ya ben bu programı anlamadım tam olarak ne işe yarıyor adamın maaşını azalttım(sabah anlatmaya çalışmıştım tevezin maaşı 51mn euro)oyuna bakıyorum adamın maaşı hala aynı yani tam olarak ne işe yarıyor mesela ben kolo toureyi citye katmak istiyorum ama onu real time editörle yapabilir miyim?başka özelliklerini anlatırsanız sevinirim. birde citye oyuncu önerirseniz bütçem 87.almayı düşündüklerim:lugano(free),lucas neill(free),veloso,mark beevers,guardado,marquinhos,moussa sissoko,simon vukcevic.kimleri satmalıyım?seneye mamadou askhoyu alabilir miyim) düşündüğüm taktik 4-1-3-1-1yada 4-2(dmc ileriye ok)-2(kanat)-1(amc)-1(forvet) yada bazen 4-4-2.sizin düşünceleriniz nedir?robinhoyu solda oynatmayı düşünüyorum
real time editörde bi sayfada değişiklik yaptıktan sonra sayfayı değiştirmeden save etmen lazım...eğer transferlerini daha kolay yapmak istiyosan reputation ı 10000 yap.
oyuncu özelliklerini değiştirebiliyorsun ama oyuncuların takımlarını değiştiremiyorsun sanırım. Ayrıca takımların transfer bütçelerini, statların kapasitelerini falan değiştirebiliyorsun.
oyuncuların özelliklerini değiştirmeyi hiç önermem.ne kadar current ability yi vs de arttırsan bi süre sonra önceki halinden daha beter hallere dönüyo.ben bi ara oyuncuların yaşlarını düşürüp potansiyellerini arttırıyodum.mesela selçuk şahini 17yaşında yapıp potansiyeli basıyodum wonderkid gözüküyoduama gelişim gösterip göstermediğine bakıcak kadar uzun oynayamıyosun.hile yapınca bi süre sonra oyundan sıkılıyo insan
FMRTE yi sadece sakat oyuncuları iyileştirmek için kullanıyorum. (itiraf )
arkadaşlar benim amacım sadece kolo toureyi citye katmaktı birde 87olan büyçeyi 100yaptım o kadar.ama sakatlıkları nereden düzelttiğimizi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
arama kısmına man city yaz.seç takımını.sol tarafta teams altında man city yazıyo.ona tıkla.sağ tarafta heal team-inspire team var.onlarla yapabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme