Şimdi Ara

FM 2017 Efsane olmak isteyenler gelsin tiyo verecegim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam de gördüm fm 2017 yi olumsuz olarak işaretlemiş türkiyedeki oyun sahipleri !

    Yardımcı olmak isterim , faydam olursa sevinirim öncelikle türkiyede takım çalıştırmak istiyorsanız ilk kariyerinize türkiye u20 yaş altı veya u21 ile başlayın potansiyelli oyuncuları keşfedin Avrupa şampiyonası veya dünya kupasına gitmeyi başarırsanız da yabancı genç yetenekleri keşfetmiş olursunuz !

    Maximum 2 sezon geçirdikten sonra istifa edin kulübünüze geçin proje takımınızı kurun :) taktiğinizi oluşturmaktada sıkıntı çekmeyeceksiniz !

    Ve hayallerinize doğru yürüye bilirsiniz ! çünki dünyanın potansilyelli oyuncu havuzu real anlamda sizin elinizde beyninizde olacak :) milli takımda oynatıgınız oyuncuyu aldığınızda sizin taktiğinize alışmış adepte olmuş olacak sıfır skıntı !

    Mevkisi harici oynatmışsanız yeni bir mevkide kazandıra bilmişde olabilirsiniz vs aksiyonları yapabilirsiniz !







  • Oyunu tek düze oynamamak lazım.Ben FM ye 13 le başladım ve bugüne kadar hep GS yi alıyodum ve taktiği rolleri hazırlayıp , oyun anlayışı kısmını da hücum akıcı yapıp oynuyodum hiç değistirmiyodum fakat FM 16 ile işsiz başladım adanaspor a gittim takım küme düşme hattındaydı hatta son sıradaydı.Her maç öncesi rakibe göre standart , kontrollü , kontra vs. seçiyorum takım talimatlarıyla birlikte ve şu an 15.sıradayım 7 maçlık galibiyet serim var.Tabi taktiğin oturması , yatkınlığı kısmı çok önemli.Maç içinde de ufak tefek değişiklikler yapıyorum.Fm nin zevkine yavaş yavaş varmaya başladım biraz geç olsa da 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.