Şimdi Ara

Fonksiyonlar mikail vs rm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fonksiyonlar konusunu biyiklidan mi rehber matematigin bebek adımları serisinden mi mikail hocadan mi bitirsem?Hangi hocadan bitireceğimi sasirdım.Rehber matematigin enerjisini cok seviyorum.İzlerken sıkmıyor, hep izleyesin geliyor.Mikail hocanın videosuna baktım girdiği ayrinti muazzam,daha ilk videosundan.Bıyıklıdan başka konulari dinledim o da ayrıntılara giriyor ama zor soru çözümü yok seviye yukseltmiyor.Kaf ise genel anlamıyla burda begenilmemis gibi.Ben de izledim biraz bos buldum sanki.Eyüp b yi de sevemedim.Seviyesi yuksek konu anlatımını cok kisa tutuyor ve bilen birine anlatiyor gibi.Benim seviyem iyi değil,fonksiyonlarda sifirim.Trigoda sifir olmadigimda izlediğim eyup soru cozum videolari bir seyler kalmıştı bana.Fonksiyonlarda biraz ilerlersem belki sadece soru çözümlerini izlerim gerekirse o da.Ben ayrıntılı anlatacak ama sonrasında çözdüğü sorular da kaliteli sorular olacak bi hoca istiyorum .Rm bebek adamlarıyla fonksiyonlar dinlemek istiyorum fakat çözdüğü sorular cok basit kalacak ve zaman kaybedecek diye korkuyorum.Mikail hocanin çözdüğü sorular saglam mi?O kadar çok iyi hoca var ki bize ders anlatan (sag olsunlar) kararsiz kaldim.Hepsini dinlemek istiyorum.Rmden dinlesem eyup b den soru cozsem mikailden de dinlesem.Onu da yapsam bunu da yapsam offf


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu kıza tıp gelmemiş

  • Rm + Eyüp b +Mikail iyiymiş 30 günde bitirirsin fonksiyonlari
  • Hangisi daha ayrıntılı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle bıyıklı matematiğin fonksiyon anlatımı da ayrıntılıdır, çoğu tipte soru çözer. Yaklaşık 25-30 video idi Fonksiyon 2 ile beraber. Kendisinin çoğu videosunu izledim ve beğenmekteyim. Fonksiyon videolarını kendisinden izledim ama doğru düzgün tekrar yapmadığım için pek hakim değilim şuan. Ama kaliteli ve anlaşılır anlattığını düzgün bir istikrar ile oturtabileceğinizi düşünüyorum.


    Gelelim mikail hoca fonksiyonlara. Kendisinden daha fonksiyonları izlemedim başka konularını izledim ve çok iyi anlatıyor ve aşırı ayrıntı anlatmakta ki ayrıntılar bütünü oluşturur. Fonksiyon temelim olmasına rağmen kendisinden fonksiyon izlemeyi düşünüyorum çünkü fonksiyon TYT-AYT en önemli konudur. Hakkını verirsen AYT akar gider derler. Ama şunuda unutma Mikail Hoca'dan izleyeceksen kesinlikle istikrarlı gitmelisin yoksa 2 ayda bile bitiremezsin açık söylüyorum. 1-2 Haftada bitirmeye çalış. MH'den dinleyeceksen başka yerden izlemene gerek yok diye düşünüyorum. Anlamazsan o zaman düşünürsün. Çokta konu anlatım içinde boğulmamalısın. Matematik sorularla öğrenilir ama ayrıntısız bir konu anlatımı da seni zorlar ve mattan soğutur (soruları yapamadığın için).


    Şunu da belirteyim MH fonksiyonlar 1-2 olmak üzere çok ama çok uzun. İstikrarlı dinleyemem diyorsan bulaşma derim ama istikrarlı dinlersen kolay kolay soru kaçıracağını düşünmüyorum. (Ben izlemedim ama ders videoları/kanalları konusunda çok araştırma yaptım)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmdownbro -- 25 Kasım 2020; 19:25:10 >




  • Mikail hoca fonksiyonlar zaman kaybı olduğunu düşünerekten Eyüp B diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.