Şimdi Ara

FM2014 ACİL YARDIM OYUN AÇILMIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, günlerdir başımı ağrıtan bir sorunu sizlerle paylaşacağım. Diğer konuları da inceledim fakat çözüm olmadı. Sizlerin de yardımıyla bu işi halledeceğimi düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.

Football Manager 2014 - Reloaded'i torrent ile indirdirdim. crack vb. yaptım fakat oyun açılırken bit hata mesajı aldım: 'Uygulama Hatası'. Directx güncelledim oyunu kaldırıp baştan yükledim ama nafile. Meğer güncelleme gerekiyormuş. Son sürümünü netten bulup indirdim tekrar kurdum bu sefer hata almadım fakat oyun açılmıyor... Görev yöneticisinde fm.exe diye bir işlem var bir süre oyun açılmaya çalışılıyor sonra cpu kullanımı düşüyor ve hiçbirşey olmuyor dakikalarca beklememe rağmen oyun açılmıyor.

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin şu anda oyunu bilgisayardan tamamen kaldırdım. %appdata%'dan da belgelerimden de heryerden dosyaları sildim. Yeni baştan indireceğim bana yardımcı olursanız sevinirim. Oyunu inceledikten sonra play storedan alabilirim fakat çok kötü yorumlar var bi denemek istedim.

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum bilgisayarımın özelliklerinden kaynaklı olabilir diye 2 ekran görüntüsü paylaştım sanırım ekran kartı yetersiz :( bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu bilgisayarda fm14 oynanır mı?
     FM2014 ACİL YARDIM OYUN AÇILMIYOR... FM2014 ACİL YARDIM OYUN AÇILMIYOR...

• Beyler yardım edebilecek biri yok mu ya lütfen cevap yazın 1 gündür bekliyorum yanıt gelmedi bilgisayar yetersizse boşuna umut bağlamayayım diyorum yeni pc bakayım
  • o sistemin açıldığına şükret
  • Hehe dogru soyluyosun dostum hesap makinesinden hallice bir bilgisayara sahibim. Artik yaza yenisini alicam. Bu aletin acabildigi en iyi oyun metin2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.