Şimdi Ara

FM2015 TRANSFER SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fenerbahçe ile oynuyorum, 4 lig şampiyonluğu, 4 ziraat kupası ve 1 şampiyonlar ligi kupası mevcut. Birsürü genç yetenek dahil ettim kadroma, 19-25 yaş arası bir sürü oyuncum var fakat hiç birine talep gelmiyor bu nasıl saçmalıktır ?
    Herhangi bir bonservis bedelide belirtmiyorum yinede talep yok. FM 2014 oynarken genç yeteneklere acayip talep olurdu , çok kár ederdik ama bunda oyuncu satmak için değerinin yarısına vermek gerekiyor böyle bi saçmalık olamaz. Sizdede varmı böyle bi sorun ?
    Mesela Fede, Godwill, Enes Ünal gibi daha 19-20 yaşında özelliklerin çoğu 20 üzerinden 16-17 olan, lakabı harika çocuk olan canavar oyunculara sahibim, bonservis bedeli otomatik 11 MN € gözüküyor ama bir tane alıcı çıkmıyo deliricem.. Almaya kalksan 25-30 MN€ isterler..
    Bunlar fm2014'te olsa 30-40 MN € bedelle barcelonaya, bayerne, chealseye felan giderlerdi...

• yeni 14+14 kurali ile oynuyorsan durum biraz farkli aydan aya deişiyor oyuncu fiatlari dogru zamani denk getirirsen oyuncu zirve yapmişken ve genelde haziran aylarinda önereceksin oyunculari bizzat saveleyip denedim tielemans 120$ manchester city sattim agustosda önerdim adami 60dan yukari vermediler bende ayar olmuştum bu duruma ama dedigim gibi zamaninda satmaya çalişirsan saglam fiatlara gidiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rct06 -- 22 Temmuz 2015; 3:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

yeni 14+14 kurali ile oynuyorsan durum biraz farkli aydan aya deişiyor oyuncu fiatlari dogru zamani denk getirirsen oyuncu zirve yapmişken ve genelde haziran aylarinda önereceksin oyunculari bizzat saveleyip denedim tielemans 120$ manchester city sattim agustosda önerdim adami 60dan yukari vermediler bende ayar olmuştum bu duruma ama dedigim gibi zamaninda satmaya çalişirsan saglam fiatlara gidiyolar.

arkadaşa katılıyorum...bir oyuncuya talep zamana göre değişebiliyor. 1 ay 60M verenler diğer ay 30M vermiyor. Bazı oyuncuların kağıt üstü değeri 45M iken 20M lere kadar inmene rağmen talep gelmiyor..

bu mantıklı mı değil tabiki..oyunu gerçek hayata yakınlaştıracağım diye yapay zekada değişik algoritmalar yaptılar. ama bana kalırsa bunlar uzun vadede oyundan alınan zevki baltalıyor

misal artık kimseyi yedekte oturtamıyorsun hemen ağlamaya başlıyor..22 kişiden 2 takım yapıp tam rotasyonla oynuyorsun adam yine ağlıyor. Böyle saçmalıklar var maalesef.

• arkadaşım öncelikle şunu belirteyim wonderkid yada regen dediğimiz ilk çıktığı takımda fazla izlenen ve teklif alan futbolculardır ilk transferinden sonra maalesef eger oynamamış ise transfer edilmesi çok zor ha birde aynı mevkide bir oyuncu satmadan diğer takımlar oyuncu almıyor gibi yapay zekası çok iyi bence yedek konusuna gelecek olursak arkadaşlar real madrid bile mesut as ken kaka yı elinde tutamadı demek istediğim takımınız da 1 4.5 yıldız as oyuncusu varsa 4 yıldız lı yedek olmuyor genelde pek kabul etmiyor oyuncular en büyük örnek de mert günok-volkan demirel örneği olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfgrsy

arkadaşım öncelikle şunu belirteyim wonderkid yada regen dediğimiz ilk çıktığı takımda fazla izlenen ve teklif alan futbolculardır ilk transferinden sonra maalesef eger oynamamış ise transfer edilmesi çok zor ha birde aynı mevkide bir oyuncu satmadan diğer takımlar oyuncu almıyor gibi yapay zekası çok iyi bence yedek konusuna gelecek olursak arkadaşlar real madrid bile mesut as ken kaka yı elinde tutamadı demek istediğim takımınız da 1 4.5 yıldız as oyuncusu varsa 4 yıldız lı yedek olmuyor genelde pek kabul etmiyor oyuncular en büyük örnek de mert günok-volkan demirel örneği olabilir

verdiğin örnekler doğru ama oyunda yaşanan örnekler aynı değil..sıradan topçular yapıyor bu havaları. hatta u21 de normalde kulubün kapısında giremeyecek 20 yaşındaki oyuncular atar yapıyor ne zaman ilk 11 oynayacağım diye

• hocam kadroya kaydettiğin için oynatman gerekiyor kadro konumuna iyi bakın rotasyon oyuncularına forma şansı vermeniz gerekiyor
  • İyide beyler oyuncuyu satabilmek için illa gözlerinemi sokmamız gerekiyor , adamlar şampiyonlar liginde oynadı daha nolcak :D gerçekçi yapmaya çalışmışlar ama tam tersi olmuş yani gerçekte bu kadar iyi oynayan genç oyuncuları büyük kulüpler hiç bırakırmı bize ?

Bu arada yedek konusunada iyi değinmişsiniz, adamın sözleşmesinde koskoca ''YEDEK yada ROTASYON'' yazıyor, birde üstüne sürekli forma şansıda veriyoruz yinede ilk 11 başlamak istiyor, takımdan kaçmak istiyor felan filan,transfer listesi isteğini onaylıyorum hiç forma vermiyorum 1-2 ay sonra bi bakmışım takımda kalmak istediğini belirtiyo , bi adam gibi oyun yapamadın be sega :) Ha bide oyun orjinal değil, belki güncel yamalarla düzeltilmiştir hatalar bilemiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.