Şimdi Ara

FM 2015 Türkiye 2. lig kariyerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben fm 2015 e oturduğum ilçenin takımıyla, Körfez İskenderun' la başlamak istedim. biraz takımımdan bahsedeyim
    -2. lig beyaz grubunda bulunuyor
    -transfer bütçesi 0
    -maaş bütçesi oyuncuların aldığı maaşlar toplamı kadar
    -saha zemini kötü
    -medya tahmini 18. sıra

bunlara rağmen seçtim iskenderunu ve başladım maceraya ilk başta eski iskenderunlu olan Serkan Sevinci transfer ettim ve tek yapabileceğim transfer bu oldu
    tüm takımın isteği ligde kalmak ama benim isteğim play offlara çıkmak.
    ligde 19 maç yaptık ve medyaya göre 18. olan takımı ben şuan 4. olarak götürüyorum
    ligde en çok gol atan 2. takımız ama en büyük sorunumuz çok gol yiyoruz, en çok gol yiyen 5. takımız (atılan: 38) -- (yenilen:31)
    2. lige yeni düşen kartalsporu 6-1 lik bir hezimete uğrattık
    ziraat kupasına ilk maçımızda pendikspora 3-2 yenilerek veda ettik ama benim amacım zaten ligde ilk 5 te olmak
    forumda bazı konuları okudum, bendede sakatlıklar oluyor ama ciddi derecede fazla olmuyor ve bazen gerçekten saçma goller olabiliyor ama oyunu genel olarak değerlendirirsem ben beğendim

puan durumum:

buda fikstürüm:

• Başarılar hocam. Küçük takımlarda işler iyi giderse eğlenceli oluyor ama kötü giderse insan çabuk sıkılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim hocam

Evet arkadaşlar sezonu bitirdik...
    sezon sonunda tahminen 18. gösterilen transfer ve maaş bütçesi bulunmayan saha zemini kötü olan ve istekleri sadece küme düşmemek olan takımı sezon sonunda 2. yapmak beni çook mutlu etmiştir

buda fikstür:

bu sezonda ilk 11 imde yer alan ikiz kardeşler benim vazgeçilmezim olmuştur (hamza gür - ömer gür) bu arada hamza ligde 18 gol atarak gol krallığında 2. sırada yer edinmiştir

bu sezon transfer ettiğim eski iskenderunlu serkan sevinçte sol bekte başarılı işler yaparak beni mutlu etmiştir.
    devre arası yapabildiğim tek transfer olan 37 yaşındaki defans oyuncusu Cevat Macit' i yedeklerde bırakmayı tercih ettim ve sadece 5 maçta oynattım
    para pul olmadığından başka transfer yapmadım arkadaşlar :)

tüm kötü durumlara rağmen 2. olan takımımı tebrik ediyorum birazdan play off maçlarını oynayacağım 1. lige çıkmak için elimden geleni yapacağım

• Takipteyim :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • play offlarda tavşanlı linyitspor ile eşleştik ilk 11 den önemli 2 oyuncumuz sakattı ama yinede güvendim takımıma, ilk maç deplasmandaydık durum 2-2 iken 83. dakikada 3-2 yaptılar ve 89da 4-2 yaptılar

kendi evimizdeki maçta elimden gelen herşei yapmama rağmen top 2 kere direkten döndü ve 2-1 kazanabildik

toplam sonuçta 5-4 kaybederek 1. lige çıkma şansımızı kaybettik, olsun şans bizden yana değildi belki gelecek sezon ligi 1. olarak bitirip çıkabiliriz ama moralimde bozulmadı değil
  • Başarılar.. Takımı En yakın zamanda Süper Ligde görmek dileğiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.