Şimdi Ara

Fm de zevk veren takımlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bir çok takımla başladım şu anda fm 13 de ibb deyim ondan önce fenerbahceyle şampiyonlar ligini kazandım hepsinin resimleride var inanmazsanız eger.Sizden istediğim size zevk veren geliştirmekten başından bulundugunuzda size mutluluk veren takımı sölemeniz.

• Newcastle olabilir
  • 1860 München kesinlikle medya tahmini 7. sıra olarak başlıyorsun lige (almanya 2.lig) ve biraz sıkıntı seviyorsan çok güzeldir. Benjamin Lauth gibi bir forvetin var ve başka hiçbirşeye gerek yok başarı için şu an ilk sezon bitti ve 32 gol attı inanılmaz bir herif.Zevklidir dene derim.
  • Viking FK
  • Newcastle nin cok iyi kadrosu var. ama genede sıkılıyorsun zevk veren takım yok gibi
  • Ben genelde geçmişte başarılı olup sonradan çöken, köklü takımları seviyorum. örneğin ingiltereden: Notthingham Forest, Leeds United, Aston Villa. Fransadan: Monaco. İtalya'dan: Lazio (küme düştüğü sene Juventusla oynamak çok keyifliydi) Almanyadan: Monchengladbach, Herta Berlin, Eintreicht Frankfurt
  • Kesinlikle Glasgow Rangers i bi dene derim iskoçya 4. ligdeler şuan biliyorsundur zaten çok zevkli bi kariyerlik oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDestny

Kesinlikle Glasgow Rangers i bi dene derim iskoçya 4. ligdeler şuan biliyorsundur zaten çok zevkli bi kariyerlik oldu

Bütçesi nasıl birde oyuncular yine eski oyuncuları mı ? Hiç takip etmediğimden durumunu builmiyorum.Kısmen eski oyuncuları duruyorsa zevkli olabilir , her sene bir çıkış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Kesinlikle Glasgow Rangers i bi dene derim iskoçya 4. ligdeler şuan biliyorsundur zaten çok zevkli bi kariyerlik oldu

Bütçesi nasıl birde oyuncular yine eski oyuncuları mı ? Hiç takip etmediğimden durumunu builmiyorum.Kısmen eski oyuncuları duruyorsa zevkli olabilir , her sene bir çıkış :)

Kötü ama transfer yapmadan 1. lige kadar rahat çıkarsın sonra yaparsın iyi oyuncular var iflas ettiğinden 4. ligde kulüp ama toparlaması çok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerkovic -- 15 Aralık 2012; 5:41:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerkovic

+1
  • quote:

quote:

quote:

Kötü ama transfer yapmadan 1. lige kadar rahat çıkarsın sonra yaparsın iyi oyuncular var iflas ettiğinden 4. ligde kulüp ama toparlaması çok zevkli

Denemek lazım ozaman, not alayım :) şuan mevcut oyunum var 5. sezondayım ama gs yi bırakıp ingiltereye açıldım sarmıyor, sezonu bitireyim baktım iyi bir takıma geçmezsem kapatacağım.Baştan açıp rangersı deneyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denemek lazım ozaman, not alayım :) şuan mevcut oyunum var 5. sezondayım ama gs yi bırakıp ingiltereye açıldım sarmıyor, sezonu bitireyim baktım iyi bir takıma geçmezsem kapatacağım.Baştan açıp rangersı deneyebilirim.

Nasıl düşünemedim tam istediğim takım

Bu arada FM2013 bana fazla zevk vermedi diyebilirm bir FM 2008 değil açıkcası.

• Geçen düşünüyordum aslında, hem ülke puanı düşük olacak hemde ligi zayıf olacak ama takım liginin üstünde bir kalitede olan, potansiyeli olan avrupada başarılar elde edebileceğimiz bir takımda iyi olur.Avrupada enalt elemelerden başlayıp takımı biyerlere getirmek falan zevkli olur tabi bu süreçte liginde fazla kasmaması iyi olur.Ligleri incelemek gerekir.

Buarada menajerlik başlatırken tüm ligleri açıyormusunuz arkadaşlar ? Ve oyuncu datasını maksimum seviyede mi tutuyorsunuz.
  • quote:

Geçen düşünüyordum aslında, hem ülke puanı düşük olacak hemde ligi zayıf olacak ama takım liginin üstünde bir kalitede olan, potansiyeli olan avrupada başarılar elde edebileceğimiz bir takımda iyi olur.Avrupada enalt elemelerden başlayıp takımı biyerlere getirmek falan zevkli olur tabi bu süreçte liginde fazla kasmaması iyi olur.Ligleri incelemek gerekir.

Buarada menajerlik başlatırken tüm ligleri açıyormusunuz arkadaşlar ? Ve oyuncu datasını maksimum seviyede mi tutuyorsunuz.

avrupanın önde gelen liglerini ekle yeter oynamak istediğin ligler.. oyun zevkli olsun yavaşlamasın öbür türlü bekle bekle dur bir keresinde baya lig açmıştımda işlenirken yemek yiyip geliyordum ama dediğim gibi rangersi yeniden avrupaya çıkartmak çok zevkliydi zaten o takımı avrupa arenasına koyduktan sonra istediğin her takımda çalışma şansın oluyordu

• ben de şu an rangers'la oynuyorum. daha bugün başladım gerçi. ingilterenin rezerv liglerinden bedavaya 5 6 tane genco kiraladım dedelerden bedavaya lee bowyer'la boudevijn zenden'i aldım. zenden hala oynuyomuş acayip şaşırdım ha. sırf nostalji olsun diye aldım. "iskoçya zorlu kupası" ne abi öyle bi saçmalık var oyunda çözemedim :D
  • Newcastle çok iyi bence zevkli oluyor ManU'ya kafa tutmak
  • Bence Standart Liege'yi Yönet. Aşırı Zevklii..
  • En baştan bateborisov ile açtım çok zevkli şuan
  • quote:

Geçen düşünüyordum aslında, hem ülke puanı düşük olacak hemde ligi zayıf olacak ama takım liginin üstünde bir kalitede olan, potansiyeli olan avrupada başarılar elde edebileceğimiz bir takımda iyi olur.Avrupada enalt elemelerden başlayıp takımı biyerlere getirmek falan zevkli olur tabi bu süreçte liginde fazla kasmaması iyi olur.Ligleri incelemek gerekir.

ben 9 tane lig açıyorum. almanya fransa hollanda ingiltere rusya türkiye italya ispanya bir tane ülke daha vardı unuttum. maximum database yapıyorum oyun hızı 3.5 yıldız oluyor

bu arada zevkli kariyer için wrexham öneririm

• quote:

Bende aynen senin gibi düşündüm ve Rosenborg'u seçtim. 3. sezondayım ve kariyer inanılmaz zevkli. Zaten en baştada çok iyi oyuncular var. İyi bir kaleci, iyi bir sağ bek ve iyi bir poacher dışında bir ihtiyaç yok. Hatta bence sağ bek dışındakiler acil ihtiyaç değil. Onlar olmadanda ligi 10-15 puan fark ile bitirir ve Avrupa liginde grupları geçersin. Svensson ve Selnaes dünya standartlarında orta saha oyuncuları. Strandberg komple bir stoper. Bu oyuncular zaten 18-21 yaş arasındalar bunlar ile uzun süre sözleşme imzalarsan sırtın yere gelmez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.