Şimdi Ara

FOLDER LOCK DERDİM BAŞKA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 2 gün önce folder lock programını kurdum ve istediğim klasör ve dosyalarımı şifreledim her şey güzel oldu yalnız büyük bir hata yaptım ve folder lock un olduğu klasörüde şifreledim folder lock a tıkladığımda bu kısayolun başvurduğu ögeye erişilemiyor. Gerekli izinlere sahip olamayabilirsiniz. diye bir uyarı geliyor ve ben bunu bütün klasörlere yaptım anlayacağınız folder lock un kendisine tıkladığımda da bu hata geliyor ve şu anda bilgisayarı kullanamıyorum her şey kilitli sistem geri yüklemeyi denedim olmadı internette ki her şeyi denedim yine olmadı tek çözüm format mı acil yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.

¿HHY¿
  • güvenli kip'ten administrator'e gir bi bak bakalım klasörlere erişebiliyormusun.
  • geçmiş olsun
  • linux un herhangi bir sürümü ile erişebileceğinizi tahmin ediyorum dosyalarınıza..denemek lazım tabi :)) benim tavsiyem knoppix ile başlayın...arayüz olmasada kolayca split screen ile hdd dosyalarınızı harici bir disk yada 2. bir diske çektikten sonra kurulu sisteme çakın formatı gitsin :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.