Şimdi Ara

Footswitch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Line 6 spider IV amfiye Marshall'ın footswitch ini takınca herhangi bir sorun çıkar mı ? Yoksa problemsiz kullanabilir miyim ?

Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cacophony.

Merhaba arkadaşlar, Line 6 spider IV amfiye Marshall'ın footswitch ini takınca herhangi bir sorun çıkar mı ? Yoksa problemsiz kullanabilir miyim ?

Teşekkürler şimdiden.

Hocam cevap veren olmamış ama ben de aynı soruyu araştırıyorum. Line 6 spider 4 15W amfim var food controller lazım orjinal olanı 150 lira civarı mydükkanda 70 liraya bi marshall food controller var. uyarsa onu almak istiyorum. Siz aldınız mı ya da denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtaremmi35

quote:

Orijinalden alıntı: Cacophony.

Merhaba arkadaşlar, Line 6 spider IV amfiye Marshall'ın footswitch ini takınca herhangi bir sorun çıkar mı ? Yoksa problemsiz kullanabilir miyim ?

Teşekkürler şimdiden.

Hocam cevap veren olmamış ama ben de aynı soruyu araştırıyorum. Line 6 spider 4 15W amfim var food controller lazım orjinal olanı 150 lira civarı mydükkanda 70 liraya bi marshall food controller var. uyarsa onu almak istiyorum. Siz aldınız mı ya da denediniz mi?

Hocam cevap alamadığım için riske girmek istemedim ve distortion pedalı aldım o şekilde çözdüm işimi. Ama eğer siz denerseniz en azından buraya yazarsanız aynı sorundan muzdarip olan başkaları olduğunda buradan bilgi alabilirler.

Teşekkür ederim...

• Cacophony. kullanıcısına yanıt
    Keşke almasaydın hocam, footswitchin hiçbir zararı olmaz. Basit bir devredir zaten, zarar verebilecek bir şey değil bildiğim kadarıyla, hiç böyle bir olay yaşayan duymadım. Ben eski amfimle kendi yaptığım bir footswitch kullanıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.