Şimdi Ara

Focus II 2011 Titanium X Paket İçin Önerileriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silver Shadow

    eski kasanın üretimi mi durdu yoksa? siparişle getirmiyorlar mı artık?

    Eski kasa artık üretilmeyecek, ellerinde kalanların satışını yapıyorlar. Satışlar sene sonuna kadar olacak bildiğim kadarıyla..
  • Bu gün ankarada otokoça gideceğim. (Eski Kasa) Ford Focus collection - 1.6TDCi 109PS 5K metalik füme rengi. enson 41.000 tl olur dediler. Bunlar tok satıcı daa fazla inmiyolar. Ama bi park sensörü, paspas hediye koparmaya çalışacağım. Stoklarda fazla arabaları kalmadı. 2 gün önce 4 tane vardı hepsi gitmiş. Bi partide dün türkiyeye girmiş. o ne kadar dayanır bilmem. Zaten kampa fiyatlı olduğundan ve bu fiyatlara bu kadar çok satıldığına göre fazla indirim yapacaklarını sanmam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzararsiz

    Bu gün ankarada otokoça gideceğim. (Eski Kasa) Ford Focus collection - 1.6TDCi 109PS 5K metalik füme rengi. enson 41.000 tl olur dediler. Bunlar tok satıcı daa fazla inmiyolar. Ama bi park sensörü, paspas hediye koparmaya çalışacağım. Stoklarda fazla arabaları kalmadı. 2 gün önce 4 tane vardı hepsi gitmiş. Bi partide dün türkiyeye girmiş. o ne kadar dayanır bilmem. Zaten kampa fiyatlı olduğundan ve bu fiyatlara bu kadar çok satıldığına göre fazla indirim yapacaklarını sanmam..

    Bende 41000 tl ye aldım arabayı tur otodan ama daha teslim almadım pazartesiden beri işlemlerin bitmesini bekliyorum. Extra olarak park sensörü falan da verecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzararsiz

    Bu gün ankarada otokoça gideceğim. (Eski Kasa) Ford Focus collection - 1.6TDCi 109PS 5K metalik füme rengi. enson 41.000 tl olur dediler. Bunlar tok satıcı daa fazla inmiyolar. Ama bi park sensörü, paspas hediye koparmaya çalışacağım. Stoklarda fazla arabaları kalmadı. 2 gün önce 4 tane vardı hepsi gitmiş. Bi partide dün türkiyeye girmiş. o ne kadar dayanır bilmem. Zaten kampa fiyatlı olduğundan ve bu fiyatlara bu kadar çok satıldığına göre fazla indirim yapacaklarını sanmam..


    Hayırlı olsun aracınız. Genelde aynı indirimi yapıyorlar tanıdık olsun olmasın farketmiyor anladığım kadarıyla. Ama hediye olayı biraz farklı, titanium ya da TXP alırsanız zaten ful araç olduğu için hediye vermiyorlar ama alt donanım alırsanız bir iki hediye veriyorlar sanırım.

    Bu fiyata böyle bir araç kalmadı zaten, araçlar artık 50Bin üzeri satılmaya başladı. Orta modelleri bile 50'ye yakın, onun için açıkcası en güzel seçim.




  • Aracımı dün teslim aldım. Extra olarak park sensörü cam altı çıtaları trafik seti kauçuk paspas koltuk koruma kuponu ve de ellerinde kalmadığı için güneşlik sözü aldım.
  • Ankara da collection için kol dayama yaptırabileceğim bir yer var mı bildiğiniz arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okandeniz1 -- 8 Temmuz 2011; 8:38:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezmis2002

    Aracımı dün teslim aldım. Extra olarak park sensörü cam altı çıtaları trafik seti kauçuk paspas koltuk koruma kuponu ve de ellerinde kalmadığı için güneşlik sözü aldım.


    Hayırlı olsun aracın, ben de kısmetse bu Çarşamba ya da Perşemde alacağım. Baya birşey hediye etmişler, valla açıkcası ben kavga edecem trafik sigortası ya da kasko versinler hiçbirşey vermediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezmis2002

    Ankara da collection için kol dayama yaptırabileceğim bir yer var mı bildiğiniz arkadaşlar.


    Aracınız hayırlı olsun. Bende kol dayama yaptırmayı düşünüyorum. Daha çok çıkma orjinal araştır diyorlar ama tavsiye almak lazım. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım...
  • orjinal kol dayamağının yerini hiç bir ürün tutmuyor. çıkmacılardan bakın derim. 300 liraya kadar da fiyat normal.
  • Teknik olarak her ne kadar en uygunu orjinal çıkma kol dayama olsa da 0 arabaya pek içime sinmedi çıkma. Kullanılmamış olsun orjinal olmasa da olur ama kalitesiz uyduruk bir şey de istemiyorum. Sıfır orjinalleri de çok pahalı. Ne yapacağımı şaşırdım :)
  • kmsi düşük pertten çıkarsa içinize siner :) yan sanayisi zaten yok. orjinalde konsol olarak o kısım. armster marka kolçaklar var ama yinede ben orjinal çıkma diyorum.
  • Mustafa-T Öneriniz için teşekkürler siz yazınca armster markasına baktım gayet iyi görünüyor olumlu yorumlar almış. Ankarada bulabilir miyim bir araştırayım uygun fiyata bulabilirsem çok iyi olur.
  • bir ara yetkili servislerde aksesuar diye satıldığını duydum. intyernette 140 liraya fealn hepsiburada.com da görmüştüm. ama aşırı yük binince yani kolunza yüklennice sallanma çatırdama olabilir. orjinal armsterler bi nebze kaliteli deniyor. çakmasıda var :D onlar zaten evlere şenlik tıkırtı zırıltı sallanma gırla. bardaklığa gömüyorlar 2 vida vuruyorlar o yüzden çok dayanmıyor. amerikada fiesta için olan bir versiyon görmüştüm o karasöere vidalanıyor güzel bir şeydi ama burdakilerden gördüklerim deyim yerindeyse cacık gibi. bu arada ghia-yada titanyum kolçaklı konsol alınca kül tablası ve çakmalığın olduğu yere kapakda takılabiliyor diğer donanımlardan farklı olarak.
  • Arbayı alalı 1 hafta almadan bugün 4. kez "motor arızası" uyarısı aldım. Motoru kapatıp tekrar çalıştırınca düzeliyor. Bu nedir şimdi ne yapacağımı şaşırdım.
  • Az önce Samsun otokoçdan fiyat aldım. 1.6 titaniium HB 46000, x paket olursa 49000 lira.
    20 günde 2 milyar civarı zam gelmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okandeniz1

    Arbayı alalı 1 hafta almadan bugün 4. kez "motor arızası" uyarısı aldım. Motoru kapatıp tekrar çalıştırınca düzeliyor. Bu nedir şimdi ne yapacağımı şaşırdım.


    Son durum nedir? Sorunu bulabildiler mi?

    Bu arada ben de aldım aracı, cidden çok şahane duruyor, eklerim yakında fotoğraflarını...
  • arkadaşlar öncelikle herkesin aracı hayırlı olsun.allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

    bende haziran ayında beyaz 1.6 tdci txp hb focus aldım.bana en son 48000 dediler.fiyatta dahada inmediler ama hediye olarak sonaxtan koltuk koruma,2 şer tane kauçuk paspas ve 2 şer tanede trafik seti hediye ettiler.(trafik setinin biri yanımda gelen arkadaşa)
    ayrıca normalde benim ödemem gereken mtv 2. taksitinide biz ödeyeceğiz dediler ve ödedilerde.
    aracı alan diğer arkadaşların mtv 2. taksitleri ne durumda,acaba herkesinki ödendimi yoksa dedikleri gibi onuda hediye olarak alabildimmi
  • bende 2010 model ford focus titaninum sedan x paketi nalacağım bu araç nasıl bir araçtır kullanumu ve yakıtı nasıldır bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirimn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.