Şimdi Ara

Forbidden Siren HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu PlayStation®2 klasiği, PlayStation®4'te HD kalitesinde etkileyici görünüyor ve tam kupa desteğiyle birlikte vazgeçilmez platinin yanı sıra Paylaşımlı Oyun, Uzaktan Oynatma, etkinlik bilgi kaynakları ve PlayStation®Vita veya PlayStation®App ile oyun kılavuzları için ikinci ekran desteği sunuyor.

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/forbidden-siren/cid=EP9000-CUSA02274_00-SCES519200000001

• Kütüphane de olması gereken bir oyundur kendisi ps3 için olan siren blood curse de olsa süper olur yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne lanet oyundu
  • bulmaca vs var mı oyunda ?silint hill gibi bir şeye benziyor oyun
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Oynayabileceğin en gerici psikolojik korku oyunlarındandır. Düşmanlar ölmüyor bu oyunda sadece son çıkan ps3 versiyonunda ölmeye başladılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oynayabileceğin en gerici psikolojik korku oyunlarındandır. Düşmanlar ölmüyor bu oyunda sadece son çıkan ps3 versiyonunda ölmeye başladılar :)

ps3'teki siren'de de düşmanlar ölmüyor. dövüyorsun, bayılıyorlar, biraz bekledikten sonra afedersin sabah sırığı gibi dikiliyorlar.
  • Uçan japonlar vardı bu oyunda sinek gibi kanatları vardı acayipti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dövünce yere yığılıp kayboluyorlardı ben öyle hatırlıyorum tabi bazıları ölmüyordu orası ayrı , ps2 de ki lerde hiçbiri ölmüyordu
  • hay ölüsünü de dirisini de neyse bu oyunu ve fatal frame'yi korku severlerin muhakkak oynaması gerektiğini düşünüyorum. Acayip şekilde insanı geriyor ve pür dikkat oyunun içine dalıyorsunuz.
  • Az kaldı :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Forbidden Siren HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 30 Ağustos 2016; 15:43:11 >
  • Hiç duymadım
  • rüyalarıma girer bu pis pisişik oyun kaldırın bunu
  • 17,89TL ye düşmüş fiyat.
  • Bu oyundaki shibitolar kadar insanı geren çok az şey vardır oyun dünyasında.
  • Bedava verseler oynayamam bu oyunu mesela
  • ps2 deki açılış sahnesi geldi aklıma... o bile korkutucuydu
  • Plus üyelerinede 14 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: MANÇOİZM

Plus üyelerinede 14 tl

Evet hocam dun kaptim. İkinci bolumdeyim. Oyun zor geldi sahsen :)

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam Bende bu akşam başlıcam :) bu arada bi şey sorucam oyun tam ekranmı çalışıyo yoksa ps3 de ps2 oyunlarında olduğu gibi yarım ekranmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.