Şimdi Ara

FOCUS PASLANMA SORUNU? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu boru pedalların üstünde kapıyı açıp eğilirsen görünür.Bende şaşırdım magurus minibüslerde bile orası kapalı acaba unuttularmı diye düşünürken hepsi böleymiş.Ferah olması açısından kaplamamışlar heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVader_

quote:

Orjinalden alıntı: realmusician

Birader sorması ayıp senin araban ne? Ford bölümünde Fordu kötülüyosun
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: johnlennon

aracın içi tabi direksiyonun alt kısmı yani pedalların olduğu yer

bu tür paslanmalar normal buna pas'da demek yanlış, nemden oluşmuş bir durum olabilir, metal kalitesine ve çevre şartlarına bağlı bi durum dert etmeye gerekyok bi bakılmasında fayda var ama birşey yapacaklarını sanmıyorum.

en nihayetinde Ford işte idare edeceksiniz

Benim arabam VW golf 1.6 fsi
    neden FORD bölümünde FORDU hep iyimi bilelim benim arabamında eksi yönü olduğunda VW bölümünde tartışıyoruz bir sendemi ford var ?
    eksiğinide antacak iyi yönlerinide
    ayrıca fordu kötülemdim bu ford için normaldir dedim çünkü ford alman arabaları içinde en kolay krozyona ve dış ortamdan etkilenen araçtır.
    sen nasıl anlıyorsan anla !

Ford alman arabası değildir.Amerikan menşeilidir.......

• RESİMDE GÖRÜLEN ŞEY BİZİM BİLDİĞİMİZ PAS DEĞİL ,NEMDEN DOLAYI OLUŞAN PAS TÜRÜ BİR TABAKADIR.
    SORUN OLACAĞINI SANMIYORUM.
    ANCAK SERVİSE GİTMESİNDE GÖRMESİ GEREKTİĞİ DÜŞÜNCESİNDEYİM.

SAYGILARIMLA....
  • Resimler ben de açılmadı ama arkadaşların yorumuna göre hani aracı yıkayıp kenara koyarsınızda sabah fren disklerinde pasvâri şeyler oluşur, eğer onun gibi şeyler ise biraz kuvvetlice silerseniz geçer. Ama yok üzerine müdahele ettiğiniz halde hâlâ oradalarsa ve lekeleri kalıyorsa servise gösterin. Sonuçta sorun sizde var diğer araçlarda yok.
  • Fordu iyi bil demedik. Bir tek bende Ford olmadığını söylememe gerek yok herhalde. Konuyu açan arkadaş iyisini de kötüsünü de anlatır Fordun gayet normal ki anlatmış. Bu seni ilgilendirmez. Burada sen sorununu anlatmamışsın kafadan yorun sallamışsın. Msj sayını artırmak için herhalde çünkü dün girmişsin daha. Bu ford için normaldir dememişsin en nihayetinde Ford işte idare edeceksiniz diyerek sırıtmışsın. Biz idare ediyoruz Fordlarla sen kafanı yorma. Üstelik Ford Alman değil Amerikandır. Öğrenmiş oldun.
    quote:

quote:

quote:

quote:

bu tür paslanmalar normal buna pas'da demek yanlış, nemden oluşmuş bir durum olabilir, metal kalitesine ve çevre şartlarına bağlı bi durum dert etmeye gerekyok bi bakılmasında fayda var ama birşey yapacaklarını sanmıyorum.

neden FORD bölümünde FORDU hep iyimi bilelim benim arabamında eksi yönü olduğunda VW bölümünde tartışıyoruz bir sendemi ford var ?
    ayrıca fordu kötülemdim bu ford için normaldir dedim çünkü ford alman arabaları içinde en kolay krozyona ve dış ortamdan etkilenen araçtır.

ALKOLSÜZKEN YOLU NET GÖRÜRSÜNÜZ. YAŞAMI DA...

• ülkemizde satılan fordlar amerikan değil avrupa( alman ) fordudur. 40 yıl önce deseydin ford amerikandı ama şu an için alman.

Fordu iyi bil demedik. Bir tek bende Ford olmadığını söylememe gerek yok herhalde. Konuyu açan arkadaş iyisini de kötüsünü de anlatır Fordun gayet normal ki anlatmış. Bu seni ilgilendirmez. Burada sen sorununu anlatmamışsın kafadan yorun sallamışsın. Msj sayını artırmak için herhalde çünkü dün girmişsin daha. Bu ford için normaldir dememişsin en nihayetinde Ford işte idare edeceksiniz diyerek sırıtmışsın. Biz idare ediyoruz Fordlarla sen kafanı yorma. Üstelik Ford Alman değil Amerikandır. Öğrenmiş oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 8 Aralık 2007; 21:22:29 >
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• Ülkemizde satılan Fordların Avrupada üretildiğini biliyoruz. Ancak Ford menşe olarak Amerikandır. Şimdi Meganelar Türkiyede üretiliyo diye Türk arabası mı oluyo? Sayfanın aşağısına inerseniz ya dahttp://forum.donanimhaber.com/m_19463457/tm.htm tıklarsanız bu konudaki msjları görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmusician -- 8 Aralık 2007; 22:06:50 >

• olay biraz farklı. ayrıca ülkemizdeki fordlarda ispanya malıdır.
    ford almanya nın köln şehrini merkez olarak seçmiştir. oradaki taunus fabrikası zamanla ford taunus halini almıştırki diğer firmaların aksine fordu ford america ve ford europe gibi ayırabiliriz. verdiğin megane örneğiyle fordu birbirine bağlıyamazsın. ford avrupa da satan modelleri ford avrupanın (almanyanın) ürünüdür. git bak bakalım amerikadaki focus neye benziyor şu anda. f1ler birbirine benziordu ancak f2 ler arasında alaka yok
    quote:

Ülkemizde satılan Fordların Almanyada üretildiğini biliyoruz. Ancak Ford menşe olarak Amerikandır. Şimdi Meganelar Türkiyede üretiliyo diye Türk arabası mı oluyo?
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • Tamam biliyorum focusun İspanyada üretildiğini bende de focus var. Az önce Avrupa yerine Almanya yazmışım pardon. Megane sedan sadece Türkiye'de üretiliyordu o yüzden bu örneği verdim. Megane sedanlar Türkiye'de üretiliyo diye Renault Türk menşeli bir marka olmaz. Megane sadece Renaultun bir modeli, Ford da aynı şekilde. Ford otomobil şirketi, Henry Ford tarafından Highland Park, Michigan, A.B.D.'de 16 Haziran 1903 tarihinde kurulmuştur. Yani sadece focusla sınırlayamazsın Fordu. Sadece Focus Avrupa üretiliyo diye Ford Avrupa markası olmaz. Bir marka ya da modelin üretildiği yerden değil şirketten bahsediyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

olay biraz farklı. ayrıca ülkemizdeki fordlarda ispanya malıdır.
    ford almanya nın köln şehrini merkez olarak seçmiştir. oradaki taunus fabrikası zamanla ford taunus halini almıştırki diğer firmaların aksine fordu ford america ve ford europe gibi ayırabiliriz. verdiğin megane örneğiyle fordu birbirine bağlıyamazsın. ford avrupa da satan modelleri ford avrupanın (almanyanın) ürünüdür. git bak bakalım amerikadaki focus neye benziyor şu anda. f1ler birbirine benziordu ancak f2 ler arasında alaka yok
    quote:

Ülkemizde satılan Fordların Almanyada üretildiğini biliyoruz. Ancak Ford menşe olarak Amerikandır. Şimdi Meganelar Türkiyede üretiliyo diye Türk arabası mı oluyo?

• paslanmamışki orası .hangi arabaya bakarsanız bakın orası oylediri.o demire kolay kolay bişey olmaz.araçta en son kırılacak ve araç agır bır kaza yapsa bıle en zor kırılacak parcalardandır .içiniz rahat olsun
  • nezaman araba yapmayı oğrenecekler o ne öle demir paslanmış o çelik olmalı yada paslanmaz bişey. bu ford reno tofaş araba yapmayı öğrenemeyecekler bide utanmadan vw ye yakın fiyat koymazlarmı marka alacaksın sorun yaşamayacaksın kardeşim golf boşunamı efsane oldu

[simage][/simage]

FOCUS PASLANMA SORUNU?

FOCUS PASLANMA SORUNU?

• quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

nezaman araba yapmayı oğrenecekler o ne öle demir paslanmış o çelik olmalı yada paslanmaz bişey. bu ford reno tofaş araba yapmayı öğrenemeyecekler bide utanmadan vw ye yakın fiyat koymazlarmı marka alacaksın sorun yaşamayacaksın kardeşim golf boşunamı efsane oldu

Bu cevap mı şimdi? Arkadaş ne istemiş siz ne yazmışsınız? Konunun Golf ile ne alakası var? Golf ne ara efsane oldu? Bu gerçekten efsane olan araçlara hakaret değil mi?

Orjinalden alıntı: gacara_53

nezaman araba yapmayı oğrenecekler o ne öle demir paslanmış o çelik olmalı yada paslanmaz bişey. bu ford reno tofaş araba yapmayı öğrenemeyecekler bide utanmadan vw ye yakın fiyat koymazlarmı marka alacaksın sorun yaşamayacaksın kardeşim golf boşunamı efsane oldu

Bizdede 2000 model focus var ve hiç bir yerinde bir şey yok.Birde böyle demir memir gözükmüyor hiç bir yerinde.Sen bi servise göster istersen.Bide gacara_53 arkadaşımız yine fanatikliğini göstermiş valla sırf onun bu fanatikliğinden dolayı vw passat alacaz.Artık böyle başarılı amigoların yer aldığı tarafa geçmek istiyorum çünkü böyle fanatik amigolara laf yetiştirmekten yoruldum.Ford bölümünde gacara_53 gibi amigoluk yapamıyorlar daha tarafsız yorum yapıyorlar.Bari gacara_53 ün tarafına geçelimde kendisi gibi böyle amigolarla uğraşmak zorunda kalmayalım

• Birde vw ye yakın fiyat demiş.Focus Golften fiestada polodan pahalı

FOCUS PASLANMA SORUNU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 9 Aralık 2007; 23:14:43 >
    Doğru zamanda doğru fren, HIZ kazandırır!!!
  • Aha 308 hastası geldi.By 308.Merhaba.Sen almadınmı hala 308. Alınca sende fotoları koyarsın bakalım yenilenmiş fransız tenekelerinde değişiklik varmı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.