Şimdi Ara

FM2015: Transfer bütçesi istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 2. senem ve Kocaelispor'u yönetiyorum. İlk senemizde BAL(Bölgesel amatör ligi) da şampiyon olduk. SporToto'dan bir sürü adam kiraladım. Haliyle transfer veya maaş bütçesine ihtiyacım yok. Bu paraları kulüp giderleri, borçları için kullanmak istiyorum.

Kısacası transfer veya maaş bütçesi istemiyorum, olanları da kulüp yararına harcanması için yönetime istekte bulunmak istiyorum. "Yönetimle görüş" sekmesinde böyle bir seçenek yok. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

• Ben bal ligini göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu yama ile ekledim oyuna. Normalde yok.
  • soytari041 S kullanıcısına yanıt
    Yönetimden böyle bi istekde bulunamiyorsun zaten..Borçlardan kar yaparak kurtulabilirsin ucuz potansiyel oyuncular alip aldıgın fiatin 2 katina satman lazim hızlı bi şekilde borclari eritmek istiyorsan...yada şampiyonlar liginin gediklisi olman lazim sürekli oralarda ceyrek finaller falan filan...
  • Bildiğim kadarıyla borçları yönetim kar elde ettikçe kapatıyor. Mesela sözleşme yenilemeyen oyuncuyu alıp 1-2 sezon sonra onu iyi bir paraya satarsan yönetim bunu hem borçta kullanır hem de sana transfer bütçesi falan verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.