Şimdi Ara

Focal Chorus 836 V serisi için anfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Focal Chorus 8 serisini almayı düşünüyorum. (komple set)
    Öncelikle bunun için YAMAHA RX-V1900 anfisi yeterli olur mu ?
    Bunun haricinde en uygun bu sistemi rahatlıkla kaldıracak anfi önerilerinizi alabilir miyim ?

• selam Focal Chorus 8 seri komple takım kullanıyorum Onkyo tx-sr805 ile çok iyi verim alıyorum yamaha 1900 lede aşağı kalacağını sanmıyorum.ama harici bi power kullanmayı düşünmedide değilim ama sıkıntılar..bu arada takım olarak satmayıda düşünebilirim ilgilenirseniz pm atın konuşalım saygılar.
  • merhaba albatros,

bende alabilirim.center ve sub yok bende.frontların nedir? fiyat ne düşünüyosun?ayrıca renk olarak kahverengi değilde siyah rengi tercih ediyorum.bilgin olsun.görüşürüz
  • mailinizi cevapladım kolay gelsin.
  • Bende 826V serisi kullanıyorum, Marantz SR 7500 ile beraber....

Performanstan çok ta memnunum açıkçası....

836 V sürmesi biraz daha zor bir hoparlör olabilir, bas hoparlör sayısının fazla olması yüzünden çok verimli bir ses alınmadığını okumuştum.

Bu sebeple eğer almadı iseniz 826V tercih edin diyorum aslında...

selamlarımla
  • Focal bence dinlemeden alınmamalı,bende 2 sene önce çok istekliydim.Fakat ses rengi beklentilerimi boşa çıkardı.

Düzgün bir setup ile dinleyip karar vermekte fayda var diye düşünüyorum.
  • merhabalar,

bir bakayim dedim.forumda neler oluyor.uzun zmandır girmemiştim.chorus 800 serisi sinema setim var.onkyo 608 ile sürüyorum.gayet memnunum.stereoda bile güzel bir sahnesi var.sinemadada oldukça başarılı.ben focali stereoda tartışmam sinemada benim fazlasıyla tatmin ediyor.tabi stereo amfi alıp ayrı bir şekilde sürmek istiyorum.herkese selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.