Şimdi Ara

Fonksiyonlar konusu 12 Mat da neden önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam 12 ye geçtim hocamız kesinlikle güray küçük fonksiyonlar alın bitirin öyle seneye başlayın diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12deki türev integral birer fonksiyon

• Güray küçük fonksiyonlar tavsiye eder misin

• Özellikle bu sene ki lys sorularına bakarsan neden önemli olduğunu anlarsın.
  • Bir bilinmeyene bagli verilen her ifade bir fonksiyondur ve 12. Sinifta limit,turev,integral konusu icinde tum ozel fonksiyonları kullanman gerekecek :)

• Kullanmadım bilmiyorum. Güray küçük almak zorunda değilsin herhangi bir ygs veya 10. sınıf kitabının fonksiyonlar kısmını bitirsen de iş görür.

• Leaq L kullanıcısına yanıt
    Hocam apotemi mi alayım güray küçük mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklam yapmış, illa o fasiküle gerek yok ama fonksiyon baba konulardandır.
  • Hocam önerdiğiniz fonksiyon fasikülü var mı ötf kalkmış diyorlar ne kadar doğru bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lebronz James

Hocam önerdiğiniz fonksiyon fasikülü var mı ötf kalkmış diyorlar ne kadar doğru bu

ÖTF kalktı diye bir şey yoktur belki müfredatta ayrı olarak işlenmez ama limit, türevde kullanılır. Zamanın olduğuna inanıyorsan apotemi önerebilirim.
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Seviyen iyiyse Apotemi Fonksiyonları alabilirsin.ÖTF kalksa nolur ki ? İnan bana ötf bilmezsen birçok mat 2 konusunda zorlanırsın eğer bilirsende işin çok kolaylaşır.ÖTF'yi ihmal etme öğren zaten çok uzun değil.
  • Hacım fonksiyonları bilmek biraz işine yarar,ama özellikle türevin geometrik yorumu ile integralde alanda sana fonksiyonu verip alanı isticek seninde o fonksiyonu çizebilmen gerekiyorki burada bazı fonksiyonları bilmek gerek.Mesela ln,mesela e^x,mesela 2^x,mesela logx gibi özel fonksiyonları bilmek önemli.
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Zamanın varsa apotemi öneririm. Guray kucugu pek bilmiyorum. Apotemi güzeldir zaman zaman biraz zorlayabilir ama konuyu tam anlamiyla da öğretir

• Kitap olarak bilemeyeceğimde fonksiyonlar gerçekten önemli polinom+fonksiyon+parabol vb. Konulardan zorlayabişirler fazlasıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.