Şimdi Ara

FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
11.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo hocam ezmişsin..seni tanıdığım için save-load yapmadığına da eminim. bravo valla..süper..bu yeni taktik ikilisini kullandın değil mi ?
  • @Robin vanPersie

Valla Millwall'ı örnek olsun diye söylemiştim Eğer en üstten bir takım almıyorsan daha altlardan alacaksan saydığım özellikler 10'nun altında olmasada olur Şart değil 12-13 olsun.
    12-13 daha iyi takımlar için geçerli.

Lig olarak benim en sevdiğim 4 lig var. İngiltere, İtalya, Almanya ve İspanya. Bu 4 ligde uzun soluklu kariyerler yaparken sıkılmıyorum. Türkiye'de Galatasaray'la yapayım dedim 2.sezonda namağlup bitirdim. Bir anda isteğim gitti.
    Her sene ligde şampiyon olduktan sonra bende zevk alamıyorum hemen sıkılmaya başlıyorum.

@AthabaskA

Valla oyuncular sağolsun 2.sezon öyle bir takım kurdum ki tüm sezonda tek 1 yenilgi aldım. Tabi taktiğinde bunda büyük bir etkisi var.
    Ligde'ki tüm iç saha maçlarımda 4-2-3-1'i kullandım. Deplasmanda özellikle Şampiyonlar Liginde benden güçlü takımlara karşı ev/deplasman 4-3-3 taktiğiyle çıktım. Sonuç yukarda
    Gruplarda 2 maçtada yendiğim Tottenham bile yarı final görmüşken benim Liverpool'a yenilmem oyunun bir şeyi bence.
    Çünkü Liverpool beni yendikten sonra Tottenham'la oynadı bir üst turda ve Tottenham 4-1'le geçti Liverpool'u
    Save-Load bir insanın kendisini kandırmasıdır bana göre. Yapacak olsam Liverpool maçı için yapardım
    Zaten herşey ortada, kullandığım taktiklerle ve bu oyuncularla başarılı olmak içten bile değil.
    Taktik gerçekten çok iyi. TFF9 arkadaşım benim Joga bonito taktiğini alıp, mükemmel bir kombinasyon yapmış.
    Hatta geliştirmeye devam ediyor. Mutlaka bir göz atmanı tavsiye ederim, pişman olmassın
    (Taktiği kullanmasan bile mutlaka rollere ve ne şekilde kullanıldığına bak. Çünkü %60'ın altında hiçbir maçta pozisyon vermiyorsun rakibe.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_115966121/tm.htm
    http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-16-tactics/357411-wrath.html

• Tamam hocam en çok transfer bütçesi veren psg mi? city mi? bunları alıp artık hakketikleri şampiyonlar ligini almayı isterim.Ama öte yandanda millwall uzun soluklu bir kariyer olabilir.Sıfırdan zirveye gibi İnter-Milan-Roma-Fiorentina alıp juve egomanyasını yıkmak da iyi olur. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye liginden şampiyonlar ligi şampiyonu çıkmaz hocam zorlama

Finlandiya baya sürpriz olmuş gerçekten Litmanen i göremedim kadroda hocam almadın mı

Vakitsizlikten ben böyle kariyer yapamıyorum vallaha özenerek takip ediyorum dostum seni başarılar
  • Bende İzlanda yada Finlandiya yaparım zevkli ülkeler.
  • eski fm lerde türkiye liginden ş.l daha rahat alınıyordu..son versiyonlarda reputation ı düşük liglerden ş.l çıkma şansını zorlaştırmışlar sanki.

yani kurduğunuz taktik ve kadro ile rahat alırım dediğiniz durumda bile oyun motoru sanki engelliyor. size kafadan handikap veriyor gibi.eskiden doğru taktik ve oyuncularla 5-10 sene içinde mersin idman yurdu ile bile ş.l alınırdı. aslında ben eski halini daha çok seviyorum.gerçek hayata çok yaklaşması oyundan alınan zevki kaçırıyor bence. mesela yedek kalan oyuncuların hemen ağlaması, istenen çılgın transfer ücretleri.
  • Öncelikle takip edip, mesaj yazan tüm değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Eksik olmayın!

@Robin vanPersie; Valla hangisinin daha çok bütçe verdiğini tam olarak bilmiyorum ama internetten bakıp bulman çok kolay.
    İtalya ligide çok zevkli olabilir. Livorno, Bologna ve Fio en sevdiğim takımlar İtalya'da. İlerde belki bu takımlardan biriyle kısmet olursa kariyer yapmak isterim.

@Coutinho; Teşekkürler hocam. Valla bu kadro ve taktikle hiçde zor olmadı. Namağlup olmayı bırak inanılmaz bir şekilde takım gol yemiyor. En çok sevdiğim yanı bu oldu.
    Avrupa Kupalarında özellikle Şampiyonlar Liginde 1.turdan sonra oyunun düşük takımları resmen isteyerek eliyor. Liverpool maçlarında %60'ın üstünde topa sahip olma şut çekme üstünlüğü bizde olmasına
    rağmen ilk maçta 1-1 (onuda son dakikada atmıştık) ikinci maçıda gol atamadan 0-1 kaybettim. Aslında kariyeri bu yüzden bitirme kararı aldım fakat inat ettim, zorlayacam.

@MARCO; Aynen hocam. İmkansıza yakın bişey. Koskoca sezonda tek mağlubiyeti, Şampiyonlar Liginde açık ara üstün oynadığımız 2 maç sonunda elenerek veda etmek içime fena oturdu.
    Ama çok hırs ettim. 1-2 sezon daha devam ettirecem. Bakalım gerçekten rastlantımıydı yoksa gerçekten oyun mu, Braga'nın Fener'i yenmesi gibi bir durum mu yaptırıyor görmek istiyorum.
    Çünkü Chester'lada aynı şey başıma gelmişti. 3-0 yendiğim Juve, ikinci maçta ben 6-2 ile yenip elediydi. O maçtan sonra kariyeri bitirmiştim sinirimden

@Festen; Hocam Finlandi'ya içler acısı. Orta sahada 1-2 adam var onun dışında diğerleri PTT 1.ligde bile oynamaz
    Kadro kurarken 4 saat geçirdim. Hiçbir oyuncuyuda bilmiyorum tek tek profillerine bakarak Milli takıma aldım. Baya uğraştırdı beni.

@Dis3c; Valla o tehlikenin bende farkındayım bu yüzden 2 tane yeni çıkan regen vardı hemen kaptım.
    Bizim mali durum baya iyi şuan. 2 sezonda 6 kupa ve Şampiyonlar liginde de iki sezon 1.tura çıkmayı başarınca bütçe hatrı sayılır şekilde iyileşti.
    Yanlış hatırlamıyorsam 3.sezon başı için 45 milyon euro transfer bütçesi, 55 milyon euro maaş bütçesi verildi. (yıllık)

• quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

eski fm lerde türkiye liginden ş.l daha rahat alınıyordu..son versiyonlarda reputation ı düşük liglerden ş.l çıkma şansını zorlaştırmışlar sanki.

yani kurduğunuz taktik ve kadro ile rahat alırım dediğiniz durumda bile oyun motoru sanki engelliyor. size kafadan handikap veriyor gibi.eskiden doğru taktik ve oyuncularla 5-10 sene içinde mersin idman yurdu ile bile ş.l alınırdı. aslında ben eski halini daha çok seviyorum.gerçek hayata çok yaklaşması oyundan alınan zevki kaçırıyor bence. mesela yedek kalan oyuncuların hemen ağlaması, istenen çılgın transfer ücretleri.

Aynen. Bende buna dikkat ettim. Reputation'u düşük bir takımla iyi bir kadro kursak bile şampiyonlar liginde 1.tur veya çeyrek finalden öteye gidilemiyor.

Chester'la aynı durum başıma gelmişti. 3-0 yendiğim Juve, mucizevi bi şekilde ikinci maçta beni 6-2 yenmişti

• Bahsettiğim Chester - Juve Şampiyonlar Ligi 1.Tur maçları

İlk Maç (3-0) Chester

İkinci Maç (6-2) Juventus

FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 13 Nisan 2016; 15:25:19 >

• Fifa dan sonra fm dede momentum varmış

Resmen oyun izin vermemiş hocam juve yi elemene
  • Sadece o degil ligde de sampiyonlugu Arsenal 90.dakikada attigi golle kazanmisti

Cildirip kariyeri bitirmistim bu iki sebep yuzunden

• Çok haklı sebeplerin varmış hocam cidden
  • Hocam selamın aleyküm ben feneri aldım.Jurgen klopp gibi pas futbolu oynatmak istiyorum.Ama teknik ekip içler acısı adam akıllı ekip yok senin bana önerebileceğin kondisyoner,kaleci ve fizyoterapist varmı?

• Tamam hocam bana yol gösterdiğin için teşekkürler Allah c.c razı olsun. Hazır Ajaxı şampiyon yapmışken ajaxla devam kararı aldım.Tek transfer bedelsiz rulli barca real bayern el ghazi,klassen gibi oyuncularıma göz dikti. 30M +50 pay verene satarım. :)

Edit; Öküzlüğün bukadarı Süper Kupa maçını kaydetmemişiz işin yoksa şimdi bayerne tekrar kafa tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46115470E -- 13 Nisan 2016; 17:29:23 >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Fizyoterapist olarak David Fevre Kondisyoner olarak Albert Roca Kaleci olarak David Coles ve Carlos Pracidelli.

• Hocam selam,

Kayıpsız geçen sezon için tebrikler, biz zaten senden daha azını beklemiyorduk :)

çok yazık olmuş Liverpoola kaybetmemiz... umarım burda bırakmazsın şu kupayı bir sene daha denesen de bizi mutlu etsen bu sene o kupa buraya gelecek

başarılarının devamını diliyorum...
  • Tebrikler hocam, güzel gidiyorsunuz. Kariyerinizde başarılar!
    Bu arada Şampiyonlar liginde grupları geçip güzel yerlere gelmenizi bekliyorum :)
  • @MARCO; Aynen öyle hocam Ama bu tabuyu yıkmaya yemin ettim. 3.sezona çok büyük umutlarla ve hedeflerle başlıyorum birazdan

@131murat; Valla kimler gelebilir bilmiyorum. Şimdi sana isim versem belki o isim gelmeyecek bu yüzden şöyle yapmanı tavsiye ediyorum
    Kondisyoner için; Kondisyon Antrenörlüğü, Disiplin Seviyesi, Kararlılık ve Motivasyon özellikleri iyi olmalı. (kondisyon özelliği en az 16, diğerlerininde 12'den aşağıda olmamasına özen göster. En düşük 10 olsun olacaksada)
     FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON

Kaleci Antrenörleri için 2 farklı özellik var. Buda yukardaki gibi olmalı.

@Robin vanPersie; Eyvallah hoca Önerilerin çok güzel olmuş.

@yldrMhtp; Selam müdür. Valla bu kadarını inan bende beklemiyordum. Kadro lig için inanılmaz güçlü ve kuvvetli oldu. 3.sezona çok iyi bir bütçeyle başlıyorum.

@hereiam; Sağol hoca Bu sene Şampiyonlar Liginde gözümü Finale diktim. Umarım başarılı olabilirim
    Senin kariyeride takip ediyorum. Sanada başarılar

• Sen de sağol hocam.

İnşallah Şampiyonlar Ligini alırsın :)
  • Hocam interi aldım. O eski inter ruhunu işliyeceğim. :) Rica ederim senin gibi ustamız var yolundan ilerliyoruz. :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.