Şimdi Ara

Fm 2017 ve 2016 oynayanlar, farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arasında ne farklar var? neler geliştirilmiş...

• daha cok teknik heyet ve raporlarla ilgili gelisim var. bunun disinda ucuk kacik bi fark yok hocam.

bildigimiz fm iste

ama 16dan iyi bunu soyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal Ağ, Maç motoru, U21 vs. hakkında detaylı bilgiler geliştirilmiş,raporlar,öneriler detaylandırılmış ve iyileşmiş.
    Onun dışında bildiğimiz Fm. Zaten piyasada rakipleri yok.
    İspanya ve Brezilya'da lisans sorunları var, bir de bir oyuncuya çarparak goller çoğalmış gibi. Bunlar da hoşuma gitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Sosyal Ağ, Maç motoru, U21 vs. hakkında detaylı bilgiler geliştirilmiş,raporlar,öneriler detaylandırılmış ve iyileşmiş.
    Onun dışında bildiğimiz Fm. Zaten piyasada rakipleri yok.
    İspanya ve Brezilya'da lisans sorunları var, bir de bir oyuncuya çarparak goller çoğalmış gibi. Bunlar da hoşuma gitmedi.

steamı normal bir şekilde kurduğunu farz ederek alttaki dosya konumunu yazdım.
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2017\data\db klasörü içinde 4 dosya var 1700.1701.1710.1712 aşağıda anlattığım işlemi bu 4 klasöre de uygulayın.

öncelikle bu linkteki dosyayı indirin:
    http://www.fmscout.com/a-fm17-real-names-license-fix.html

LNC klasörü içindeki her şeyi silin, sonra bu indirdiğiniz dosyaları atın. Geri gelin DBC diye de bir klasör var LNC nin olduğu yerde oraya girin, içindeki forbidden names, licensing2 ve brazil kits adlı dosyaları SİLin sorununuz çözülür.

• - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :)
    ben 16 yı orijinal almıştım da 17 yi de al mı diyorsun? :) gerçi fiyat araştırması yapmadım daha
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam cevap için :)
  • hereiam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. @Çikaskondikas

Rica ederim. :) @hereiam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 30 Kasım 2016; 21:58:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkcası 16'ya sahipsen 17'yi almana gerek yok yukarıda yazılmış sosyal ağ raporlar gibi yenilikler var ama oynanışa etkisi az hatta maç motoru 16'ya göre daha kötü bence. Tabi bir kaç patch sonra düzelirse o zaman alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    16 var hocam, orijinal almıştım
    aynen öyle diyorsan almam
    :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.