GRUP KODU: EZT0A uygulamayı bilmeyenler için anlatıyorum ders çalışırken kronometreyi açıyorsunuz ve çalışıyorsunuz bir gruba girdiğinizde o gruptaki kişilerin ne kadar çalıştığını görebiliyorsunuz bu çalışma saatlerine göre de bir sıralama oluşuyor rekabet ortamı yani aynı zamanda mesajlaşma kısmı var oradan da aynı buradan konuştuğumuz gibi konuşabilirsiniz mesela deneme kaynağı tavsiyesi verebiliriz birbirimize vs. motivasyon vermesinden ziyade çalışma alışkanlığı olmayan bir insana bile düzenli bir şekilde çalışma alışkanlığı kazandırıyor sınav sürecinde de en önemli şey süreklilik gelirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslı Özan -- 8 Mart 2021; 23:1:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FOCUS TO DO GRUBU AÇTIM GELİN

-
-
Sınava 4 ay kala böyle fantezilerle uğraşmam uğraşana da karışmam
-
fantezi gibi bi durum yok normal ders çalışıyosun işte neyin fantezisi olacak
her şeye muhalefet olmaya ant içmişsiniz
-
Bu kadar az bir süre kala böyle işlerle uğraşmaya gerek yok demek istedim. Sene başında olsa daha çok kişi katılabilirdi şu an birçok kişi düzenini oturttu. Dediğim gibi isteyen katılabilir amacım muhalefet olmak değil fikrimi belirttim.
-
bir gruba katılmak kişinin düzeninden bir şey eksiltmez sadece bir grup neden gözünde bu kadar büyüttün?
isteyen gelsin istemeyen gelmesin ben teklif ettim sadece.
zaten benim aylardır bulunduğum iki grup var bu forumda da ciddi çalışan kişiler olduğu için bir de bu forumdaki kişilerle grup olsun dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayrıca ''bu kadar az bir süre kala" demişsin de sanki önümüzde on gün var hatırlatayım önümüzde yüzden fazla gün var tam eksik kalan konuları kapatma, öğrendiklerini bir düzenle tekrar etme ve seri deneme yapma zamanı.
İnsanlar gruba katılmadan bir süredir çalışıyorsa katılınca elbet düzeninde farklılar olacaktır. Gözümde büyüttüğüm bir şey yok. BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM. Ben de ciddi çalışıyorum troll değilim. Aylardır bu forumdayım hemen her hafta bir kişi focus to do grubu açıyor. Hayatımda ilk defa ders çalışmıyorum hemen her yöntemi denedim. Neyse çok uzattım başarılar diliyorum
-
ben forumda çok takılan bir insan değilim ve burada hiç focus to do grubu açıldığını görmedim.
var olan bir grup varsa katılmak isterim.
Ben temmuzdan beri çalışıyorum sekiz ay olacak benim için. Geriye kalan süre benim gözümde az yoksa bu saatten sonra çalışan bir şey elde edemez demiyorum
-
Arama çubuğuna yazarsanız focus to do grubu açanları görebilirsiniz
-
sen yanlış anladın sanırım
ben zaten bu grubu hadi hep beraber çalışmaya "başlayalım" diyerek açmadım ben de aylardır çalışıyorum
açma sebebim bu forumda ciddi çalışan insanları görmemdi o kişilerle de bir çalışma grubu olsa güzel olur dedim
Pardon o zaman. Ben ciddi olduğunu düşündüklerimle genelde özelden konuşuyorum
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X