Arkadaşlar Focus Comfort ve Collection arasındaki farklar nelerdir? Sadece donanım farkı mı var yoksa motorla ilgili beygir gücü... farkı falan da var mı?
alaşımlı jantlar, daha büyük lastikler, sis farları, şimdilik aklıma gelenler. motor beygir vs. aynı.
Fark şu..Lastikler collectionda 195/60/R15 comfortta 185/65/R14 collectionda alaşımlı jant ve sis farı var..Motor ve diğer aksamda bir farklılık yok..
Bizdekilerde 205/55/16 alaşımlı jantlar var, collectionda bile kendi arasında yıllara göre fark var galiba
Evet, arkadaş comforttan söz etmiş..Comfortta bir önceki kasanın modeliydi..
quote:
Orjinalden alıntı: x15
quote:
Orjinalden alıntı: aldeniz83
quote:
Orjinalden alıntı: x15
Fark şu..Lastikler collectionda 195/60/R15 comfortta 185/65/R14 collectionda alaşımlı jant ve sis farı var..Motor ve diğer aksamda bir farklılık yok..
Bizdekilerde 205/55/16 alaşımlı jantlar var, collectionda bile kendi arasında yıllara göre fark var galiba
Evet, arkadaş comforttan söz etmiş..Comfortta bir önceki kasanın modeliydi..
Anladım onu, ben 2006 ile 2007 collectionlar ile 2007 ağustos'tan sonradakiler de bile farklar var demek istemiştim.
Yol bilgisayarı sadece Ghialarda var değil mi? Yoksa yanlış mı biliyorum. Geçenlerde birisi Comfort veya Collection tam hatırlamıyorum ilana yol bilgisayarı var diye girmiş. Yanlış mı yazdı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: realmusician
Yol bilgisayarı sadece Ghialarda var değil mi? Yoksa yanlış mı biliyorum. Geçenlerde birisi Comfort veya Collection tam hatırlamıyorum ilana yol bilgisayarı var diye girmiş. Yanlış mı yazdı acaba?
bildiğim kadarıyla yalnızca sınırlı üretim olan gold collectionlarda yol bilgisayarı mevcut..
bide GOLD COLLECTİON zımbırtısı vardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme