Şimdi Ara

Fm Kariyer Tavsiyeleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes En Çok keyif aldığı kariyer seçimini belirtirse burdan bakıcak arkadaşlara yardımı olacaktır..

Ben oyuna Azerbaycan Milli Takımında Başlayıp, 1 Hafta Sonrada 4.Lige Düşürülen Rangers ida kontrol ederek oynamayı keyifli buluyorum..

Zira Rangers i tekrar avrupa arenasına sokana kadar Azerbaycan milli takımı ile kazandıgını katsayılar da Azeri Ligine Can katacaktır.. Daha Sonrasındada Azeri Liginden bir takımla avrupa macerası yapılabilir...

Tabi bu minimum 6-7 yıllık bir kariyer planı.

• Malaga , Ajax iyi seçim olabilirler .
  • Abi iyi bildiğin bir anadolu takımı derim.

Ya da çökmüş bir devi (Leyton Orient, Nott. Forest, Leeds United, Torino, ne bileyim) yeniden ayağa kaldırmak...
  • en alt ingiltere liginden al premiere çıkar ondan ala zevk yok.suan onu yapıyorum :)
  • Ligimizde Beşiktaş zevkli ve zor oluyor.

Diğer tercih geçmişte başarılı olup şu an iyi durumda olmayan takımlar alınabilir.

Ya da şehrinizin takımını alıp veya tuttuğun takımı alıp en iyi takım yapana kadar oynayabilirisn
  • Hocam ben çökmüş ama eskiden iyi olan takımları yönetmeyi seviyorum. Bun takımlara önerim; Monaco,Nottingham Forest,Leeds United,Torino,Parma.. Bu takımlardan birini alırsan oyuncu bilgin de iyiyse çok zevkli bir kariyer yaparsın. Bunların dışında; Malaga, Viking, Fiorentina'da ç ok zevk verebilir. İyi Forumlar
  • Herkesin kariyer seçimi mazisine uzak kalmış devleri canlandırmak kulube birşeyler kazandırıp kulup tarafından "ilahlaştırılmak" sanırım hepimizin hoşuna gidiyor (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 11 Oyuncu Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    FM 2019 OYUNCU TAVSİYELERİNİZ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Herkesin kariyer seçimi mazisine uzak kalmış devleri canlandırmak kulube birşeyler kazandırıp kulup tarafından "ilahlaştırılmak" sanırım hepimizin hoşuna gidiyor (:

O zaman komple real Barça Milan alalım madem, napalım... Olayı hemen tanrılaşma egosuna bağlamak yerine zoru yapmak olarak algılasak... Sonuçta belirtilen kariyerlerde muhakkak kovulmalar da olacak, adam eski save üzerinden oynamayip devam ediyorsa baya baya insan karakteridir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

Herkesin kariyer seçimi mazisine uzak kalmış devleri canlandırmak kulube birşeyler kazandırıp kulup tarafından "ilahlaştırılmak" sanırım hepimizin hoşuna gidiyor (:

O zaman komple real Barça Milan alalım madem, napalım... Olayı hemen tanrılaşma egosuna bağlamak yerine zoru yapmak olarak algılasak... Sonuçta belirtilen kariyerlerde muhakkak kovulmalar da olacak, adam eski save üzerinden oynamayip devam ediyorsa baya baya insan karakteridir yani

Benim söylediğimde ters birşey yok yanlış anlayıp patlamışssın
  • quote:

quote:

Herşey iyi giderken üstelik sözümü de tutmuşken (UEFA kupalarına katılma, takım ligde 3.) tek bir Galatasaray yenilgisiyle (Eskişehirspor'um, 2-0 lık bir yenilgi) kulüpten kovuldum.
    Napayım yani? Eski saveme dönmeyeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Herşey iyi giderken üstelik sözümü de tutmuşken (UEFA kupalarına katılma, takım ligde 3.) tek bir Galatasaray yenilgisiyle (Eskişehirspor'um, 2-0 lık bir yenilgi) kulüpten kovuldum.

2.Ligden başla yerli ve yabancı 1 2 adam al (: eskişehir utansın sonra seni kovduğu için

• Eskisehir tanıdıgim bildiğim takım başka takımlarla zevk alamıyorum dikiş tutturamıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eskisehir tanıdıgim bildiğim takım başka takımlarla zevk alamıyorum dikiş tutturamıyorum :)

George Oğararu
    Mattia Cassani
    Kara
    Vaclav Kadlec
    Emenike
    Viktor Fischer
    Sidney Sam
    Cornel Rapa
    ter stegen
    Abel Hernandez
    Siyanda Xulu
    Ospina
    Darwin Quintero
    Nene
    Belhanda
    Popov
    Edouard Cisse
    Lacombe
    Garry Bocaly

Bunlardan bir kaçına bak istersen takımına çok yararı olur
  • ingiltere north bet premierden lincolnü aldım championshipe kadar getirdim fakat sinirim bozuldu birsürü regeni kaçırıyorum work permit yüzünden.

fransa ya da almanya 2. liginden bir takım almayı düşünüyorum. bu liglerde var mı böyle non-eu oyuncularıyla falan ilgili bir kural?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

ingiltere north bet premierden lincolnü aldım championshipe kadar getirdim fakat sinirim bozuldu birsürü regeni kaçırıyorum work permit yüzünden.

fransa ya da almanya 2. liginden bir takım almayı düşünüyorum. bu liglerde var mı böyle non-eu oyuncularıyla falan ilgili bir kural?

macaristan liginden videoton klubünü dene kurallar çok esnek ve kulüp liginde şampiyon regenleri getirebilirsin farklı bir deneyim olacaktır..
  • quote:

quote:

ya dön tabi döneceksen... benim kastettiğim o değil,ilk alıntıladığım yazı çok garip gelmişti bana, yani her oyunda en iyi olmak için çabalamıyor muyuz? Ego sarsıntısı ne alaka babında...
    yoksa ben de arada eski save dönerim, skorda değil de 3-5 aylık sakatlıklara hiç tahammül edemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.