Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beta başladı mı ? Uplay e eklenmiş indirip kurdum ama girmek istediğimde key istiyor ve hiç bir key gelmedi bana henüz. Acaba Gönderirler mi ?
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    Kardes ben davet yollayabilrm ama nasil yapiliyor bilmiyrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş zaman ne çabuk geçiyor. Daha E3 te çok var diyorduk. Şimdi bir baktım neredeyse 2 hafta kalmış

• arkadaşlar elimde davetiyeler var ama nasıl yolladığımızı bir türlü bulamadım..bilen biri aydınlatırsa çok makbule geçecek
  • canbula kullanıcısına yanıt
    iki davetiye hakkım var, isteyen pm atsın.

edit: davetiyeleri dağıttım.

@canbula kime yollamak istiyosan o kişinin uplay kullanıcı adını öğren ve club.ubisoft.com/ sitesinden arkadaş olarak ekle sonra
    forhonor.ubisoft.com
    For Honor - Coming 2017 on PS4, Xbox One, PC | Ubisoft
    http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/beta/index.aspx
    sitesinden invite friends sekmesine gelip eklediğin arkadaşa yollayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 26 Ocak 2017; 12:29:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canbula

arkadaşlar elimde davetiyeler var ama nasıl yolladığımızı bir türlü bulamadım..bilen biri aydınlatırsa çok makbule geçecek

Ubi clubtan davet etmeyi ben de bulamadım ama kod sana maille geldiyse, mailin alt tarafında invite 3 friends bölümü var. Oradan takip edersen ubi club kaydını yaptırmış olan 3 arkadaşını davet edebiliyorsun. ubi club kaydı olmayanlar davet edilemiyor maalesef.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    alpererez kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ubisoft'tan ekli..kod da maille geldi hiçbir problem yok ama..mail'den tıklayınca aşağıdaki sayfa açılıyor..biraz araştırdım burada 4. bir link daha var adamlarda invite friends diye ama ben de yok..sitenin altını üstüne getirdim nerden yapıldığını bulamadım bir türlü..Allah bilir gözümün önünde bir yerde ama ben görmüyorum :)
    ★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★

• quote:

arkadaşlar ubisoft'tan ekli..kod da maille geldi hiçbir problem yok ama..mail'den tıklayınca aşağıdaki sayfa açılıyor..biraz araştırdım burada 4. bir link daha var adamlarda invite friends diye ama ben de yok..sitenin altını üstüne getirdim nerden yapıldığını bulamadım bir türlü..Allah bilir gözümün önünde bir yerde ama ben görmüyorum :)

eğer bir arkadaşın sana davetiye göndermişse senin başkasını davet etme hakkın yok diye biliyorum. ama arkadaşın aracılığı ile değilde direkt ubisofttan gelen mail ile davet edilirsen sana ayrıca 3 kişiyi davet etme hakkı veriliyo. ben bu şekilde diye biliyorum, çünkü eski ubisoft betaları böyle olurdu.

• canbula kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, burada faq yanında invite friends barı var sende yok. Acaba davetler bitti de linki mi kaldırdılar, bir fikrim yok.
  • Arkadaşlar bana mail gelmedi bekliyordum. Ama yalan oldu Bana davet atacak yardımsever arkadaşlar aranıyor
  • beta kaçta açılacak
  • Sonunda indi yahuu. Beta 17:00 da açılacak

• beta 5 de aciliyomus sabahtan beri serverlara sövüyorum

• Bende intivite firende kısma mailde duruyor ama anca akşama bakarım ona

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardım sever bir arkadaş bana invite atabilirmi kod gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

quote:

eğer bir arkadaşın sana davetiye göndermişse senin başkasını davet etme hakkın yok diye biliyorum. ama arkadaşın aracılığı ile değilde direkt ubisofttan gelen mail ile davet edilirsen sana ayrıca 3 kişiyi davet etme hakkı veriliyo. ben bu şekilde diye biliyorum, çünkü eski ubisoft betaları böyle olurdu.

Ben ubisofttan aldim kodu ama bndede yok

• Lockhum kullanıcı adınada pc için 1 davet yollayabilir mi elinde olan

• Son 1 bucuk saat gencler hadi bakalim heyecan dorukta

• Arkadqslar isteyene davet yollayabilrm

• arkadaşlar oyunu indirdim masaüstündeki simgesi tıklayınca şöyle bir ekran geliyor:
    .

uPlay'den girince daha preloaded coming soon diyor. bunu daha önce yaşayan oldu mu?

umarım 17:00'den sonra aktivasyon kodu vs istemez çünkü bana gelmemiş aktivasyon kodu direk mail'ime indirebilirsiniz uPlay hesabınızdan yazmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 7 Ocak 2021; 16:28:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.