Şimdi Ara

Focus 3 yakıt tüketimi hakkında yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.Dizel manuel 2012 focus sahibiyim.Yakıt tüketiminde aklımı karıştıran bir sorun var.Misal 50tl lik bir mazot alımında yol bilgisayarı 170km verirken, asıl katettiğim yok onun üçte ikisi kadar olmakta.Kısaca fabrika çıkış verilerinden, yol bilgisayarında verilen bilgiler aşırı farklılıklar var.Yol bilgisayarı şehir içi ort. 6lt harcadığımı gösteriyor. Aracımdan memnunum ama bunlar canımız sıkmakta.Bu yüzden aracın benzin lpg'li olanına da geçiş yapabilirim.Sizin yorumlarınız neler olur? Bu kadar bonkör müdür sizin aracınız da.



  • şehir içi 6 lt gibi bir ortalamam oluyor. Şehirler arası sabit hızda (90-110 km/h) gidersem 5,2 lt ortalama yakalamak mümkün. Kesinlikle dizelden vazgeçmeyin. Tüplü de o torku yakalamak mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur190592

    şehir içi 6 lt gibi bir ortalamam oluyor. Şehirler arası sabit hızda (90-110 km/h) gidersem 5,2 lt ortalama yakalamak mümkün. Kesinlikle dizelden vazgeçmeyin. Tüplü de o torku yakalamak mümkün değil.

    Katılıyorum. Bende benzin lpgli 2015 trend x var. Ayni model 95lik dizele geçmeyi düşünüyorum. Benzili tork olarak yetersiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.