Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.474
Cevap
146
Favori
1.436.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş yok kafayı yicemm Romero,Valdes,Rojo,Blind,Jones,Mcnair,Valencia,Young,Schneiderlin,Carrick,Schweinsteiger,Fellaini,Mata bu kazmaları satmanın yolu yokmu yav carrickin değeri 500 bin yaptım gene alan yok böle giderse 2 dene bu kazmalara katlanıcaz sözleşmesi bitincede postalıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rooney'i gönderip vardy'i aldım

rooney müzmin sakat yahu.

blind,herrera,valencia,smalling de gönderdim

witsel,correa,renato,ghoulam aldım.

orta saha şişti iyice. belki bastian'ı gönderirim.

belçikanın orta sahasını hep sevmişimdir. fellaini-witsel akacak. yedekte morgan ve renato var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Yok arkadaş yok kafayı yicemm Romero,Valdes,Rojo,Blind,Jones,Mcnair,Valencia,Young,Schneiderlin,Carrick,Schweinsteiger,Fellaini,Mata bu kazmaları satmanın yolu yokmu yav carrickin değeri 500 bin yaptım gene alan yok böle giderse 2 dene bu kazmalara katlanıcaz sözleşmesi bitincede postalıcaz

kulüplere önerdin mi ?
  • Baktım bu yüksek maaş alan çöpler gitmiyor çin ve katar yamasını kurdum hepsini sattım. :) öyle messi ronaldoya teklif götürmüyorlar içiniz rahat olsun. :) Süper oldu yarın transferleri patlatma zamanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon fransa 2.liginde gol kralı olan oyuncu iyi bir yedek rotasyon oyuncusu oluyor bir bakın derim
  • 200 milyon € civarı bütçemiz olucak insallah bu katar çin yamasını sevdim. :) 2 senede CL alıcağız insallah. 200m € transfer 80-100'de maaş bütçesi olucak. Çöplerden kurtulacağız insallah. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test için sabriyi çine gönderdim. 4 maas milyon alıyor. :)

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    çin ve katar yaması çok ucuk transferlere neden oluyor ama, tamam iyi oluyor da gerçekçilik kayboluyor
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel diyonda bu gazmaları gönderemiyorum. Valencia 8 ML € maaş alıyor. 30m civarı bonservisi var 15m yaptığım halde teklif eden yok maaşının yarısını sen öde diyorlar. :) Benim hosuma gitti yama türkiye liğinden borcu olan takımlar için vazgeçilmez bi yama öyle ronaldoyu filan istemiyorlarki sadece transfer listesine eklediklerine hemen teklif yapıyorlar. :)

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu açıdan söylüyorum, denedim o veritabanı güncelleştirmelerini de dandik serdar kesimali sezon başında 10 milyon euroya, mehmet topuzu yine aynı şekilde, yani çok para istesem bile veriyorlar o yüzden sevmedim ben
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Valla ben sevdim hocam. Nani ve Rvp'yi çine iteledik. İbrayı aldım. klüpteki gereksizleri sattım hem maaştan kurtuldum. :) Yarın bi test açıcağım deniyeceğim fernandao,rvp,nani,semazen reis, souza,volkan sen,alper,volkan demirel,alves,şener,hasan aliyi satıcağım bakalım nolucak :) İbrayı alırım oosda gerçekte begendigim isim hatem ben arfa kanatlar barboso zivkovic defansif ofansif orta sahada topal ile yaya toure tarzı birşeyler yaparım. Borçta azalır.

• Ya 4. sezonda barçaya transfer olmuştum. 16 lig maçında 15 galibiyet 1 beraberlik aldım. 1 beraberlikte real madrid maçından önceki maça yedeklerle çıktığım için olmuştu. 0-0 berabere kaldım. Sonraki hafta real madridi 4-0 yendim. 15 maçta 45 gol attım 4 gol yedim. Şampiyonlar liginde 6 da 6 yaptım grupta. En son valencia ligde 3.ydü. 6-0 yendim bunları. Maç sonrası yönetim görüşmek istedi. Dedim sözleşme uzatmak isteyecekler kesin. Bi baktım medya yönetimin kötü diyolar. Biraz atar yaptım kovdular. Sizce en son kaydettiğim yerden devam edip atar yapmadan görevime devam mı edeyim ? Yoksa başka bir takım mı bulayım. Biraz sinirlendim açıkçası. Normalde başka bir kulüple devam etmek istiyorum ama barçayı komple yeniledim bir kaç ayda. Çok emek verdim. yaklaşık 600 milyon liralık oyuncu satıp 800 milyon liralık oyuncu aldım. Muhteşem yaptım takımı.

Sizce ne yapayım ya

• Hcam barcayı s.et sende bi liverpool veya manu kariyeri aç. Ben şuan ufak tefek inceleme yapıyorum katar ve çin yamasını kurup gereksizleri postalıyıp yıldızlarıda kadroma katıp 2 senede cl için uğrasıcagım. Sonrada klübün borcunu azaltıcağım. Sonra ustam Sir Alex Ferguson gibi klübün efsaneleri arasına girmeye çalısacağım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Hcam barcayı s.et sende bi liverpool veya manu kariyeri aç. Ben şuan ufak tefek inceleme yapıyorum katar ve çin yamasını kurup gereksizleri postalıyıp yıldızlarıda kadroma katıp 2 senede cl için uğrasıcagım. Sonrada klübün borcunu azaltıcağım. Sonra ustam Sir Alex Ferguson gibi klübün efsaneleri arasına girmeye çalısacağım. :)

Ben yeni kariyer açmak istemiyorum. O kulüplerden birine gideceksem td lerini kovmalarını beklemem gerekli.
  • Ozaman barca ile devam et hocam. Atar gider yapma baskana hemen kapı orda diyorlar.

• Beşiktaş'a forvet önerebilir misiniz arkadaşlar?
    Mario Gomez'in kira süresi bitiyor ve çok fazla maaş istiyor bende uzatmadım sözleşmeyi :( gidiyor cha cha :( :(
  • yıllardır oynuyorum ama 2 haftadan fazla diskte tutamıyorum..

oyunlarda maç kazanma ihtimaliniz oyuncunun fit olması ile büyük derecede alakalı..

bir keresinde hatırlıyorum adamların fitness'ini 32.000 yapınca arsenal'i 32-0 felan yenmiştim..

şl maçlarında baktım takım yenecek kapasitede değil her kademeden bir adama 32000 fitness veriyorum barca 10 filan rahat yiyor...

transfer ücretlerinden çok şikayetçiyim, ümraniyespor seçtim, ilk başlarda herşey güzeldi, sonra takıma alacak potansiyeli yüksek adam bulamadım..

adamın mevcut yeteneği 90, potansiyel 150, inanır mısınız bir üst tura çıkınca 60K ücret yerine 18M para istediler..

Bu oyun böyle işte, her sene kurup bir iki hafta içinde hevesimi alıp siliyorum...

Size genç oyuncularla alakalı bir şey söyliyim, fmrte'den bakın, tesislerinizde genç oyuncularla alakalı verileriniz 20 / 20 değilse bir wonderkid çıkarma ihtimaliniz sıfır..

ben şahsen üm takımların genç yetiştirme yani tesis rakamlarını tek tek değiştirip fullüyorum, yoksa eleman bulamıyorsunuz... Türkiye liginde kıtlık var... Dünya çapında en iyi oyuncu arda, potansiyel 166, ne kadar gülünç

önceki yıllarda boston utd ile 4 tane lig'de yükselip şl kupası kaldırmıştım, bana eskiden güzel gelirdi, şimdi bakıyorum da hala geliştirilecek bir dünya şey var..

şimdi 2. sezon'a bile sabredemiyorum.. yıllardır oynuyorum bir instant result bile gelmedi anasını satayım.

bütün takımların alt yapısını max yapmama rağmen onun bile meyvesini bekleyemedim, Türkiye ligi de çöp gibi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Mayıs 2016; 22:53:33 >

• Manchester United ile 3.sezon başındaki 11'imiz şu şekilde;

2 sezondur CL'de yarı finalde eleniyoruz, bu sefer alacağız inşallah. Pogba transferi uğurlu gelsin :)

*Darmian'ı satıp yerine başka bir fişek düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfornirvana -- 27 Mayıs 2016; 4:12:33 >
  • nfornirvana kullanıcısına yanıt
    Süpersin hocam bende çin ve katar yamasını kurdum kazmaları sattım. :)

• Şu oyunu birde Liverpool ile kariyer açıp deneyeceğim. Yönetimin 3 adet oyun felsefesi var ama belki anlaşırız. Almanya liginde bir türlü istediğim oyunu oynatamadım Hoffenheim ve Stuttgart zengin klüpler diye ilerde bir kaç başarı ile daha iyi elemanları alır takıma başarıya koşarım dedim ama olmadı. Birde daha zengin ve iyi oyunculardan kurulu Liverpool ile deneyeceğim. Teknik ekibi kurup bir iki taktik ve transfer ile bakalım nasıl işler çıkaracağız. Şöyle dediklerimi yapacak kaliteli oyunculardan kurulu ve mali durumu iyi başka takım öneriniz varmı? Menajerlik özelliklerimi antrenmanda Hücum ve Savunma 20 Taktik 20 Zihinsel 18 Kararlılık 20 Adam Yönetimi ve Motivasyonu da 20 yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.