Şimdi Ara

FM 3D Ayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar geçen hafta yeni bir laptop aldım özelliklerinin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ve bu bilgisayar için grafik yıldızında 5 yıldız veriyor . Şimdi 3d oynarken ısınma oluyor güç seçeneklerinden işlemci performansını düşürürerek çok az düzelttim bunu sorunsuz 3d oynayan arkadaş rica etsem nvida 3d panelindeki ayarlarını paylaşma şansı varmı

pc özellikleri

gpu : geforce 840m
    cpu : intel core i5-4210m cpu @2.60 ghz
    ram : 8gb

• Yokmu 3d kullanan nvida ekranını paylaşabilecek

ekran kartı : gt840
  • oyunun lig seçerken yıldızları kaç oluyo ben de leptop alacam bu özelliklerde hızlı oynanıyor mu bari kasmadan bulmuşken sorayım sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi 5 yıldız hocam

• Güç seçeneğini düşürerek yanlış yapmışsın, 3D'den performans alamazsın. Yüksek performans olmalı.
    Yıldız gösterme durumuna gelince oyunda ara ara sıkıntı olabiliyor. Bende de genelde 5 yıldız gösterirken, ara sıra ayarlara baktığım zaman yıldızın düşük olduğunu görüyorum. Ama görüntü kalitesi aynı oluyor.

Eğer aynı grafik problemini başka oyunlarda da görüyorsan, Windows Repair adlı yazılımla taramanı öneririm. Bilgisayarın default ayarlarına geri dönsün, kendine gelsin.
  • Öncelikle cevap yazdıgınız için çook teşekkür ederim dediğinizi yapacağım sormak istediğim birşey var en düşük işlemci yüksek performansda fabrika ayarlarında 100 oluyor sadece onu 5 e indireyimmi ?

• DodoReL D kullanıcısına yanıt
    Ekstra müdahale bulunmamanız, daha sağlıklı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.