Şimdi Ara

FM 2015 stadlar yok oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 15.3.2 sürümünde transfer güncellemesi ve yabancı sınırını kaldıran yamaları uyguladım maçları dümdüz bir sahada yapıyorum 1 koltuk bile tribün olmuyor nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun hala çözülmüş değil arkadaşlar bu konuyla ilgili hiçbir argüman bulamadım neden kaynaklanıyor olabilir FM 2015 stadlar yok oldu?FM 2015 stadlar yok oldu?

• Yüklediğiniz mod veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir. Ayrı bir oyun açıp orada orjinal databaseyi kurup deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - The Stig -

Yüklediğiniz mod veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir. Ayrı bir oyun açıp orada orjinal databaseyi kurup deneyin.

Dediğinizi yaptım, ayarlarım düşükteydi hepsini en yükseğe aldım. Yine yok yine yok, ekran kartından falan mı kaynaklanıyor diyeceğim ama o zaman oyunu nasıl açayım ki
  • Tercihler de bulunan 3d ayarlari sekmesine gelip bi ekran goruntusu alirsan sana daha iyi yardimci olabilirim.

• - The Stig - kullanıcısına yanıt
    FM 2015 stadlar yok oldu?

• Burada bir sıkıntı gözükmüyor. Valla çok garip.

Bu hatayı ne zaman almaya başladın? Yamaları kurmadan önce böyle bir sorun oldu muydu daha önce?

Bir öneri olarak, Göster kısmında tüm tikleri kaldırıp onayla deyip, ardından tekrar hepsini seçip tekrar onayla deyin.
    Belki bir işe yarar.

Bunun dışında ekran kartınızı güncelleyin tekrar. Belki bir glitch oldu.
    Silip yeniden kurmak işe yarayabilir.

Aklıma gelen çözümler şimdilik bunlar. Umarım işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burada bir sıkıntı gözükmüyor. Valla çok garip.

Bu hatayı ne zaman almaya başladın? Yamaları kurmadan önce böyle bir sorun oldu muydu daha önce?

Bir öneri olarak, Göster kısmında tüm tikleri kaldırıp onayla deyip, ardından tekrar hepsini seçip tekrar onayla deyin.
    Belki bir işe yarar.

Bunun dışında ekran kartınızı güncelleyin tekrar. Belki bir glitch oldu.
    Silip yeniden kurmak işe yarayabilir.

Aklıma gelen çözümler şimdilik bunlar. Umarım işe yarar.

Oyunda hata da olabilir ayni bilgisayarda daha once oynadim fm15i. Dediklerinizi yaptim yine tık yok. Ekran kartini silip yuklemedim sadece güncelledim bu arada. Hatayı oyuna basladigimdan beri alıyorum

• Korsan mı hocam oyun

Valla çok garip. İlk defa böyle bir problem gördüm. En olmadı oyunu silip baştan mı kursan ne yapsan
  • quote:

Korsan mı hocam oyun

Valla çok garip. İlk defa böyle bir problem gördüm. En olmadı oyunu silip baştan mı kursan ne yapsan

Oyun korsan napalim butceyi zorlayamiyoruz bir de son iki senede çıkan oyunlarin gelişimi ortada. Silip 3-4 kere kurdum maalesef:(

• Kullandığınız oyun korsan olduğundan dolayı, bu tür hatalarla karşılaşmanız son derece normal.
    Bu yüzden sevdiğiniz, keyifle vakit geçirdiğiniz oyunları orjinal kullanmaya özen gösteriniz.

Çoğu zaman oyunlar çok makul seviyelerde indirim görüyorlar. Bu indirimleri takip ederek hem destek, hemde gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.