Şimdi Ara

Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Siz birde tecrübem ile söylüyorum 2016'nın ve denemedim ama dedikleri kadarı ile 2017'nin Touch'unu görseydiniz. Buna göre şahane idi. Peki vay efendim başlık neden "Football Manager 2018 touch yeni logo..." değilde "Football Manager 2018 yeni logo..."

    -Öncelikle Scouting nedir oyunun can damarı (araştırmdan oyuncu alınır mı?), oyunun teknik saçmalıkları ile beraber (Önceki yıllarda böyle değildi) bu istatistiklere mahkum forvet, oyuncu vs. almaya iten temel etkenlerden.

    -Şimdi birinci mesajda resimde ne yazıyor kocaman (photoshop'unu yapan benim.) "touch", birinci mesajda "ben" ile başlayan mesajda ne yazıyor. "Unlimited Scouting" DLC'sini aldım günde 50-100 rapor versin diye hiç bir şey değişmedi yine 5-6 tane veriyor. Oyun bildiğin komple ofsayt.

    - Oyunu yapan kim "Sports Interactive" iki ayrı oyun bile değil aynı oyunun touch modu. İlk defa çıkmış değil yıllardır çıkıyor sıkıntısız. (zaten millette bundan kandı) Başlıkta genelleme yok 2018'e özel direk sitem.

    -"Unlimited Scouting" nerde satılıyor? Touch un altında ve önceki versiyonlarda buna sahip olanlar tarfafından direk eklenebiliyordu. FM'nin altına da direk eklenebilirdi (belki de nasıl olsa onu alanda buda var diye) eklenmemiş ama touch ayrı da alınabiliyor. Normal FM altında satılmadığını görmek için >>http://store.steampowered.com/app/624090/Football_Manager_2018/ bakabilirsiniz.

    Oyunun yapımcıları bile bu soruma sessiz kalırken. O yüzden bir konuya ön yargılı yaklaşmadan önce araştırın derim. Hiddetle ben bilirim edasında savunuculuk (çok şey biledebilirsiniz de) yerine; karşıdakini bir şey bilmeden yazıyor tavırları ile küçümsemeden, beceriksizlikle yaftalamadan önce neden bahsediyor bu vatandaş" diye empati yapın. O vakit karşılıklı iletişim çok daha sağlam temeller üzerine oturur ve yapıcı olur. Yine de sitemim bu oyunadır, size değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: keenlemyekün

    Touch mod güzel aslinda, cm 0102nin görselli hali gibi düşün ben o mantikla oynuyorum :D

    PC'de asla oynamam ama tablet veya mobil için evet güzel vakit geçirmelik oyun olmuş.
  • Bir mesajda da dediğim gibi Ofsayt Manager 2018'i yani tablet hatta mobil oyunu olan TOUCH'ı bırakıp FM 2018'i şiddetle öneririm. Gerçek FM deneyimi için
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.