Şimdi Ara

Fn tuşu yer değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyemdeki Fn tuşu arızalı olduğu için bunu herhangi başka bir tuşla yer değiştirmek istiyorum. Bir çok yere bakmama rağmen olumlu bir sonuç elde edemedim. Sanal klavyelere baktım ama fn tuşu bulunmuyor. En son çare olarak Logitechten bir klavye satın aldım Fn tuşu var diye ama kendi kombinasyonları oluşturulmuş klavye üzerinde. Şöyleki Fn + F5 ekran paylaşımına yararken aldığım klavyede farklı bir kısayol için ayarlanmış. Buna nasıl bir çözüm üretebiliriz acaba? Fn tuşunu klavyedeki başka bir tuşa atamak mümkün mü acaba? Kafayı yemeden yardımlarınızı bekliyorum.

• Arıza derken... ne olduğunu yazar mısın?
  • bir süre önce sıvı teması oldu. tuş tamamı ile gitti
  • shift ve numlock tuşlarına birlikte basarak fn tuşunu bir kaç defa dener misin?
  • ne yazık ki işe yaramıyor. nette bakmadığım yer kalmadı heralde fn tuşunu başka bir tuşa basarak aktif etme şansımız yok
  • Hocam biraz araştırdımda sorununuz donanımsal da olmayabilirmiş.Leptopunuza ait modeli google arama motoruna şunu hotkey utility

ekleyerek aratıp bulduğunuz sürücüyü winrar winzip vb ..açıp kurunuz ve sistemi yeniden başlatınız belki işe yarar.

örnek Toshiba-Satellite-M35-S4561-Hotkey-Utility-for-Display-Devices

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/sm35s456dhkx.exe

toshiba hotkey utility

• şu an windows7 kullanıyorum ekran klavyesinde FN tuşu mevcut.@nirvanha arkadaşın dediğini bulamaz isen ekran klavyesinde FN tuşunu kullan.windows7 de mevcut onu biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    esc ve fn tuşu çalışmıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.