Şimdi Ara

Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa) (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.072
Cevap
29
Favori
1.972.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eferdif


    quote:

    Orjinalden alıntı: Rouvax

    ben sadece aux in den bahsediyorum, yoksa böyle şeylerde var :D 600$ cık mış



     Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa)


     Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa)


     Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa)


     Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa)




    Ya arkadaslar bu hangi Focus.Avrupa falan mı?Bzim öyle bilet yerleri falan yok.Sonra havalandırma ızgaraları farklı.Bu arada bu DVd player i nerden temin ederiz acep?

    burdaki araç cmax ama tdekinden farklı klima kontrolu(trndleri bilmiyorum trdeki trendlerde böyle olabilir




  • merhaba arkadaşlar
    özcan fiyat almaktan bahsetmiş
    geçen cumartesi focus ghia tdci hb için fiyat aldım ve siyah yeni yüzlü gelince haber verecekler focus 1 sahibi olduğum için acelem yok bekliyorum :)
    yan sanayi indirimi ile peşin 41200 ytl
    esp+tcs opsiyonu ile 42900 ytl
    park sensörü, koltuk ve boya koruma hediye birde +1 yıl garantiyi 220 ytl ye vereceklerini söylediler
    alacağın fiyatı yazarsan sevinirim bu arada sedan hb fiyat farkı varmı bilmiyorum
    kazasız günler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: isoturk

    Arkadaşlar merhaba,

    2006 HB Tdci Ghia aracım 6.000 Km.de şu an. İşyerimde gün içinde kendi arabamdan çok 2006 Model Dizel 110 Hp.(yani bizimki ile aynı motor) 307 kullanıyorum. 307 şu an 35.000 Km'de bizim araçlarla ve 307 ile ilgili tespitlerimi paylaşmak istedim.

    - 307 Focus'a göre daha az motor sesi alıyor (belki bunu daha önce birçok kişi söylemiştir ama olsun..)
    - 307'de Süspansiyon çok kötü bozuk yolda insanı strese sokuyor.
    - 307'nin Vites aralıkları Focus'a göre uzun. Ayrıca ilk günlerde 1.vitesten 2.vitese geçişlerde baya bir zorlandım biraz sola dayamak gerekiyor zor geçiyor.
    - Yol tutuş tabiki Focus daha iyi. (Bundan eminim herkes söylediği için demiyorum)
    - 307 nin Ön paneldeki işçilik ve malzeme kalitesi kötü. Birde içinde iğrenç bir koku var ilk günden beri araç 10 ay oldu alınalı bir türlü geçmedi.

    -- 307'de kapı Fitil yalıtımı kötü rüzgar sesini fazla alıyor içine.

    Ama gel gelelim birçok arkadaşa anlatamıyorum. İşte gidip hasta oluyorlar şu 307'ye yaw offff

    ** Birde özellikle dikkat ettim arkadaşlar belki sizlerde de dikkat eden vardır. 307'nin yol bilgisayarında Ortalama yakıt tüketimi değeri (307'de anlık yakıt tüketimi değeri'de var ondan bahsetmiyorum) Kısa mesafelerde değişiyor. Yani 5-10 Km aralığında değeri o mesafeye göre hemen hesaplıyor YB'ı. Ama Bizim Focuslarda öyle değil. Ortalama 70-100 Km aralığında değişiyor değer. Örneğin benim YB'deki değer 7.2 İken Uzun yolda ortalama 90-120 Km hız ile 110 Km lik bir mesafede değer 6.9 veya 6.8'e iniyor. Bizler yakıt tüketimi hakkında yorum yaparken bu kıstaslarıda dikkate alalım arkadaşlar Bizi hesaplamalr konusunda yanıltabilir bu olay. (herhalde sizlerinki de öyledir. eğer farklı olan arkadaş varsa yazsın lütfen ben özellikle dikkat ettim.)

    Birde Astralar ile ilgili birkaç şeye değinmek istiyorum.

    Yeni Astra tamam kaliteli bir Alman arabası fakat, bir arkadaşın bahsettiği gibi gösterge paneli falan bence Focuslarla kıyaslanmaz bile çok basit ve küçük yapmışlar estetik yok abi, Yeni Vectralarda da aynı. Artı Klima ve havalandırma kumandaları çok kullanışsız araç hareket halinde iken tek düğmeden kontrol etmek (daha doğrusu hükmetmek) baya bi zor bu sırada sürücünün dikkatini dağıtıyor tehlikeli yani.

    Neyse konuyu baya bi dağıttım Herkese selamlar. Acizane yorumlarınızı bekliyorum...yazarsınız zaten değilmi...!!!



    yb nın ortalaması geç değişiyor diye bir şey yok.bu olay ortalamanın en son ne zaman resetlendiğiyle ilgili.araç hareket halindeyken resetlersen ortalamanın 2 saniyede bir değiştiğini görürsün. 1000 km lik bir ortalamayı 10 km lik bir yolda değiştirmen imkansızdır.10 km lik bir ortalamayı ise 10 km lik mesafede çok ekonomik veya çok agresif kullanımla iki kat artırıp yarı yarıya düşürebilirsin




  • ben de aracı koç indirimi ile aldım aldığım yerden 1 yıl satış yapma problem olur dediler fakat tanıdığım bir sürü insan aynı gün satış yaptı ve hiçbirinde problem olmadı
  • TSI : Çift şarjlı direkt enjeksiyonlu motor.

    1,4 litre TSI 140 hp ( Manuel) 1,4 litre TSI 170 hp (Manuel/ Tiptronik ) - Performans ve ekonomi birarada.
    Volkswagen tarafından daha az yakıt tüketimi sağlamak ana amacı ile geliştirilmiş olan TSI, dünyanın çift şarjlı, direkt enjeksiyonlu ilk benzinli motorudur.

    1.4 litre TSI, 140 hp. ve 170 hp. olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile sunulmakta olup, bu iki motor arasında ortaya çıkan güç farklı yazılım ile sağlanırken motor mekanikleri arasında fark bulunmamaktadır. 170 hp motor sadece Golf GT ile sunulmaktadır.

    140 hp. gücündeki TSI motor 1500 - 4000 devir arasında 220 Nm. tork üretirken, 170 hp. seçeneğinin ürettiği güç 1750 - 4500 devir aralığında 240 Nm.'dir. Her iki motor seçeneğinde de maksimum tork değerinin geniş olması sayesinde dinamik sürüş için hızlanırken vites değiştirmeye gerek duyulmuyor olması sürüş keyfinin kesintisiz olarak yaşanmasını sağlar.

    Diğer motor seçenekleri ile karşılaştırıldığında 1.4 litrelik TSI motorda oluşan yüksek basınç ve sıcaklık nedeniyle dayanıklılığı maksimum düzeye taşımak adına bazı ilave korumalar geliştirilmiştir. Örneğin yüksek yanma ısısı ve basınca karşı silindir bloğu grafit lamelli gri dökme demir ile imal edilerek dayanıklılık artırılmış, soğutma sistemi geliştirilmiş ve triger kayışı yerine metal zincir kullanılmıştır.

    TSI, tüm devirlerde etkili ve aynı zamanda yakıt tasarrufu da sağlayacak mükemmel bir kombinasyonu ifade etmektedir. Alt devirlerde kompresörle kontrolü ele alan ve daha sonra turboşarjla etkili olan bir yükleme tertibatının birleşimi olan ve başka örneği bulunmayan yüksek bir mühendislik harikasıdır.


    1.4 TSI 140hp (Şehiriçi 9,2lt/100km; Şehirdışı 5,7lt/100km)
    1.4 TSI 170hp (Şehiriçi 9,6lt/100km; Şehirdışı 5,9lt/100km)




  • Golf 1.4 TSI 140 hp Midline + ESP 42.690,00
    Golf 1.4 TSI 140 hp Tiptr. DSG Midline + ESP Tiptr. DSG 46.490,00
    Golf 1.4 TSI 140 hp Comfortline 47.160,00
    Golf 1.4 TSI 140 hp Tiptr. DSG Comfortline Tiptr. DSG 50.960,00
    Golf GT 1.4 TSI 170 hp GT 52.950,00
    Golf GT 1.4 TSI 170 hp Tiptr. DSG GT Tiptr. DSG 56.750,00

    Jetta 1.4 TSI 140 hp Comfortline 47.320,00
    Jetta 1.4 TSI 140 hp Tiptr. DSG Comfortline Tiptr. DSG 51.170,00
    Jetta 1.4 TSI 170 hp Comfortline 50.920,00
    Jetta 1.4 TSI 170 hp Tiptr. DSG Comfortline Tiptr. DSG 54.770,00
  • quote:

    bir sürü insan ayni gün satis yapti ve hiçbirinde problem olmadi



    Bende böyle düşünüyorum.
    Sular çok bulandırılmadığı sürece kimse peşinden koşmaz bu olayın.
  • İhbar olmadığı veya koç personelinin alıp satıp bu işten para kazandığı ayyuka çıkmadığı sürece bişey olmaz diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar, İstanbul Autoshow'da Ford'un kampanya yaptığı hakkında duyumlar aldım. Bir aksilik olmazsa yarın Bursa'dan İstanbul'a fuara gideceğim. Fuara gidip de Ford'dan hiç fiyat almış arkadaşımız var mı? Gidebilirsem izlenimlerimi buraya da yazacağım.
  • http://youtube.com/watch?v=tgHUcWLjvG4&mode=related&search=

    Seyredince en güzel araba FOCUS diyorum herzaman....
  • 2 gün önce arkadasim aradi bende focus aldim diye ankara tur oto ghia tdci manuel 42.600 bana pahali geldi ama fiyat istiyen arkadaslara bilgi.
  • birde arkadaslar eve gelirken göstergede sari kar tanesi amblemli bi isik yaniyodu daha önce görmemistim nedir bu bilen varmi?kilavuz arabada kalmis üsendim inmeye.
  • havanın soğuk olduğunu söylüyo kar buz uyarısı yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yigit tuna

    birde arkadaslar eve gelirken göstergede sari kar tanesi amblemli bi isik yaniyodu daha önce görmemistim nedir bu bilen varmi?kilavuz arabada kalmis üsendim inmeye.


    Dış hava sıcaklığı +4 derecenin altına düşmüş, buzlanmaya karşı dikkatli olunmalı. 0 derecenin altına düşmesi durumunda işaretin rengi kırmızıya döner ve ciddi buzlanma tehlikesi anlamına gelir.
  • Arabam aldktan sonra bana acaba dedirten iki şey oldu.Yeni Honda Civic 125 BG ve şu yeni çıkan VW nin TSi motoru.Hakkaten performanslı ve ekonomik motorlar.Hele VW nin motorunu duyunca inanamadım açıkcası.1400 motor 240 Nm tork ve 170 BG.Ama sonra düşününce bizim ki kadar hayatta ekonomik olamaz diye karar aldım(en azından fabrika verileri öyle).Üstelik fiyat avantajda var ve performans hakkaten iyi.
    Yeni araba alacak arkadaşlar.Fordun liste fiyatlarna hiç bakmayın.Tüm Türkiyedeki ford bayilerinden telefonun başına geçip teklif alın.Fiyatlar inanılmaz değişken.Özellikle ay sonlarını bekleyin.Aralık en ideal ayFiyatlar konusuna gelince çok fikrim yok ama daha 1,5 ay önce bir arkadasım C-Max Ghia TDCİ aldı.Koç çalışanı indirimi peşin 40.000 YTL.Focus Sedan Ghia TDCİ için koç indirimli en son 43.000 teklif vermişler.Pazarlık yapın sonuna kadar ve hediye isteyin.Genelde siz daha ağzınızı açmadan peki park sensörüde bizden olsun diyorlar.Hatta siz teklif etmeden arabayı ladıktan sonra bizden hediye diyenler bile oluyor.




  • Arkadaşlar ankara otokoç a gittim dün, trendler için aux ini konuşmaya. Usta bana orda bir focus trend gösterdi bendeki teyibin aynısı olarak görünüyor yanlız , onun CD tuşunun altında AUX yazıyor Benim arabada CD DJ, yazıyor. takamayız dedi yolladı :(
    aynı tuş aynı yerde benimkinde CD DJ yazıyor diğerinde AUX yazıyor! Çok üzüldüm :/
  • istanbul beyaza büründü bu sene kıl galiba erken gelecek. focuscular trafikte çok dikkatli olun yüksek tork başınıza iş açabilir.yüksek tork yüzünden araçlat çok kolay patinaja kalır bu durumlarla karşılaşmamak içim bu havalarda yola çıkacaklar mutlaka kış lastikleri kullansınlar aksi takdirde yolda kalmaları olası
  • Merhaba Arkadaşlar,
    1 ay kadar önce burada yeni focuslarda yan hava perdeleri ve TBA standart olacak, güvenlik paketi kalkacak ve yerine TCS+EBS standart olacak denmişti (kısaltmalr yanlış olabilir )
    Fordun sitesinde de zaten TCS+EBS ayrı paket olarak yazılıyor artık.
    Yeni focus alan arkadaşların bu konuda bilgisi var mı acaba? Yoksa sadece yan dikiz aynasındaki sinyal mi değişen???
  • Bende cd düğmesinin altında AUX yazıo. o tuşa basınca da no auxiliary input mu ne yazıodu ekranda... Yani orda AUX yazsa olcakmıymış aux girişi takma olayı?

    quote:

    Orjinalden alıntı: Rouvax

    Arkadaşlar ankara otokoç a gittim dün, trendler için aux ini konuşmaya. Usta bana orda bir focus trend gösterdi bendeki teyibin aynısı olarak görünüyor yanlız , onun CD tuşunun altında AUX yazıyor Benim arabada CD DJ, yazıyor. takamayız dedi yolladı :(
    aynı tuş aynı yerde benimkinde CD DJ yazıyor diğerinde AUX yazıyor! Çok üzüldüm :/

  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.