Şimdi Ara

focus vs. astra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • estağfirullah, ben otorite filan değilim. focus'u çok yönden başarılı bulmama rağmen özellikle ön ızgarasının ve farlarının son iki modelde de hiç hoş görünmediğini vurgulamak istedim.astra daha çok dikkat çekici.bu benim kişisel görüşümdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

bak ben benzinli kullaniyorum ve oha tepkisini vericegin kadar cok tuketiyo.aldigim yerlen cok büyük sorunlarim var ama gene focus alirim gene focus(ne daha önce fordum oldu nede ailemde calisan var)

Arkadaşım bende Focus konusunda benzinlinin normal seyirlerde tükettiğini okumuştum, hatta zorlarsanız ortalamanın altına rahat inersiniz yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Acaba sizin araçta sorun olmasın?
  • c.o benim yol bilgisayari bugun 13.8 diye gösteriyodu.tam hesap yapmadim ama önceden gittigim yerlerde harcadigim miktar focusta misli diyebilirim.otm. ama daha az yakmali diyorum.bide rodaji gecmedim daha.aracimda sorun oldugu kesin cünkü dik yokuslarda tam gaz d de 40 i gecemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Tabi ki FocusEksikliği kapılardan ses fln geliyomuş bazılarında,onun dışında yol tutuş 10 numara ,motorda en iyilerden 1.6 olarak,tip desen sana kalmış bence çok iyi..

0-100ü kaç focusun? bi kalkış war da bu ara
  • Yukarıdaki arkadaşlar saçma konuşmuş... Astra OPC ile Focus ST karşılaştırlırsa tabiiki Astra ile Focus karşılaştırılır...

İkiside aynı araçlar tek farkları motorları ve ufak tefek araç üstü değişiklikler...

Focuslar gene aynı focus hepsinde bağımsız slıncak süspansiyon var başka birşey yok...

Sanki normal Astra Fiat Punto da AStra Opc Ferrari mi? Resmen çok saçma konuşmuşsunuz....

Astra bağımsız salıncak süspansiyon yok...Astrada normal bildiğimiz torsiyon çubukları da yok...Astrada Lotusun geliştirdiği sadece ASTRA ya özel , torsiyon çubuklarına benzer ama onlardan farklı ve çok hafif özel aliminyum alaşımlarıyla hafifletilmiş ve güçlendirilmiş bir suspansiyon sistemi var...

Biliyorsunuz LOTUS bu konuda bir numaradır... DÜnyanın en iyi yol tutan aracını Lotus yapmıştır hatta o araçla Jeremy CLarkson Apache helikopterinden kaçıyordu bir bölümde neyse...

Astranın yol tutuşunun en iyi olduğunu ben kendi aracımdan biliyorum benikini de lotus yaptı, çizgisinden gram sapmıyor mükemmek...Yeni AStra odan da iyi sanırım...

Ama Focusta da bağımsız salıncak var... Focusta mükemmel... Aralarında ben fazla fark olduğunu sanmıyorum... Bence ikisi de aynı neredeyse...

Astra ve Focusu yol tutuş olarak fazla açık ara öne geçiremezsiniz ikisi de mükemmel... Ama lütfe saçma yorum yapmayın

• Focus focus focus.Astrada kullandım -kısa sürede olsa- ve kıyas götürmez focus derim.
  • performans için astra..yakıt ve konfor için focus
  • arkadaş çoktan focus alıp geziyodur şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.