Şimdi Ara

FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
11.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam istediğin ofansif orta saha merkez transferini MC pozisyonunda mı oynatacaksın ?
  • bu taktiğin yeni mi ? paylaştığın taktiklerden farklı..
  • Evet 2 yeni taktigimden biri. 4 4 2 ve 4 2 4 taktiklerim vardi fakat performans anlaminda bu 4 1 2 3 dizilimi ile cok daha iyi sonuclar aldim test yaparken.

Bir tanede evde ve daha ofansif oynamak icin 4 2 3 1 taktigim var. O da Joga Bonito'nun ikinci versiyonu aslında

Fakat 4 1 2 3 taktigi efsane olacak

1. Sorun icin ise cevabim evet

Soyle yukarda da yazdigim gibi 2 taktigim var.
    4 2 3 1 ve 4 1 2 3..

Her iki taktigimde de merkez orta sahalar ayni. Fakat MC'lerin biri defansif digeri ofansif.

2 tane oyuncum MC ofansif ve AMC oynayabilmeli.

Diger iki oyuncumda MC defansif ve DMC oynayabilmeli.

Taktigi hafta sonu paylasirim buyuk bi ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 8 Nisan 2016; 10:06:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oo süper.en sevdiğim diziliştir 4-1-2-3:)

4-4-2 kalabalık orta sahalara zayıf kalıyor değil mi ? diğer taktiklerine nazaran daha zayıf kalması şaşırtmadı beni açıkası
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

oo süper.en sevdiğim diziliştir 4-1-2-3:)

4-4-2 kalabalık orta sahalara zayıf kalıyor değil mi ? diğer taktiklerine nazaran daha zayıf kalması şaşırtmadı beni açıkası

Aslinda 4 4 2 dizilisim soyleydi.

Defans yaparken 4 6 0 oluyordu. Ofansife gecerken 2 4 4 oluyordu.

Fakat istedigim gibi hizli ve topa hukmeden degilde daha kontra atak ve orta sinif takimlar icin iyi bir taktik olacak hissi uyandirdi bende.

Asil taktigim 4 2 4'tu. Dizilim yazilisi 4 2 4 olsada, Brezilyanin 4 2 2 2si demek daha dogru olur.

Fakat test ederken surekli yeni seyler deniyorum ve gelistiriyorum.

Aslinda 4 2 3 1 joga bonitonun hemen hemen aynisi. Sadece AMC DMC oluyor ve bazi ufak oyuncu ve takim talimatlari ile doyma noktasina getirdim.

• heyecanla bekliyoruz:) dmc li taktikleri her zaman sevmişimdir. dmc olmayınca içimde bir parça eksik kalıyor

4231 ve 4123 kombine kullanılır.süper olur. joga bonito yu da geliştirmeye devam et:)
  • DS 4-2-3-1 Joga Bonito'yu zaten doyma noktasina ulastirdim.

DS 4-3-3 (4-1-2-3) te hazir.

Sadece GS ile mevcut olan 2.sezonumu bitirmeyi bekliyorum. Taktigin basarisini ispatlamak icin. 2.sezon biterirkenden hafta sonu, pazar gunune taktikleri bi konunun altinda paylasacam

• Vay vay vay gene bize koymuş deadpool yav fb bi kupa kazan be kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Vay vay vay gene bize koymuş deadpool yav fb bi kupa kazan be kardeşim.

Yok hocam öyle senin dediğin gibi demiyelim, 17 yılın intikamı diyelim
  • Bukadarda olmaz el insaf 5 gol nedir hocam :) Baya bi zevkli kariyerde Joseyi nie sattın teklif iyiymişte Wonderkid listesinde adı var patlayabilirdi. Bende şuan Ajaxı yönetiyorum. 18 Hafta Psv 4 puan arkamda Uefada Rakip Dnipro geçersem ikinci tur rakibim Leverkusen Celtic galibi olucak. :) 30 yaş üstü pek oyuncu yok ligde hepsi başarıya aç gençlerden oluşuyor.Cannon babada sagolsun getiriyor adamları gelişimindende ilgileniyor. :) Sende şu CL getir artık :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun geçen bir yaz döneminden sonra, sonunda 2016/17 sezonuna başlıyoruz!

Sezonun ilk maçından önce takımımızla ilgili, son yaşanan olaylara bir göz atıp, son gelişmeleri aktaralım

- Transfer Raporu -

Bu sezon takımımıza 10 yeni isim katarak, geleceğin Galatasaray'ın temellerini atmış olduk.
    Bundan sonraki hamlelerimiz ve transferlerimiz, gücümüzü daha da artıracak şekilde olacak.

Hele ki bazı mevkilere öyle nokta atışları yaptık ki 5-10 sene transfer etmesek yeridir.
    Öncelikle, her zaman savunduğum bir nokta vardır ki, başarılı bir takım olmak için önce Kaleyi sağlama almak gerekir!

Bu yüzden üzülerekte olsa, Milan'dan gelen cezbedici teklifin ardından Muslera ile yollarımızı ayırmak zorunda kalıyordum.
    Kendisi bizi başarıya taşıyacak biride olsa, takımımızın geleceği için bu transfere onay verip, çok daha genç bir isimle anlaşmamız
    Galatasaray'ın menfaati açısından önemliydi.

Tabi bu isim Predrag Rajkovic'den başkası olamazdı. Taffarel, Mondragon ve Muslera'nın ardından Galatasaray'ın yeni efsane kalecisi olacağına inancım tam.

Bunun yanısıra orta sahamızı, azimli,dinamik,çalışkan ve hırslı oyuncularla doldurmak zorundaydık. Geçen sezon Delaney'i transfer etmiştik.
    Yanına bizim Xavi ve Inıesta'mız olacak ikiliyi kurmak için çok düşündük, araştırdık.
    Son kararım Lucas Romero'dan yana oldu. Ve Galatasaray tarihinin belkide en iyi ikili orta sahasını kurmuş olduk!

Forvete ise Elmander ve Drogba'dan sonra ses getirecek, takımın gol yükünü çekecek bir forvete ihtiyaç vardı.
    Bu isim Jonathan Calleri'den başkası değildi. Kendisinin sözleşmesinin bitmesini fırsat bilerek, yapabileceğimiz en iyi teklifi yaparak kendisini kadromuza kattık.
    Yanına genç isimler olan, Sinclair ve Rey Manaj gibi geleceğin yıldızı olabilecek genç isimleri alarak burdaki eksikliğimizide giderdik.

Alex Telles'in kiradan dönmesi ile sol bek için hiçbir girişimimiz olmadı. Telles ve Carole'nin bizi 2-3 sezon rahat götürebileceğini düşünüyorum.
    Sağ bekte ise Sabri ve Linnes'le 1 sezon daha gitme kararı alarak beklerdeki istikrarımızı korumuş olduk.

Stoper mevkisi için Semih Kaya, Koray Günter ve Mammana'nın bizi taşıyabileceğini düşünüyorum. Gelecek sezon için bu mevkiye büyük ses getirecek bir oyuncu
    için çalışmalarımız olacak.

Kanatlarımız ise en eksik olduğumuz noktalardı. Ve bu sezon en çok parayı buraya harcadık.
    Rafa Silva'yı 9milyon euro karşılığında Braga'dan, Cengiz Akdeniz'i 10milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan aldık.
    Bu sezonun Calleri'den sonra en şanslı olarak aldığımız diğer oyuncu olan Hervias ile takviye yaptık.

Böylelikle tüm mevkiler için temelimizi oluşturmuş olduk. Bu sezon Avrupa'da ki hedefimiz Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynamak!

FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON
     FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON

- 2016/2017 Galatasaray Kadrosu -

- Mali Durum -

[simage] FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON[/simage]

1.Hafta
    Bursaspor - Galatasaray

Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor. Bugün bizim için gerçekten çok şansız bir gündü.
    Tabiri caizse bizim günümüz değilmiş. Ne yapıp ettiysek, bir türlü topu ağlara göndermeyi başaramadık.
    Ve bu zor deplasmandan hakkımız olan 3 puan yerine, 1 puan alarak İstanbul'a dönüyoruz.

- Şampiyonlar Ligi -

Şampiyonlar Liginde grubumuz ilk bakışta kolay bir grup olarak görünsede, Tottenham ve Napoli hafife alınmaması gereken kulüpler.
    Tottenham grupta ön plana çıkan takım olarak gözüksede, Napoli ve Galatasaray'dan geri kalma ihtimalide yok değil.
    Gayet çekişmeli geçeceğini düşündüğüm gruptan, umarım en kötü 2.lik alarak adımızı bir üst tura yazdıran taraf olacağız.

• quote:

Bukadarda olmaz el insaf 5 gol nedir hocam :) Baya bi zevkli kariyerde Joseyi nie sattın teklif iyiymişte Wonderkid listesinde adı var patlayabilirdi. Bende şuan Ajaxı yönetiyorum. 18 Hafta Psv 4 puan arkamda Uefada Rakip Dnipro geçersem ikinci tur rakibim Leverkusen Celtic galibi olucak. :) 30 yaş üstü pek oyuncu yok ligde hepsi başarıya aç gençlerden oluşuyor.Cannon babada sagolsun getiriyor adamları gelişimindende ilgileniyor. :) Sende şu CL getir artık :))

Valla Fuat Çapa'nın suçu. Sen Pereira'yı kov Çapa'yı getir

Jose'yi kurmak istediğim takım için satmak zorunda kaldım. Çünkü takım ilk sezon içler acısı bir durumda.

Ne maaş nede transfer edecek mali durum var. Bu yüzden 3 milyon euro üzerinde maaş alan tüm oyuncuları ilk sezon sonunda gönderdim

Yerine genç ve geleceğin yıldızı olacak isimleri katmaya çalıştım.

Jose iyi ama Romero kadar iyi değil bana göre. Delaney ve Romero ile mükemmel bir ikili kurdum.

Galatasaray kariyerindeki tek amacım zaten Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanmak.

Bu sezon ki en düşük hedefim Çeyrek Final oynamak

• Marcelo meliyi incelemeni öneririm. Saglam adamdır Grup orantılı olmuş bence lokum gibi kura çekmişiz.Ben sana güveniyorum sen bi turu geçersin.

• quote:

Marcelo meliyi incelemeni öneririm. Saglam adamdır Grup orantılı olmuş bence lokum gibi kura çekmişiz.Ben sana güveniyorum sen bi turu geçersin.

Bahsettigin oyunculari biliyorum ama finansal durumumuz ne yazik ki cok iyi degildi.

En uygun fiyattan alabildigim oyunculari almak zorundaydim.

Fakat kim bilir mali durumumuz ocak ayina kadar iyi bir hale gelirse, belki bir supriz yapabilirim.

Almak istedigim aslinda 3 isim var fakat once sportif acidan basari yakalayip bu sezon sonunda mali durumumuzu cok iyi bir yere cekmek istiyorum.

Eger bunu basarirsam seneye en fazla 3 yada 4 transfer yapmayi dusunuyorum.

Transfer yapacagim isimlerde ses getirecek isimler olacak insallah

Grup icin erken konusmak istemiyorum ama eger Napoliye deplasmanda kaybetmessek %51 en kotu 2. olarak gruplardan cikariz diye umut ediyorum.

Bir ust turda gecen sezonki gibi kotu bir kura cekmessek ceyrek final cok uzak bir amac degil

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deadpool-

quote:

Marcelo meliyi incelemeni öneririm. Saglam adamdır Grup orantılı olmuş bence lokum gibi kura çekmişiz.Ben sana güveniyorum sen bi turu geçersin.

Bahsettigin oyunculari biliyorum ama finansal durumumuz ne yazik ki cok iyi degildi.

En uygun fiyattan alabildigim oyunculari almak zorundaydim.

Fakat kim bilir mali durumumuz ocak ayina kadar iyi bir hale gelirse, belki bir supriz yapabilirim.

Almak istedigim aslinda 3 isim var fakat once sportif acidan basari yakalayip bu sezon sonunda mali durumumuzu cok iyi bir yere cekmek istiyorum.

Eger bunu basarirsam seneye en fazla 3 yada 4 transfer yapmayi dusunuyorum.

Transfer yapacagim isimlerde ses getirecek isimler olacak insallah

Grup icin erken konusmak istemiyorum ama eger Napoliye deplasmanda kaybetmessek %51 en kotu 2. olarak gruplardan cikariz diye umut ediyorum.

Bir ust turda gecen sezonki gibi kotu bir kura cekmessek ceyrek final cok uzak bir amac degil

İnsallah hocam herzaman takipteyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah
  • abi kariyerinde başarılar umarım şampiyonlar ligi kupasını da kaldırdığını görürüz :)
    gördüğüm kadarıyla yeni güncelleme ile oyuncular ateş pahası olmuş.bide abi cengiz akdeniz profilini atsana bi merak ettim o kadar para bayılmışsın.as kadroda da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospa

abi kariyerinde başarılar umarım şampiyonlar ligi kupasını da kaldırdığını görürüz :)
    gördüğüm kadarıyla yeni güncelleme ile oyuncular ateş pahası olmuş.bide abi cengiz akdeniz profilini atsana bi merak ettim o kadar para bayılmışsın.as kadroda da yok

Eyvallah Umut sağol

Nerelerdesin kaç zamandır ne yazıyon ne görünüyon

Bu adam regen o yüzden takımda gözükmüyor. Profili aşağıda.

•  FM16 | Efsanevi Galatasaray kariyeri | Dünya Kulüpler Şampiyonu Galatasaray | SON

Destan yazmaya devam ediyoruz. Ligde son oynadığımız 5 karşılaşmadanda 4 galibiyet 1 beraberlik alarak yolumuza dolu dizgin devam etmeyi başardık.
    Şuana kadar oynadığımız her maçta rakiplerimizi eze-eze yenerek, hayalini kurduğumuz Galatasaray'ı sonunda taraftarımıza armağan etmiş olduk.
    Beşiktaş ve Bursa maçlarında yaşanan talihsiz puan kayıpları olsada, DS takımından son derece memnun olduğunu dile getiriyordu.

Göreve gelirken söylediğim tek bir şey vardı. Galatasaray'ı Avrupanın tekrar zirvesine çıkarmak.
    Henüz 2.sezonda olmamıza rağmen şimdiden Avrupayı inletmeye başladık.

- Kükreme Aslanım, Pençe Atsanda Yeter -

Şampiyonlar Ligi maceramıza Maccabi deplasmanında başladık.
    Belkide Şampiyonlar ligi tarihinin en farklı skorla biten maçı olacakken, kaçırdığımız akıl almaz goller sonunda 3 puanı, 3 golle alıyorduk.

Tottenham takımı ve İngiliz taraftarlar, İstanbul'a gelirken eli ayağı titreyerek geliyordu.
    Türk'leri ve Galatasaray'ı iyi bilen İngilizler'in korkuları boş değildi.
    TT Arena'da oynanan tarihi maçta, Galatasaray sadece Tottenham'a değil, tüm Avrupa'ya mesaj gönderiyordu!

İtalyan'ların asi takımı Napoli, her zaman takdir ettiğim bir kulüp olmuştur.
    İki klup yöneticilerinin ve teknik adamların samimiyetleri ışığında, dostluğun ön plana çıktığı bir maçtı.
    Maç öncesi taraflar bir birlerine jest yaparken,sahada DS ve Galatasaray dostta olsa rakibine acımıyordu.
    90 dakika sonunda 3 puan Galatasaray'ındı ama çok önemli 4 oyuncusundan gelen sakatlık haberleri,
    galibiyet sevincimizi kursağımızda bırakmıştı.

- Genel Durum -

Napoli maçı öncesinde sakatlık haberleri ile üzüldüğümüz Manaj ve Rafa Silva'nın ardından bir diğer kötü haberde,
    Napoli maçından sonra geliyordu.
    Mammana, Bruma, Calleri ve Lazaro'yu en az 3 hafta kaybetmiştik.
    Böylelikle takımdaki sakat sayısı 6 oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 9 Nisan 2016; 9:35:06 >

• kusura bakma abi. pc hastaydı. anca taburcu oldu :)
    paranın kıt zamanı almak için acele etmişsin gibi abi.bi kaç sezon sonra takım kurulmuş olurdu. o zaman alırdın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.