Şimdi Ara

Focus 2 hararet çubuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracım son günlerde hararet çubuğu hiç oynamıyor yada çok az hareket ediyor. bugün 50km yol yaptım max. 60dereceye çıktı. Arabanın gauge menüsünden motor ısısına bakıyorum 104 derece diyor arıza nedir acaba?

• Aynı problem bende de var. Milletin toyotalarına falan biniyom ibre 5dk sonra doksana sabitleniyor. Stop edene kadar da kımıldamıyor. Ustaya gittim anlattım kalorifer sıcak üfürüyır mu dedi ben de evet dedim o zamab problem yok dedi. Ya öyle olmaması lazım falan dedim klasik dostane sözleri sarfetti; paran çok mu fazla dedi. Focus 2 ghia 2006 lpgli aracım. Araba normalde ısınıyor biraz agresif kullanınca normalleşiyor hararet. Ama hızlanınca falan geri düşüyor. Napacaz bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealrankine -- 15 Aralık 2015; 1:55:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben bugün değiştirdim kalorifer ısıtıyordu ama ben ısıtıyo sanıyormuşum. değiştirdikten sonra arabada sıcaktan durulmuyo hemen 90a geliyor ibre. biraz masraf yaptım ama termostat çok önemli bir parça şu anda motoru ısıtmıyor ama yazında soğutma yapmaz harareti hissetmezse daha fazla masraf çıkarır. sende değiştir bence yaz gelmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

dostum ben bugün değiştirdim kalorifer ısıtıyordu ama ben ısıtıyo sanıyormuşum. değiştirdikten sonra arabada sıcaktan durulmuyo hemen 90a geliyor ibre. biraz masraf yaptım ama termostat çok önemli bir parça şu anda motoru ısıtmıyor ama yazında soğutma yapmaz harareti hissetmezse daha fazla masraf çıkarır. sende değiştir bence yaz gelmeden.

Hocam hangi islemleri ne kadar fiyata yaptirdiniz biraz detay verebilir misiniz? Zira benzer sorun bende de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

merhaba arkadaşlar aracım son günlerde hararet çubuğu hiç oynamıyor yada çok az hareket ediyor. bugün 50km yol yaptım max. 60dereceye çıktı. Arabanın gauge menüsünden motor ısısına bakıyorum 104 derece diyor arıza nedir acaba?

Tempra aracımda böyle bir durum vardı. Motorun hava girişine sıcak hava üfleyen bir aparat vardı ve benimki kırıktı. Motorun geç ısınmasına sebep oluyordu. Çok pahalı diye dokunmamıştım.

• vlkyilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sorun vardı. 2006 Focus Ghia HB aracım. Hararet göstergesi bir türlü kımıldamıyordu yerinden. Termostat değiştikten sonra sorun düzeldi. Hararet şimdi 80-90 arası seyrediyor. Kalorifer oldukça iyi ısıtıyor. Bo modellerde termostat komple değişiyor. Ben 215 Lira termostata verdim. 50 lirada işcilik verdim ve sorundan kurtuldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.