kapamanıza gerek yok. Yol tutuş çok iyi. Bagaj biraz daha büyük olabilir, ben 4 kişilik bir aile olarak hiç problem yaşamadım ama. Motor kulakçığı kronik arıza. Klima ve ısıtma sistemi gerek yazın gerekse kışın çok iyi. Kullanacağınız lastikler kaliteli olsun. Yüksekliğine rağmen sürüş zevki veren bir araç. Bagaja çok rahat yükleme yapılıyor. Koltukları yatırınca yada tamamen sökünce yükleme hacmi artıyor, ya da bağımsız 3 parça halinde koltukları ister söküyor ya da katliyabiliyorsunuz.
  • Dönemin bütün Ford araçları gibi hemen hemen her konuda çok başarılı bir araç. Zaten ikinci elde çok tutulması nedeni piyasası çok yüksek. Alan kolay kolay satmıyor. Yüksek piyasada alım yapmayı kabulleniyorsanız alınıp kullanılır.

  • C Max' i kullananlar bilir, kullanmayanlar da hiç fikir beyan edemezler. Bizim milletimiz eskiden sedancı idi şimdi ise SUV' cu. Bence Ford MPV işini biliyor; nasıl Galaxy, S Max varsa C segmette de sınıfının en iyisi C Max gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.