Şimdi Ara

focus 2 teyp değiştirme çilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

focus 2 mp3 çalmıyor. usb ve aux bağlantısı da yok. araba cd çöplüğüne döndü. teybi değiştirmek istiyorum. fakat focus'un dizayn yapma adı altında standardı bozması işleri çok zorlaştırdı...

bildiğiniz gibi focus kafasına esmiş teybi değiştirmiş. bir modelde farklı kafa tiplerinde ve dizaynlarda teypler var. benim 2008 model aracımdaki teybin çevresi bu şekilde yuvarlak. tuş takımında aux tuşu olsa da araçta herhangi bir aux çıkışı yok. ustaya göre bu teypte aux çıkışı için soket de yok.

ne yapmam gerek dedim. "ya böyle cd dinlemeye devam edeceksin ya da navigasyonlu 1500 liralık sistem alacaksın. bu yuvaya kare şeklinde başı olan hiçbir teyp olmaz. olursa da çok çirkin bir görüntü olur dedi"

nette dolaşırken şöyle bir resim gördüm:

soldaki resim tabii ki orjinal kare çerçeveli focustan. teybin ve klima düşmelerinin üzerini kaplayan gri parçayı soldaki ile değiştirerek kare şeklindeki teypleri benim araca monte edecek hale getirebilir miyiz. çünkü teybin kasası ve girdiği yer standart.

mesele o üstteki parçanın ve teyp başının dairesel olmasından kaynaklanıyor?

çözümü olan var mı. spesifik bir konu ama fikir telakki ederseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 8 Nisan 2013; 19:14:39 >

• alternatif çözümler ise teybi kare şeklinde alıp aradaki yuvarlak boşluğu şu çerçeve ile doldurmak

çerçeve

sisteme uygulanmış hali

bakın usta dedikleri sığırlar bunları düşünemezken ben 1 saatlik bir arama ile nette bu sonuçlara ulaşıyorum. bugün sanayide 2 saat bunun için dolaştım.

• az önceki duble ekranlı çerçeve içindi. bu daha ekonomik bir örnek. buna girişi olan ucuz bir teyp takılabilir. bu çerçeve ise 25 lira.

• süper, sorunu kendin çözmüşsün. bu ekonomik olmayan çözüm daha uygun gibi geldi bana.
  • Peki trend tuşları gri olan teyp yerine titanium kafa takilabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.