Merhaba, FM 21 Touch için transfer yaması mevcut mu? Ve 3 ligden fazla seçme yaması nasıl kuruluyor? Denedim ama çalışmıyor. Bilen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba, FM 21 Touch için transfer yaması mevcut mu? Ve 3 ligden fazla seçme yaması nasıl kuruluyor? Denedim ama çalışmıyor. Bilen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fm 21 touch için transfer yaması bildiğim kadarıyla yok çünkü bende oynuyorum birden fazla Lig seçme için heffem skin diye arat onun sayesinde birden fazla Lig seçebiliyorsun https://www.youtube.com/watch?si=URkzi2HxLJQ03sbe&v=0tGcCe8BQu8&feature=youtu.be Bu videoda nasıl kurulacağı var açıklama kısmında da dosyası var ordan indir bu videodada kurulumda anlatıyor eyer birden fazla Lig seçtim temayı beğenmessen değiştir sıkıntı olmuyor bu fm scout sitesinde FM 21 touch için uyumlu piiresek diye bir tema var onunda kullanabilirsin Google piirsek fm 21 touch yazman yeterli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fmseven901 -- 25 Haziran 2025; 20:54:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |