Şimdi Ara

Fonksiyona 2 hafta çalıştım. Çalışmayanla aynı yaptık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fonksiyon sorusuna 2 hafta civarı verdim. Sınavda doğru yaptım. Örneğin başka biri hiç bakmadı. Mattan da 2 salladı. Onla eşit miyiz şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef kardeşim öyleyiz.
    Senin kadar olmasa da ben de fonksiyona çok kafa yordum. Soruyu doğru yaptım.
    Nerede yanlışlık var anlamadım ancak herkeste doğru kabul edilecekmiş.

• Fonksiyona sadece 3 günde bitirdim soruyu yaptım.Herkesin algısı farklı kardeşim geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzoz Egzos Egsos

Fonksiyon sorusuna 2 hafta civarı verdim. Sınavda doğru yaptım. Örneğin başka biri hiç bakmadı. Mattan da 2 salladı. Onla eşit miyiz şimdi ?

LYS'si var daha.
  • En sinir olduğum kısım da bu,ulan yapın geçin işte sorular yayınlanmasa oyle kalacaktı.Kaç kişi hatalı olduğunu düşündüğü icin yapamadı ki? Soru Hakkında en ufak fikri olmayanlar da destek verdi bravo yani

• Kardeşim emeğine sağlık tamam da, YGS sınavı hiçbir zaman direkt olarak bilgiyi ölçen bi sınav olmadı ki. Kabul ediyorum bu sene kesinlikle 2014'e göre bile kolaydı, ama sadece ygs'de çıkabilecek fonksiyon soruları için iki hafta çalıştıysan üzgünüm ki yanlış karar vermişsin bana göre. Ama elbette LYS'de temelinin sağlam olmasının karşılığı alcaksın.
  • Mattan 2 soru işaretleyen adamla mı yarışıyosun kardeşim, takma kafaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Sancar

Fonksiyona sadece 3 günde bitirdim soruyu yaptım.Herkesin algısı farklı kardeşim geçmiş olsun.

sınavda ki fonksiyon sorusuna sen soru mu diyorsun? Normalde fonksiyondan her yıl 2şer soru gelirdi. Bu yıl hem 1 tane geldi hem çok basit geldi hem de iptal edildi.

Anasını satıyım 2 soru gelecek zaten geometriye bakmadım bari fonksiyonun her ayrıntısını öğreniyim dedim denemelerde dahi fonksiyon sorusunu çözmeye çalışmayanla aynı durumdayım.
  • seninki iyi yine sınav anında kaykayın ağırlık merkezine gitti kafam...sonra yerdeyse 0 alim dedim....boşuna 3-4 dk yedim hemde boş bıraktım hatalı soru 110 üstü yapan herkes 1 net arttı sayılır
  • Soruda bileşkenin fof gibi gösterildiğini bilmen yeteriydi bence kardeş. Nedir yani yapması çok zor bi soru değildi ki. İptal olmasının sebebini bi kenara bırakırsak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

quote:

Fonksiyona sadece 3 günde bitirdim soruyu yaptım.Herkesin algısı farklı kardeşim geçmiş olsun.

sınavda ki fonksiyon sorusuna sen soru mu diyorsun? Normalde fonksiyondan her yıl 2şer soru gelirdi. Bu yıl hem 1 tane geldi hem çok basit geldi hem de iptal edildi.

Anasını satıyım 2 soru gelecek zaten geometriye bakmadım bari fonksiyonun her ayrıntısını öğreniyim dedim denemelerde dahi fonksiyon sorusunu çözmeye çalışmayanla aynı durumdayım.

Evet 2015 fonksiyon sorusuyda basitti diğeri biraz daha zordu görmek lazım ama bence bu kadar abartılmamalıydı.
  • Burda suç çalışanda veya çalışmayanda değil. Emeğiniz emanetimizdir diyen ÖSYM'nindir.

Yanlış bir soru sorduysa çalışanda çalışmayanda suçlu değildir.

Çalışan adamın emeğinin karşılığını veremeyen ÖSYM suçludur. Bence.
  • LYS de geçicez kardes şansa Bala doğru olanları merak etme içini ferah tut sen kardeşim

• Kardeşim sövme bana ama konu eksiğimde fonksiyon vardı iyi ki çalışmamışım hatta behzattan alacaktım .
  • Lys de tokatlarız hocam sıkıntı yok 😎

• Okuldaki hocamın bir öğrencisi YGS de ilk 3k ya girmiş ama çocuktan beklenmiyor. Çocuktan beklenen 35-20k arası bir şey. Çocuk artık şans, kader ve de yorum-psikoloji sınavı olması dolayısıyla yerleşti ilk 3k ya ancak LYS sonunda 30k ya geriledi. Çünkü hak etmiyordu oraları. Çoğu kişi hakkını LYS de alacak bu sınavdan sonra.
  • İyi güzel söylüyosunda bunun lys'si yok mu ?
  • quote:

3 Gün mü geçmiş olsun hocam belki bir doktor çare bulur zihinsel bir şey olabilir.
  • kesinlikle katılıyorum. adam gibi bir fonksiyon sorusu sorsalardı olmaz mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtblc

İyi güzel söylüyosunda bunun lys'si yok mu ?

lys ye gireceğim ama ya girmeseydim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.