Şimdi Ara

For connect ön cam gitti!!! Lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay içinde ikinci defa E-5 'te giderken arabamın ön camına taş çarptı. Birincisinde toplu iğne başı kadar bir kırık olduğu için önemsemedim. Fakat bu sefer baş parmağım büyüklüğünde kırık oluştu. Canım çok sıkıldı ama ne yapayım canıma geleceğine malıma gelsin değil mi? Sizlere sormak istediğim Ankarada ikamet ediyorum. Sormak istediğim ise acaba tamir edilebilecekse tamir mi ettireyim? yoksa yenisi ile mi değiştireyim. Acaba bu ford connect'lerin orjinal ön camı çok mu dandik, daha kaliteli ve dayanıklı bir cam markası var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.

• Ostim'de autoking var. Istersen oraya bir gotur.
    Uzayçağı cad. 210 sokak.
  • Bende aynı şeyi düşünüyorum ama değiştirsem daha mı iyi olur, bu tamir olayından sonra sorun çıkıyor mu acaba. Deneyimi olan birileri var mı? Birde acaba fordun camından daha dayanıklı bir cam varmı?
  • Bu arada arkadaşlar bugün benim doğum günüm. Arabamın bugün bana hediyesi de bu oldu.
  • doom günün kutlu olsun hocam..
    ayrıca tamir başınıza iş açar tamirden kastım sadece kırığın etrafını çizecekler zaten daha fazla açılmasın diye bu yüzden yenisini almak daha mantıklı...
    fordun camından daha dayanıklı bir cam mutlaka ki wardır ama bana sorarsanız kırılmaz cam filmleri var renksiz ve şeffaf...onlardan kaplatın camınızı....
  • Kasko varsa kaskodan direk git değiştirt. Her sene 1 kere ön cam değişimi hasarsızlığı etkilemiyor.
  • seçenekler---
    1-kasko kullan
    2-değiştir (camı orjinal al)
    3-bırak öyle kalsın satarken alan adama anlatırsın.

seç birini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camı git değiştir ön cam çok önemli eğer seri kullanıyorsan veya ani tepkilerde camın yüzünüze patlama riski çok yüksek.Çizdirip tamir ettirsen bile bütünlik zara gördüğü için karşına istenmeyen sonuçlar çıkabilir.. Sanırm ön cam 150-200 ytl arası bir şey..
  • günüzde kullanılan ön camlar lamine camlar olup 3+3 mm cam arasında 1 mm şeffaf pvc kullanılarak
    camlar temperlenmeyp sadece sertleştirilerek imal ediliyor.
    bu yüzden eskisi gibi patlayıp yüzüne gelmez belki ama çatlaklarda ön camın kiriş basıncından dolayı çatlakları artabilir.
    buda ışık yansımaları ve dikkat dağılmalarına (özellikle akşam)yol açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 26 Mart 2006; 3:05:15 >
  • Arkadaşlar anadolu sigortadan kaskom var. Sizin söylediklerinizden yola çıkıp değiştireyim diyorum. Anladığım kadarıyla tamir pek mantıklı değil. Peki illaki fordun orjinal camını mı taktırayım yoksa önereceğiniz kaliteli başka bir marka var mı? Bu arada cam değişimi için ford servislerini mi yada autoking vs gibi özel yerlere mi gideyim? Bu arada Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

Arkadaşlar anadolu sigortadan kaskom var. Sizin söylediklerinizden yola çıkıp değiştireyim diyorum. Anladığım kadarıyla tamir pek mantıklı değil. Peki illaki fordun orjinal camını mı taktırayım yoksa önereceğiniz kaliteli başka bir marka var mı? Bu arada cam değişimi için ford servislerini mi yada autoking vs gibi özel yerlere mi gideyim? Bu arada Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

kaskolarda senede 1 defa cam değiştirme hakkı veriyolar sende o hakkı kullan bence
  • e5 berbat bi yol yaa
    adam gibi yapamadılar bi türlü
    hele kirazlıyalıdan körfeze kadar..
    evlere şenlik walla
    tangır tungur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

Arkadaşlar anadolu sigortadan kaskom var. Sizin söylediklerinizden yola çıkıp değiştireyim diyorum. Anladığım kadarıyla tamir pek mantıklı değil. Peki illaki fordun orjinal camını mı taktırayım yoksa önereceğiniz kaliteli başka bir marka var mı? Bu arada cam değişimi için ford servislerini mi yada autoking vs gibi özel yerlere mi gideyim? Bu arada Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Anadol sigortadan kaskon varsa (benim gibi) Arabandaki çizikleri, ufak vurukları, camları falan her yıl belli bir kapsam içinde Autoking de ücretsiz yaptırabilirsin. Benim 2 kapı çizikten dolayı ücretsiz boyandı bu yıl autoking de. Kasko indirimin falanda bozulmuyor, 5 kuruş parada ödemiyorsun. Hemde adamlar işlerini iyi yapıyor, herşey 1. sınıf.
    Tavsiye ederim direkt Autoking'e gotur iyisimi. Ama randevu verirler 1-1,5ay sonra degiştirirler heralde.
    Aşagıdaki sittesinden adres ve telefonlarını alabilirsin
    http://www.autoking.org/

• arkadaşlar bugün tavsiyeniz doğrultusunda autoking'e gittim. Fakat bu tip (yıldız) kırıklarda asla tam düzelme olmuyormuş. Kırık yer %50 mat kalıyormuş. Cam değiştirip değiştirmedikleri sorduğumda ise kendilerinin cam değişimi yapmadığını söyleyerek beni servise yönlendirdiler. Servise bugün bıraktım . Yapıştırıcı olarak akrilik kullandıklarından dolayı 24 saat kuruması gerekiyormuş. Yarın gidip alıcam. Yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.