Şimdi Ara

Football Manager 2009 (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar sattığınız en pahalı futbolcuyu yazalım...Ben başlıyorum

Xavi - M.City - 70 Milyon €
  •  Football Manager 2009

Şu elemana 250.000£'i çok gördüm almadım ve 1 sene sonra 11.750.000£'ye Barcelona'ya gitti.Evlat acısı gibi koydu

• quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Şu ana kadar sattığınız en pahalı futbolcuyu yazalım...Ben başlıyorum

Xavi - M.City - 70 Milyon €

Fm 2008 74 milyon euro Fabregas.

Daha pahalı bir oyuncu satmıştım ama onu hatırlayamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Football Manager 2009

Şu elemana 250.000£'i çok gördüm almadım ve 1 sene sonra 11.750.000£'ye Barcelona'ya gitti.Evlat acısı gibi koydu
    />

Keşke alsaydın iyi oyuncuymuş.

• Napoli ile ilk sezonum. Senenin başında Gago'yu aldım. Devre arasıda Madrid'ten Van Der Vaart'ı aldım. 32. Haftada 3.'yüm. Lider Juve ile aramda 5 puan fark var. Hedefim ŞL'ye katılmaktı ancak bir anda şampiyonluğa oynarken buldum kendimi
  • Yerim böyle oyunu. Sahaya 15 Messi ile çıksam ne fayda. Bütün kupaları toplayacağım derken maç moturunun azizliğine uğradım. League Cup finalinde Benzema sakatlandı benim oyuncular durdu, altıpasın içindeki topa Danny ile Robinho koşup vurdular uzatmalarda yenildim.

Chelski maçında Cech'in elle atıcam derken Diarra'ya çarptırıp kendi kalesine gol attığında sevinmiştim ama itiraf edeyim.
  • quote:

Football Manager 2009

/>

Süper bir oyuncuymuş.Türkiyenin en iyi yıldızı olucak nitelikte.Kaçırma.!

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

quote:

/>

Süper bir oyuncuymuş.Türkiyenin en iyi yıldızı olucak nitelikte.Kaçırma.!

Kaçırdım artıkAma Türkiye'nin en iyi yıldızı zaten bende

Football Manager 2009

• Ben regen oyuncuları hiç almıyorum onlarla oynamak sarmıyor
  • quote:

Ben regen oyuncuları hiç almıyorum onlarla oynamak sarmıyor

Nedense beni de. Adamları alınca yetişmiş oluyor, halbuki oyuncuyu alıp kendin büyüteceksin. Ona evlat muamelesi yapıp sevgiyle oynatacaksın. Meyvelerini maça toplayacaksın. ( biraz saçmaladım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Ben regen oyuncuları hiç almıyorum onlarla oynamak sarmıyor

Nedense beni de. Adamları alınca yetişmiş oluyor, halbuki oyuncuyu alıp kendin büyüteceksin. Ona evlat muamelesi yapıp sevgiyle oynatacaksın. Meyvelerini maça toplayacaksın. ( biraz saçmaladım )

Hatta ben onlar çoğaldımı oyundan çıkıp yeni oyun açıyorum çünki gerçekte olmayan futbolcuların sağa sola milyon € lara trasfer olması saçma sapan bir oyun haline dönüşüyor

• bu regen olayına bir çözüm gelmesi lazım.bazen iş çığırından çıkıyor.mesela adam dc pozisyonunda ama teknik özellikler amc ayarında yada tam dersi adam amc ama dc gibi fiziksel özellikler var.bir de 2. sezon bitmeden bu regenler çıkmaya başlıyor.en azından 3 sezon sonra çıkmalı.yoksa zevki kalmıyor.ne idüğü belirsiz paçozlar man of the match oluyor.
  • Beyler sizce benim takım neden başarısız oluyor ?

Reyal Matrit'ten 5 yedim kendi sahamda, hadi o maçta Renan milli takımdaydı, Asenjo transferi de yetişmemişti, dandik bir kaleciyle çıktık ama diğer maçlar da berbat. Önceki sayfada sslerini koyduğum Valencia kariyerimi de başarısız olduğum için kapatıp buna başladım.

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Kadro böyle, maçlar böyle, kadrosunda adam gibi futbolcu olmayan Numancia bile bizi yendi. Taktik Hex, antrenmanım Tug's. Yardım edin bana.

• Hex nasıl bir taktik bilmiyorum ama bence çok dandik bir taktik

Kendin taktik yapmanı öneririm. 4-4-2 olsun. Kalede Renan iyi. Defans kurgusundan Alexis'i yedeğe çek Miguel'i oynat. Oyuncu komutlarından forward runs'ı often yap. Bekler önemli çünkü. Veloso, Moutinho harika bir ikili. Veloso'nun anlayışı defansif, Moutinho'nun anlayışı normal yaratıcılıgı fazla olsun. Bu sezonluk Silva'yı sağda oynat gelecek sezon başka bir taktik uygularsın artık. Solda Mata forvette Villa Pandev ikilisi gayet iyi.

Bu taktiği yap ilk haftalarda teklesen bile asla müdahale etme. Sezon ortasına doğru artık rakibe göre küçük formasyonlar yaparsın.
  • Hey yavrum hey.
    CL yarı finali, Premier Lig şampiyonluğu, FA Cup şampiyonluğu, League Cup finali gelen 2. sezınumdan sonra transfer dönemine girdim.

Satılık listesine düşünce 1.4 m euroya aldığım Pedro Leon'u bir sezon hiç oynatmadım, feeder club yetersizliğinden kiraya da veremedim kimse istemedi. Sezon sonu unhappy oldu değeri 3.9 milyon euroydu transfer listesine konulmak istedi kabul ettim. Tarihler 4 July'ı gösterirken 25 milyona dalgasına kulüplere önerdim. Arsenal, Milan ve tabii ki City kabul etti

R.Madrid'den 43 m euroya minimum fee alıp bir sezon oynattığım Benzema'yı ise şimdi bir sezon sonra 75 milyon euroya geri sattım. R.Madrid ve Barcelona transfer ettikleri oyunculara çok makul minimum fee koyuyor çoğu zaman takip edin.

Edit: Bu arada bu Wonderkid olayı çok farklı birşey ya. Mesela bu oyunumda Tomas Necid, Sercan Yıldırım, Mehmet Ekici, Paloschi gibi futbolcular Wonderkid oldu. Hem kulübünde bir süre düzenli oynayıp hem de zamanında doğru kulüplere transfer olmak gerekiyor galiba bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 31 Ocak 2009; 13:19:21 >

• @ Supporterz

Pandev i As oynatmaya başla ve taktiği değiş iki forvet oyna
  • @Supporterz

Taktik uyum sağlayamadıysa Power Of The Goal kullan. Bende Valencia ile kullanıyordum bunu, uyum sağlayamamıştım. İkinci devre takım şaha kalktı, şimdi süper gidiyoruz.

Ayrıca yedeklerde bile olmayan Pablo Hernandes'i hemen kadroya al, çok maç kurtarıyor.Ayrca Pandevide değerlendir.

Dediğim gibi uyum süreci gerekli, biraz daha sabredersen sanırım düzelir takımın bu taktikle bile.
  • fm oynamak için şartlar olgunlaştı başlıyorum yakında
  • yok mu ilaç?
  • arkadaslar oyun taktiğinde deiştirmek isteyince oyun genelde golle duruo...durunca taktikler işlenior...ve FM 06 dan beri dikkat ederim hep böle...oyuncu deiştir yapıorz gol oluo öle deişio çok maç gitti böle boşa..
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.