Şimdi Ara

FN tuş fonksiyonu ters çalışıyor!!Model HP WM962EA(G62-140ET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
41.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP WM962EA(G62-140ET) marka model laptop ımın FN tuşları ters çalışıyor. Yani normal de Fonksiyon tuşlarını kullanabilmek için önce FN ye basılı tutup sonra sonra bir fonksiyon tuşuna yani F tuşlarına falan basmamız gerek ya , işte bende fonksiyon tuşlarını kullanabilmem için Fn ye basmama gerek yok herhangi bir F(f2 f3 vs.) tuşuna bastığımda direk fonksiyon tuşu görevi yapıyor. F tuşlarını kullanabilmem içinde(f2 , f3 vs.) illa FN yani fonksiyon tuşuna basmam lazım.

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Didier Yves Drogba Tébily

• Yeni konu açmıyım dedim aynı sorun bendede var 3005et kullanıyorum nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeLs -- 19 Temmuz 2010; 0:56:44 >

Didier Yves Drogba Tébily

• G62 laptobu teknosa da inceledim...epey serin çalışıyordu ve sessizdi...
    kullanılan malzeme ve kasa yapısından olsa gerek....
    ancak estetik açıdan itici biraz ve kalın duruyor...
  • Aynı sorun bendede var Pause Harici kullanmadığım için böyle bir problemden dolayı servise yollamak istemiyorum , zira gidip de dönmemek var. Tek derdim şu anda SS alamıyorum.
  • Soruyu anlamadım ama fon ile scroll tuşuna bastıktan sonra,bir tuşa fn ile bastığınızda ne karakter çıkıyorsa o çıkar fn a basmadan çıkan karekter ie fn a basarak çıkar,cevabın bu olacağını sanmıyorum ama

Bu sorunu yaşayanlar üstteki linkte görüldüğü gibi disabled edince problem çözülecektir.
    İyi günler!!!
  • Merhabalar. Bir hafta önce yeni aldığım Hp G62 serisi bilgisayarım Kablosuz farenin receiverı bilgisayara takılıyken power tuşuna bastığımda Hp logosu gelmeden daha donup kalıyor sistem başlamıyor. Receiveri çıkarıp yeniden başlattığımda ise sistem normal bir şekilde başlıyor hiç bir sorun yaşanmıyor. Kablosuz mouse öncedende kullandığım Logitech m215 serisi. Başka bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Aldığım yere goldpc'e geri götürdüğümde ise sorunun bilgisayarın bios ayarlarından kaynaklandığını ve bir şey yapamıcaklarını söylediler. Hp teknik servisinde pek bir yardımı olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

Orijinalden alıntı: barisc3

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02035108&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_US

Bu sorunu yaşayanlar üstteki linkte görüldüğü gibi disabled edince problem çözülecektir.
    İyi günler!!!

SUPER !!!! Bu yöntem işe yaradı. Fn tuşu önceliği F8 tuşu için "Volume+" ydı. ve Autocad de ortho kullanamıyordum tek elle. Disabled yapınca öncelik F8 e geldi. Teşekkürler Barisc3

• barisc3 B kullanıcısına yanıt
    üstteki linke tıkladığımda hp müşteri desteği açılıyor. neyi disable yapacağız acaba, yardımcı olursanız sevinirim. Lenovo 700 aldım ve f tuşları bende de ters çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.