Football Manager 2022 Ücretsiz (Amazon Gaming)

-
-
Birazdan çöp diyenler damlar konuya.
-
Teşekkürler , heabıma ekledim
-
Arkadaş oyunu satın alacaktım, işe bak. Adamlar 8 liraya bedava ürün sunuyor bir de.
Gerçekten Amazon gibisi yok. Amazon'dan bayadır ederi olan alışveriş, film falan da izlemiyorum. 8 lira gibi bir ücret için bile iptal etmedim. İptal de edilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Eylül 2022; 14:34:30 > -
Allah razı olsun. Sayende 8 liraya oyun sahibi olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ilk defa bu deneyimledim ve çok geç kaldığımı hissettim.8 TL ücret sonrasında Prime video servisinden ve Gaming servisinde de faydalanabilmek müthiş. Özellikle Prime Video servisi, Netflix’in en büyük rakipleri arasında görülüyor.
-
Bu belli bir süre mi oluyor yoksa ömür boyu mu?
-
Football Manager 2022'yi talep ettikten ve Amazon Prime hesabınızı Epic Games Store'a bağladıktan sonra, içerik için geçerli olan tüm Epic Games Store kurallarına veya politikalarına tabi olarak oyun sizin olur.
-
Amazon tr de cidden çöp ki.. Bu kadar iddalı geldiler sözde ama geldiklerinden beri trendyol pazara daha fazla hakim oldu.
-
fm 2022 mac de çalışıyor mu ?
-
3 alışveriş yaptım üçü de sorunlu oldu hepside aynı sorundu prime üyelik ile ürün aldım sonra iptal edildi.. Niye iptal edildi ürün stokta yok, e kardeşim stokta olmayan ürünü niye listeliyorsunuz diyorum biz size aynı ürün stoğa geldiğinde aynı fiyattan verelim diye salakça bir teklifle karşılaşıyorum :) Lan hıyar bana ürün 2 gün içinde lazım bu yüzden prime üye olmuşum zaten.
Amazon tr de pazara hakim falan olamayacak. Trendyol'un yaptığı işler çok daha iyi şuan. Kaldı ki zaten yaptığı bir haltda yok aynı mağazalar aynı dükkanlar trendyol da var zaten ve çok daha fazla ürün satıyor adamlar. Marka hayranlığına gerek yok icraata bakmak lazım. Sen kendi dünyanda amazın pazara hakim olacak diyorsun da bende pazardan çekilecek diyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 2 Eylül 2022; 20:36:59 > -
cayır cayır alışveriş nasıl oluyor mesela alışveriş yaparken alev mi alıyorsun?
-
Amazon Prime=Hayrat
strateji oyunlarının cinsiyeti olmaz. eskinden fm çok oynardım.
-
deneme sürümüm varmış vay be, başka beleşlere yumulayım
Benzer içerikler
- fifa 23 güncel transfer yaması 2025
- pes 2013 kayıt kodu
- ufc pc
- fifa 15 crack
- fifa 21 indir
- fc 25 indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X