Şimdi Ara

FOCAL SPEAKER / GÜNEŞİN ZARARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzelim 705 V speakarlarımdan birisi pencere köşesinde duruyordu. Aldığım günden bu yana eşim günşten korumak için panjurları full çekiyordu.Fakat ben bir kaç gün kimsenin evde olmadığı bir zamanda panjuları açmıştım. Dün akşam ne göreyim, köşedeki speaker 'ın üst ve yanda hafif bir şekilde ahşap üstüne kaplaması 2-3 cm boyunca ek yerinden 2 ayrı yerde kalkmış :(:(:(

Bu kalkma, yürüyüp devam eder mş arkadaşlar? Zamanla daha da büyür mü? Ne yapmalıyım? Bir yapıştıtıcı vb ile tamir yoluna gidebilirmiyim? Kalkıp ta sorumsuzca bir hareket yüzünden garantili de olsa aldığım yere şikayette bulunamam.

Varmı bir fikriniz? Umarım sadece dış kaplamanın kalkmasıdır sorun, iç yapısına bir zarar gelmemiştir umarım.

Ne yapmalıyım? Canım fena derecede sıkıldı...ki hoparlörlerimi çok severim..ufak minik kızımdan evdeki -eve gelen herkesten kıskanan bakan itinayla toz alan ben,direk güneşi yedir güzelim hoparlöre... :( olacak işmi?

selamlarımla

• Sadece vinil kaplama kalkmıştır.Japonla çok çok hafif yapıştırın.Bir daha da panjuru açmazsanız sorun olmaz.
  • vinly kaplamayı bundan sevmiyorum işte , sırf bunun için epos'un m serisini aldım , hakiki ahşap kaplama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.