Şimdi Ara

Fm 2019 Taç Bugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu oyunda hem taç hem de korner atışlarıyla alakalı bir bug var . Özellikle taç atışı ile alakalı . O şekilde her kullandığında takımın gol atma ihtimali yüzde 99 ve bu takım farketmeksizin oluyor Yapanlar nasıl yapıyor bir türlü bulamadım . Bilenler bir el atabilir mi

Şu linkte var mesela zaten 11 saniyelik bir video
    : Taç Bugu

• Taktiklerden taç sırasında nasıl savunma/hucüm yapacağını ayarladın mı?
  • Böyle bir bug varsa da oyunundan zevk almak açısından kullanmamak gerek.
    Eskiden korner bugu vardı millet defansa 40 gol attırıp şu kadar kupa aldım diye hava atıyordu.
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    İşte sıkıntı tam da burada zaten . Kimi nereye hangi pozisyonda hangi rolde oynatacağımı bulamadım . Tacı kullanan adamın etrafında 3 kişi var ve en sağdaki oyuncuya atıyor tacı ardından içerideki üç kişi bir anda ofsayttan kurtulup boşa çıkıyor . Ben o üç kişiyi yakına gel şeklinde ayarlıyorum geliyorlar ama tacı sağdaki adama değil dibindeki adama veriyor öyle olunca bu videodaki organizasyon olmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exodiablo

İşte sıkıntı tam da burada zaten . Kimi nereye hangi pozisyonda hangi rolde oynatacağımı bulamadım . Tacı kullanan adamın etrafında 3 kişi var ve en sağdaki oyuncuya atıyor tacı ardından içerideki üç kişi bir anda ofsayttan kurtulup boşa çıkıyor . Ben o üç kişiyi yakına gel şeklinde ayarlıyorum geliyorlar ama tacı sağdaki adama değil dibindeki adama veriyor öyle olunca bu videodaki organizasyon olmuyor malesef
    Dostum internette taç taktikleri ile ilgili bir sürü organizasyon şekilleri var. Rahatça bulabilirsin.
  • Bu oyun 2li oynanıyor muhtemelen. Bilgisayarın taç atılan oyuncuyu bu kadar boş bırakması imkansız.
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Ya valla bakmadığım yer kalmadı kardeşim . Acaba diyorum dizilişten dolayı mı olmuyor . Başka formatta oynayanlar var paylaşıyorlar taktikleri aynısını uyguluyorum tık yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 19 taktik sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Bu oyun 2li oynanıyor muhtemelen. Bilgisayarın taç atılan oyuncuyu bu kadar boş bırakması imkansız.
    Ali ece ile maç masası programı var liverpool ile kariyer yapıyor youtubeda var bakabilirsin . İzlediğim tüm maçlarda sağdan ne zaman taç atılırsa atılsın gol buluyor bu organizasyonla
  • Exodiablo E kullanıcısına yanıt
    2 konu buldum sana, yardımcı olacaktır.

Bu arada Ali Ece demişken belirtmek isterim, çok severdim kendisini zaten Beşiktaşlı olduğundan daha bi bağım vardı ta ki geçen ay twitterden hiç suçu günahı olmayan bi çocuğu aşşağılayıp hakaret edene kadar. O gün bitti benim için, televizyonda denk gelse çeviriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 22 Şubat 2019; 19:19:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

2 konu buldum sana, yardımcı olacaktır.

Bu arada Ali Ece demişken belirtmek isterim, çok severdim kendisini zaten Beşiktaşlı olduğundan daha bi bağım vardı ta ki geçen ay twitterden hiç suçu günahı olmayan bi çocuğu aşşağılayıp hakaret edene kadar. O gün bitti benim için, televizyonda denk gelse çeviriyorum.
    Eyvallah linkler için bakacağım bugün yarın . O mevzudan haberim yoktu valla twitter dünyasına hakim değilim . ayıp etmiş eğer dediğin gibiyse

• Tacı atan kişinin yakınına 2 - 3 adam dizip tacı uzun kullandıracaksınız. Tacı uzun kullanıyorsunuz diye yakındaki oyuncuları savunmuyor rakip takıp nedense, alan savunması yapıyorlar ve tacı atan kişinin yakınındakiler boş kalıyor. Kornerlerde de bazen sıkıntı olabiliyor, Şampiyonlar Ligi finalinde böyle gol yeyip kupadan oldum mesela. Talimatlarda sıkı markaj var, pres şiddeti en sonda, topa dal da açık adamlar savunma yapmıyor nedense köşe vuruşunda. Duran toplarda bir abukluk var genel olarak. Mesela ben barajdaki oyuncuların neden zıplamadığını da anlamadım. Bilen varsa yazsın. Zıplasa birçok duran top golü engellenecek ama öylece duruyorlar barajda. E bırak da o zaman köşe vuruşundaki gibi yakın veya uzak direğe bir oyuncu koyayım; yok, onu da yapamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Tacı atan kişinin yakınına 2 - 3 adam dizip tacı uzun kullandıracaksınız. Tacı uzun kullanıyorsunuz diye yakındaki oyuncuları savunmuyor rakip takıp nedense, alan savunması yapıyorlar ve tacı atan kişinin yakınındakiler boş kalıyor. Kornerlerde de bazen sıkıntı olabiliyor, Şampiyonlar Ligi finalinde böyle gol yeyip kupadan oldum mesela. Talimatlarda sıkı markaj var, pres şiddeti en sonda, topa dal da açık adamlar savunma yapmıyor nedense köşe vuruşunda. Duran toplarda bir abukluk var genel olarak. Mesela ben barajdaki oyuncuların neden zıplamadığını da anlamadım. Bilen varsa yazsın. Zıplasa birçok duran top golü engellenecek ama öylece duruyorlar barajda. E bırak da o zaman köşe vuruşundaki gibi yakın veya uzak direğe bir oyuncu koyayım; yok, onu da yapamıyoruz.
    Dostum onu yapıyorum zaten 3 oyunucuma yakına gel talimatı yapıyorum tacı da uzun kullandırıyorum ama bu seferde rakip takım kafaya çıkıp uzaklaştırıyor. Tacı kullanan adamın uzun taç özelliği 14 zaten en iyi adamım da o . İçeriyi nasıl şekillendireceğim yani içeriye de üç oyuncu dizip ileri çık mı diyeceğim ya da biri uzak direğe biri kaleci markajına mı vereceğim onu da tutturamadım :D Duran toplarda bende sıkıntı çekiyordum ama köşe vuruşlarından gol yeme sayımı yarıdan fazla düşürdüm bir iki ayar çekerek . Serbest vuruşlarda sıkıntı oluyor bir çare bende bulamadım ve dediğin gibi baraj çoğu zaman zıplamıyor öyle sırık gibi dikiliyor arkadakiler de uyuyor öyle oyunca .

Şuradaki gibi yapın:
    https://community.sigames.com/topic/462566-players-not-marked-on-throw-ins/

Fm 2019 Taç Bugu

Ben barajın hiç zıpladığını görmedim. Öylece topu izliyorlar hep. :)

• quote:

Şuradaki gibi yapın:
    https://community.sigames.com/topic/462566-players-not-marked-on-throw-ins/

Fm 2019 Taç Bugu

Ben barajın hiç zıpladığını görmedim. Öylece topu izliyorlar hep. :)
    Oradakinin aynısını yaptım adam tacı uzun kullanıyor bu sefer de rakip benim adamdan önce kafaya çıkıp uzaklaştırıyor :D kısa kullanıyorum acayip acayip işlere kalkışıyorlar :D delirmek üzereyim

Kısa kullanınca tacı rakip kapıyordu topu bende de uzun kullanınca oyun bug'a giriyordu. Sizde neden olmuyor, anlamadım.
  • quote:

Kısa kullanınca tacı rakip kapıyordu topu bende de uzun kullanınca oyun bug'a giriyordu. Sizde neden olmuyor, anlamadım.
    Fm 2019 Taç Bugu

Beşiktaş takımıyla oynuyorum ve senin attığın resimdeki gibi şuan taktiğim . Ama işte benim anlamadığım olay şu : Videodaki organizasyonda taçı kullanan adam rakip ceza alanına değil de sağ yakınındaki arkadaşına veriyor topu . Ben uzun kullandırdığımda topu direk rakip defansın pozisyon aldığı yere kullanıyor . Hal böyle olunca ya kaleci çıkığ yumrukluyor ya da stoperlerden biri kafayla uzaklaştırıyor

19.2.3 kurulu değil mi şimdi? Şu taktikte duran toplar ayarlı, bi' deneyin isterseniz:
    Облако@Mail.Ru
    Файл из Облака Mail.Ru
    https://cloud.mail.ru/public/2XGk/qd1HxJndE

• quote:

19.2.3 kurulu değil mi şimdi? Şu taktikte duran toplar ayarlı, bi' deneyin isterseniz:
    Облако@Mail.Ru
    Файл из Облака Mail.Ru
    https://cloud.mail.ru/public/2XGk/qd1HxJndE
    dostum setpieces kısmına attım ama yükle dediğim zaman gözükmüyor

Bu, taktik aslında duran top organizasyonu içermiyor sadece. Yeni taktik olarak ekleyip hazırlık maçında deneyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Şubat 2019; 23:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu videoda bu taktikten bahsettim izlemeni öneririm
    https://www.youtube.com/watch?v=1-ELrIpYK1o&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyPaladin -- 26 Şubat 2019; 23:10:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.