Şimdi Ara

fm real time editör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben bu programı anlamadım tam olarak ne işe yarıyor adamın maaşını azalttım(sabah anlatmaya çalışmıştım tevezin maaşı 51mn euro)oyuna bakıyorum adamın maaşı hala aynı yani tam olarak ne işe yarıyor mesela ben kolo toureyi citye katmak istiyorum ama onu real time editörle yapabilir miyim?başka özelliklerini anlatırsanız sevinirim.
    birde citye oyuncu önerirseniz bütçem 87.almayı düşündüklerim:lugano(free),lucas neill(free),veloso,mark beevers,guardado,marquinhos,moussa sissoko,simon vukcevic.kimleri satmalıyım?seneye mamadou askhoyu alabilir miyim) düşündüğüm taktik 4-1-3-1-1yada 4-2(dmc ileriye ok)-2(kanat)-1(amc)-1(forvet) yada bazen 4-4-2.sizin düşünceleriniz nedir?robinhoyu solda oynatmayı düşünüyorum

• real time editörde bi sayfada değişiklik yaptıktan sonra sayfayı değiştirmeden save etmen lazım...eğer transferlerini daha kolay yapmak istiyosan reputation ı 10000 yap.
  • oyuncu özelliklerini değiştirebiliyorsun ama oyuncuların takımlarını değiştiremiyorsun sanırım. Ayrıca takımların transfer bütçelerini, statların kapasitelerini falan değiştirebiliyorsun.
  • oyuncuların özelliklerini değiştirmeyi hiç önermem.ne kadar current ability yi vs de arttırsan bi süre sonra önceki halinden daha beter hallere dönüyo.ben bi ara oyuncuların yaşlarını düşürüp potansiyellerini arttırıyodum.mesela selçuk şahini 17yaşında yapıp potansiyeli basıyodum wonderkid gözüküyoduama gelişim gösterip göstermediğine bakıcak kadar uzun oynayamıyosun.hile yapınca bi süre sonra oyundan sıkılıyo insan
  • FMRTE yi sadece sakat oyuncuları iyileştirmek için kullanıyorum. (itiraf )
  • Nerden bulurum bu editörü?
  • http://rapidshare.com/files/263729371/FMRTEv2.0.0250.rar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 transfer değer editleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=2ivm1ucwfe

bu da beta son sürüm
  • arkadaşlar benim amacım sadece kolo toureyi citye katmaktı birde 87olan büyçeyi 100yaptım o kadar.ama sakatlıkları nereden düzelttiğimizi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • arama kısmına man city yaz.seç takımını.sol tarafta teams altında man city yazıyo.ona tıkla.sağ tarafta heal team-inspire team var.onlarla yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.