Şimdi Ara

For Honor NAT Type Strict Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar for honor ve rainbow six siege de oyuna girerken bu hatayı alıyorum.Çözümü nedir acaba?

• Modem resle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Denedim ama olmadı port açmak gerekiyormuş sanırım ama nasıl yapıldığını anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port açman gerekiyor. Nasıl olduğunu bilmiyorsan önce modem ayarlarından upnp ve dmz'yi açman daha iyi bunlarla büyük ihtimal çözülür. Önce PC'ne sabit bir ip atayıp DMZ'ye bu ip'yi gireceksin modem arayüzünden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Acaba nasıl yapıldığını anlatmanız mümkün mü pek bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei Splinter

Acaba nasıl yapıldığını anlatmanız mümkün mü pek bir bilgim yok

Mobilim çok imkanım yok uzun uzun anlatmaya ancak basit bişey ufak bir araştırmayla halledebilirsin. Kısaca şöyle anlatayım, öncelikle modemine bağlanan her cihaza modem bir ip veriyor, 192.168.1.X şeklinde. X 1'le 80 arasında bir sayı. Sen PC'deki ağ ayarlarından PC'ne sabit bir ip belirleyebilirsin, 192.168.1.35 olsun mesela. Bu sabit ip'yi ayarlayıp bir kenara not ettikten sonra modem ayarlarına girip DMZ'yi bulup, daha sonra DMZ'yi açıp bu ayarladığın sabit IP'yi DMZ'ye gireceksin. Bunu yaptığında o ip'ye olan bütün port kısıtlamaları kalkacak, ben Xbox One, PS4 gibi cihazlarda nat problemini hep bu şekilde çözdüm. Modeminde upnp'yi de aktif hale getir. Eğer modeminin DMZ özelliği yoksa oyun için gerekli portları netten bulup tek tek girmen lazım onu da akşam anlatırım şimdi DMZ'ye bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam deneyip size haber vereyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s7 edge failed to mount:data
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.