Şimdi Ara

For A Few Dollars More (1965) | Bir Kaç Dolar İçin | Clint Eastwood (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• DündenBugüne kullanıcısına yanıt
    Zaten italyanlar yapmış.

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

böyle filmler yapmayı nasıl başarıyor amerikalılar anlamıyorum müthiş

Filmi izlerken kara kara bunu düşündüm ben de. Böyle bir film nasıl yapılabilir yahu diye. İyi Kötü Çirkin'den bahsediyorum. Filmin IMDb'de 6. olması bence haksızlık. 5 yıldızlı 1. felan olmalıydı. Adamlar filmi öyle bir yapmış ki ağzım açık izledim. Çok film izleyen bir insanım, hatta şu son hafta 5 tane felan izledim yine, ama bu ağzım açık film izleme olayı sadece birkaç filmde oldu. En fazla da İyi Kötü Çirkin'de oldu.

Orijinalden alıntı: Eversince

quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

böyle filmler yapmayı nasıl başarıyor amerikalılar anlamıyorum müthiş

Filmi izlerken kara kara bunu düşündüm ben de. Böyle bir film nasıl yapılabilir yahu diye. İyi Kötü Çirkin'den bahsediyorum. Filmin IMDb'de 6. olması bence haksızlık. 5 yıldızlı 1. felan olmalıydı. Adamlar filmi öyle bir yapmış ki ağzım açık izledim. Çok film izleyen bir insanım, hatta şu son hafta 5 tane felan izledim yine, ama bu ağzım açık film izleme olayı sadece birkaç filmde oldu. En fazla da İyi Kötü Çirkin'de oldu.

Filmi izleyeli 2 sene oldu ondan sonra da o kadar film izledim ancak hala iyi kotu cirkindeki o uclunun duello sahnesi nirvanadir gozumde film tarihi icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Albay ve Monco (Clint) yakalandığı bölümü sonradan anladım demiştiniz ben orada şişko adamın (El Nino) niçin Albaya ve Clinte (Monco) yardım ettiğini yani kaçmalarına niye önayak olduğunu hala anlamadım. Siz orayı da anladıysanız açıklayabilir misiniz?

Teşekkürler....

• clint eastwoodun en sonda ölülerin degerini saydıgı sahne sinema tarihinin enlerindendir :D

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bu sabah vardı televizyonda.

Evet hd di üstelik. Direkt ıntruder e mesaj attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Miragle

Şuan TRT1 de oynuyor actim izleyim diye ama Clint Eastwood dublajini duyunca hemen kapattim.Yazik TRT1 yazik boyle bir filme boyle bir dublaj

Adamların tüm filmlerinde aynı dublaj ekibi var...

Eski bir film, ne bekliyorsun ki?

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

Şuan TRT1 de oynuyor actim izleyim diye ama Clint Eastwood dublajini duyunca hemen kapattim.Yazik TRT1 yazik boyle bir filme boyle bir dublaj

Adamların tüm filmlerinde aynı dublaj ekibi var...

Eski bir film, ne bekliyorsun ki?

Western filmlerinde yerini almış bir yapıt olarak bnc daha güzel bir dublaj olabilirdi Clint Eastwood için..
    filmin eski olması önemli değil kalitesi önemli.Clint Eastwood'un diğer western filmlerini izlersen belki anlayabilirsin.iyi kötü ve çirkinde tamer karadağlı seslendirmişti.kısaca dublaj yakışmamış.En azından bn begenmedim.beğenenler buyursun izlesin..!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.