http://www.fmcmturk.somee.com daha test aşamasında.kısa bir sürede hazırladım.ama fm hakkında bilgisi olan kişiler varsa yardımcı olabilirler.ve bu arada host asp fakat yeni hostuma geçince forum açılcak.bazı kısımlarda boş.
Forum
The page cannot be found
Biraz basit olmuş içerik iyi ise şöyle dolu dolu bir sayfa oluştur arka plan ve buton resimleri kullan fontları Arial veya Verdana kullan kalın font ile 9 punto kullan.Menu'yu biraz daha iyi yap butonlar ile zenginlendir.Logo biraz daha ciddi olsun aaa logo veya basit bir logo prog ile yapılmış olduğu hemen anlaşılıyor.Sayfa düzeni iyi değil toparlanmaya i,htiyacı var eğer ciddi bir site yapmak ve çok ziyaretci almak istiyorsan sadece içerik değil birde sitede görünümün iyi olması gerekir.
Öncelikle (forumu kastetmeden söylüyorum) siteni hazır alıp değiştirmek yerine, görüntüsü çok kötü de olsa orjinal ve %100 sana ait olan bir site olduğu için tebrikler... Ancak sitede biraz daha içerik olmalı bence. Çok boş görünüyor şu an ama zamanla onu da geliştireceksin eminim..
Kolay Gelsin.
evet biliyorum.dedim ya kısa zamanda hazırladım.bugünlerde pek vaktim olmuyor.fakat benimle çalışmnak isteyen olursa yardım kapıarımız açık.
çok basit, daha çok çalışmalsıın
cgunday hocam bugünlerde yaptığın yorumlara resmen bitiyorum
mustafa girişi yapmışsın, gerisini de getirirsin artık, çalışmaya devam.
cgunday hocam bugünlerde yaptığın yorumlara resmen bitiyorum
mustafa girişi yapmışsın, gerisini de getirirsin artık, çalışmaya devam.
bu arada meneger değil "manager".
,
Ya hocam est. ama şöle hakikatli site olsa yorumlasam özledim vallahi. Artık her açtığım site ya forum ya bir hazır portal... Yani web tasarımdan başka bölüme de pek takılamıyorum forumda ama artık napalım kısmet :)
dğru cgunday hocam sende haklısın hazır portallardan geçilmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme