Şimdi Ara

FocusII'de Direksiyon sertliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM. Arkadaşlar..2006 yeni focus trendim var direksiyonum sert uzun yolda kolum yoruluyor...sizlerde nasıl.. bu durum normalmi..teşekkürler

• spor-konfor-normal var yol bilgisayarından girince ona bak
  • Benim ki Trend herhalde o secenekler yok bende spor v.s o özellikler chia da var sanırım
  • hmm.. pardon kardeş.. bilen biri çıkar herhalde.. focus ile ilgili bilgim pek yok ..connect ile ilgili sorun çıkarsa.. baş tacısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

spor-konfor-normal var yol bilgisayarından girince ona bak

bu makyajlı focusların dizellerinde var...benzinlilerde elektrohidrolik.. :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

2008 TDCI Ghia larda var mı peki, makyajlı o da sinyaller falan aynalarda konsol renkleri kırmızı ama titanium değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

2008 TDCI Ghia larda var mı peki, makyajlı o da sinyaller falan aynalarda konsol renkleri kırmızı ama titanium değil...

hayır yok diye biliyorum ama olsa bile arabanın yol bilgisayrında, ayar bölümde bulunur.. bakarsanı anlarsınız :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyon sertlik ayarı sadece TDCI larda mevcut. TDCI larda Elektrik motoru var bildiğim kadarıyla. Benzinlilerde elektro hidrolik sistem var. Sertlik ayarı malesef yok. Evet diğerine nazaran biraz sert bir direksiyona sahip. Ama çok stabil olduğu kesin.
  • Bizim araçlarda direksiyon ayarı var.Uzun yolda Spor moduna alıyosun Rüzgar vs. hava şartlarından etkilenmiyo.Konfora alıştıktan sonra Spor modu insanı gerçekten yoruyo.1 saat kullanmak yorulmak için yeterli
  • Dizel trendlerde öyle bir seçenek yok sanıyorum...
  • bu seçenek olmayanlar lastik havalarını 34psi ye çıkariyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.