Şimdi Ara

Force Skilleri İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Full Str Glavier bir char kasıyorum
    Daha öncede 80lwl bir tane yapıp sattım onda forceyi açmamıştım
    Şimdi yeniden başlayınca hem değişiklik olması için herkes gibi olmamak için hemde bazı videolarda izlediğim kadarıyla forceyi açmak ve kullanmak istiyorum
    Coldu hiç açmayacağım
    Heuksal 80lwl
    Fire 80lwl
    Force 80lwl
    Lighting 60lwl
    Bu şekilde bir yapılandırma yaparsam iyi ne gibi + larım ne gibi -lerim olur arkadaşlar
    Lütfen bu yapılandırma hakkında en ufak bi bilgisi olmayan arkadaşlar ezik char gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim bu forceyi adamlar oraya süs olsun die koymamış dimi xD
    Şimdiden Teşekkür Ederim Herkese İyi Forumlar

• Vallaha bence Heuksel yerine beachon aç Blade ol bu yapılandırma daha iyi olur gibime geliyo .
  • Charı 2 hafta önce açtım zaten şuan 52lwl oldu
    Coldu açmıştım şuan onu kapatıyorum ve sp farm dayım ve yakında forceyi açmaya başlayacağım
    En alttaki Mp arttıran Skili ve Onun üstündeki Seriyi maxlayacağım Allah kısmet ederse
    Ve res heal basma gibi şeyleride farm bitince açabilirm
    Yani anlıyacağınız Full Str Glavier Cleric böle bişi olacak xD
    Slayer teklifin için saol
  • force taki bufflar bence sadece pvp için kullanılabilir pve de kadarken o buffları atmak bence zaman kaybı zaten kendi lvl indeki bi mob 2-3 vuruşta alıyosun bide bu buffları yapmak iice zaman kaybı gibime geliyo 4 tane buff atçağına 1 kere daha vur ölsün :)tabiki bu benim görüşüm
  • 80 İn Yapılandırmısını düşünmüşsün iyi hoş.
    80 Lv glavierda aynen bnde böyle bir yapılandırma yapıcam..
    Ama yha 90 nolacak ?
    Bn 90 a göre yapılandırmak istiyorum..
    Banada 90 lv için Force Glavier yapılandırma gerekiyor..
    Bilgilerinin paylaşmak isteyenler buraya 90 lv force glavierda heuksal,fire,light,force kaç kaç mastery vermemiz gerektiğini yazarsa sevinirim.
    Not:Angel bnce snde şimdiden charını 90 a göre yapılandır.
    Heuksal:90
    Fire:90
    Force:90(Forceyi açacaksan tam açacaksın Bn böyle düşünüyorum.)
    30 Mastery hakkım kaldı =(
    30 mastery ile light açsam..(Neyime yeter ki ?)
    Bn en kötü ihtimal bunu yapardım.
    Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Charı 2 hafta önce açtım zaten şuan 52lwl oldu
    Coldu açmıştım şuan onu kapatıyorum ve sp farm dayım ve yakında forceyi açmaya başlayacağım
    En alttaki Mp arttıran Skili ve Onun üstündeki Seriyi maxlayacağım Allah kısmet ederse

Np ama fikrimin derinliklerini açıklamadan edemiyeceğim.Cold olmayınca giden defansı blade ile sağlayabiliceksin force debuflar ilede karşı defansı düşüreceksin buraya eklemem gereken glavie olursanda başarılı olursun ama blade charın eksiği olan pvplerde yüksek damage bunu debuflar kullanılınca sağlıyacaksın kim istemezki hem ölmeyen hemde çok iyi öldüren bir blade bu kafamdaki yapılandırmayı imzamdaki xbow ile işim bitsin sıra onada gelecek

• quote:

Orjinalden alıntı: gurci

force taki bufflar bence sadece pvp için kullanılabilir pve de kadarken o buffları atmak bence zaman kaybı zaten kendi lvl indeki bi mob 2-3 vuruşta alıyosun bide bu buffları yapmak iice zaman kaybı gibime geliyo 4 tane buff atçağına 1 kere daha vur ölsün :)tabiki bu benim görüşüm

Tabi ki bende pvp de kullanmak istiyorum yani kasarken zaten pek bi skil gerekmiyo yorumun için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed ile ilgili
    11 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ||Slayer||

quote:

Np ama fikrimin derinliklerini açıklamadan edemiyeceğim.Cold olmayınca giden defansı blade ile sağlayabiliceksin force debuflar ilede karşı defansı düşüreceksin buraya eklemem gereken glavie olursanda başarılı olursun ama blade charın eksiği olan pvplerde yüksek damage bunu debuflar kullanılınca sağlıyacaksın kim istemezki hem ölmeyen hemde çok iyi öldüren bir blade bu kafamdaki yapılandırmayı imzamdaki xbow ile işim bitsin sıra onada gelecek

Garment giymeyeceğim kaybettiğim defansı en azından prot. giyerek gidermeye çalışacağım Dediğin çok mantıklı tabi ki hem ölmeyen hem öldüren bir blader süper olurdu ama ben blader kasamam bana ters xD
    4ever Full Str Glavier :D
    Teşşekürler

• quote:

Orjinalden alıntı: __FaTaL2__

80 İn Yapılandırmısını düşünmüşsün iyi hoş.
    80 Lv glavierda aynen bnde böyle bir yapılandırma yapıcam..
    Ama yha 90 nolacak ?
    Bn 90 a göre yapılandırmak istiyorum..
    Banada 90 lv için Force Glavier yapılandırma gerekiyor..
    Bilgilerinin paylaşmak isteyenler buraya 90 lv force glavierda heuksal,fire,light,force kaç kaç mastery vermemiz gerektiğini yazarsa sevinirim.
    Not:Angel bnce snde şimdiden charını 90 a göre yapılandır.
    Heuksal:90
    Fire:90
    Force:90(Forceyi açacaksan tam açacaksın Bn böyle düşünüyorum.)
    30 Mastery hakkım kaldı =(
    30 mastery ile light açsam..(Neyime yeter ki ?)
    Bn en kötü ihtimal bunu yapardım.
    Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Daha 90lwl in ne zaman geleceği belli değil tabi ki yaklaştı ama daha uzun sürer bence
    Mastery 300 kalacak zaten yani anlıyacağın forceyi açmamış olsanda bir şeyi düşürmek zorundasın ama onu o zaman düşünürüz xD

• 90 level glaverim yapılandırmam :
    Heuksal 90
    Fire 90
    Light 40
    Force 80
  • @Angel
    Şu anda 51 Lv'im bn 80 olasıya kadar 90 lv açılır
    Okuldan dolayı fazla online oyunda olamıyacağım..
    Bnm İmbue'm Fire'di.Acaba imbue'yi Light mı yapsaydım ?(İmbue Light olsaydı (grass walk) skilinden yararlanabilirdim.)
    Heuksal:80
    Light:80
    Force:80
    Fire:60
    Bn bunu tercih ederim.
    @Fetelin
    Force'yi açıcaksan Forceyi fullemek gerekir diye düşünüyorum.
    Yani kesinlikle Force 90 olmalı.Zaten Biz Force'yi değişik bir build yaratmak için açıyoruz.
    Force'nin 90 lvde gelen skillerinden yararlanmassak force'yi açmamısızın anlamı kalmaz.
    Fikrin için Tşkler yinede.

• Şahsen ben honor işine girecegim
    bana 40 level Force 55 level içine harmony teraphy yapmak yeter fazlasına gerek yok
  • Bence Lv 80 için Heuksal:80, Fire:80,Force:80,Lighting:60
    Lv90 için Heuksal:90,fire:90,Force:90,Lighting:30
  • Fatal imbue skilin fire kalsın bence
  • Glaive char a Force yakışmaz..
    Full int char ' a veya Full Str Blader char a yakışır..
    2 haftada 52 .. Bota teşvik var burada :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunOrDie...

Glaive char a Force yakışmaz..

Yakışır bence ya xD
    ayrıca teşvik falan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben kullanıyorum paralı olanından xD
    yorum için teşekkürler RunOrDie
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunOrDie...

Glaive char a Force yakışmaz..

full inte mi yakışır
    benim bildiğim full str ye gider force
    full int forceye verecek fire ye verecek lingt a verecek cold a verecek birde weapon skilini açacak ve mastery nası olcak acep
    cold intlerin olmazsa olmazı,lighting zaten 90 da önem kazanacak bir class weapon skillsiz int olmaz gibi force ye ne ara nekadar versin

• quote:

quote:

quote:

Garment giymeyeceğim kaybettiğim defansı en azından prot. giyerek gidermeye çalışacağım Dediğin çok mantıklı tabi ki hem ölmeyen hem öldüren bir blader süper olurdu ama ben blader kasamam bana ters xD
    Teşşekürler

Force, Sadece Blader de Önerdiğimiz PvP Türü Aksiyonlarda İşe Yarıyor..

Blader de Sadece PvP Yapabildiği İçin Force yi Blade de Öeriyoruz. Karar senin

• niye sadece blader peki?
    force deki vital lerin yaptığı etkiler ortada sadece blader e nie?pekala Glavierede çok güzel olur kanatimce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

quote:

quote:

quote:

Teşşekürler

Force, Sadece Blader de Önerdiğimiz PvP Türü Aksiyonlarda İşe Yarıyor..

Blader de Sadece PvP Yapabildiği İçin Force yi Blade de Öeriyoruz. Karar senin

Bilgiler için teşekkürler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.