Şimdi Ara

FM 2016 Real Time Editör [ÜCRETSİZ FMRTE ÇIKTI ! (16.2.0 UYUMLU)] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
5
Favori
169.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana mesajda çıkan herşey var dün güncelledim bile.Yazmadan önce kontrol edin lütfen.Oyun öncesi editor var şuanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 24 Kasım 2014; 0:16:38 >
  • mrb arkadaşlar editörü çalıştırmayı başardım...öncelikle verildiği sitede indirdim.bende ki sürüm 1.3 ona göre indirdim..oyunu yükle dediğimde donup kalıyordu.yönetici olarak çalıştır dediğimde sorun çözüldü..şu an kullanabiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospa

mrb arkadaşlar editörü çalıştırmayı başardım...öncelikle verildiği sitede indirdim.bende ki sürüm 1.3 ona göre indirdim..oyunu yükle dediğimde donup kalıyordu.yönetici olarak çalıştır dediğimde sorun çözüldü..şu an kullanabiliyorum...

Dostum program açılıyor zaten onda sıkıntı yok fakat yaptığın işleri kayıt etmiyor. Hal böyle iken programın açılmasının da pek bir anlamı kalmıyor. :)
  • benim için önemli olan oyuncu potansiyelli görmekti.amacına ulaştı şimdilik :)
  • herospa kullanıcısına yanıt
    Hocam editor ü actıgımda select languages falan diyo dil bulunamadı yazıyor nasıl halledebilirim
  • editör daosyasını oyunun kurulu olduğu yere at
  • benim kullandığım genie scout gibi.sadece oyuncuların potansiyellerini gösteriyor
  • Hocam editor ü actıgımda select languages falan diyo dil bulunamadı yazıyor nasıl halledebilirim
  • editorü belgelerimde ki sportive e atıp denedim oyunun masa üstünede ki klasöründe denedim devamlı dil yok uyarısı veriyor açılmıyor
  • c/p files / sport int'e at ama fm 2015 içine atma yan yana dursun .
  • Masaüstünde oyun en son masaüstüne cıkardım açıldı nasıl olduysa fakat yabancı kuralı değiştiremedim değişiyor mu birde editörden yapılan değişikliğin oyuna yansıması için bişey yapmam gerekiyor mu
  • Dil dosyası uyarısı alanlar için
    Editörü çıkardığınız yerle FM aynı klasorde olmalı.Misal Football Manager 2015 'in bulunduğu klasör programfiles in içinde ise Football Manager 2015 Editor de programfiles in içinde olmalı.

FM 2016 Real Time Editör [ÜCRETSİZ FMRTE ÇIKTI ! (16.2.0 UYUMLU)]
  • oyun içi editör için lisans alan var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

oyun içi editör için lisans alan var mı hiç?

Ben oyunun Editörünü aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bulan paylaşsın FMRTE değil de diğer Editörde düzenleme yapabiliyo muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygoaller

Arkadaşlar bulan paylaşsın FMRTE değil de diğer Editörde düzenleme yapabiliyo muyuz ?

Veritabanı üzerinde yapabilirsiniz.Kayıtlı oyuna etkiniz olmaz.
  • Teşekkürler
  • editor'un crack'ı çıktığında buradan paylaşılacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoUnTy_HuNtEr

editor'un crack'ı çıktığında buradan paylaşılacakmı

Evet
  • Tahminen ne zaman çıkar acaba bilginiz varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.